διακοσμήσεις πίσω από καναπέ

  Στιλάτοι τρόποι να διακοσμήσεις πίσω από τον καναπέ

  Συχνά στη διακόσμηση του σπιτιού μας υπάρχουν σημεία που μας δυσκολεύουν ιδιαίτερα. Ένα από αυτά είναι ο χώρος πίσω από τον καναπέ, σε περίπτωση που έχεις επιλέξει να μην τον κολλήσεις στον τοίχο. Το ζήτημα δεν είναι απλά να γεμίσεις το σημείο αλλά να το κάνεις με έναν πρακτικό τρόπο ώστε να σου φανεί χρήσιμο. Αν λοιπόν θέλεις να διακοσμήσεις πίσω από τον καναπέ, θα σου δείξουμε τις πιο στιλάτες αλλά και πρακτικές λύσεις!

  Δε θέλεις να φαίνεται το πίσω μέρος του καναπέ σου ή να έχεις έναν κενό χώρο που δεν θα προσφέρει τίποτα διακοσμητικά; Ανακάλυψε λοιπόν ορισμένους στιλάτους τρόπους να διακοσμήσεις πίσω από τον καναπέ!

  Πώς να διακοσμήσεις πρακτικά το χώρο πίσω από τον καναπέ!

  Τοποθέτησε ένα τραπέζι- κονσόλα

  κονσόλα καναπέ διακοσμητικά έπιπλο ράφια καναπές

  Μια από τις πιο στιλάτες επιλογές που μπορείς να κάνεις σε έπιπλο πίσω από τον καναπέ είναι ένα τραπέζι- κονσόλα. Μια κονσόλα είναι ότι πρέπει για να ακουμπήσεις μερικά πράγματα αλλά και για να διαχωρίσεις νοητά έναν ενιαίο χώρο. Το λεπτό αυτό τραπέζι είναι διακριτικό και ταυτόχρονα θα σου προσφέρει όλη την απαραίτητη επιφάνεια για να τοποθετήσεις τα αγαπημένα σου διακοσμητικά.

  Δες επίσης: Πώς να δώσεις στυλ στις γωνίες του καθιστικού

  Διακόσμησε με φυτά πίσω από τον καναπέ

  μεγάλο φυτό καναπές διακοσμήσεις πίσω από καναπέ λευκός καναπές φυτά σαλόνι

  Αν είσαι λάτρης των φυτών εσωτερικού χώρου τότε γιατί να μην δημιουργήσεις μια πράσινη όαση πίσω από τον καναπέ σου; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τραβήξεις τον καναπέ λίγο πιο μπροστά και να τοποθετήσεις πίσω από αυτόν γλάστρες με τα αγαπημένα σου μεγάλα φυτά. Με αυτόν τον τρόπο τα φυτά σου θα ξεπροβάλλουν πίσω από τον καναπέ και θα δίνουν χρώμα σε όλο το σαλόνι.

  Δες επίσης: Υπέροχοι χρωματικοί συνδυασμοί επίπλων για το σαλόνι σου

  Κρέμασε χαμηλά ένα ράφι

  ραφάκι διακοσμητικά καναπές διακοσμήσεις πίσω από καναπέ ραφάκι πίσω από καναπέ

  Μια μικρή προσθήκη πίσω από τον καναπέ μπορεί να σου κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη! Συγκεκριμένα, μπορείς να κρεμάσεις ένα ραφάκι κατά μήκος του καναπέ, το οποίο θα σου φανεί πολύ χρήσιμο για να ακουμπάς μερικά αντικείμενα που χρησιμοποιείς διαρκώς, όπως ένα ποτήρι, το κινητό σου, ένα βιβλίο ή το τηλεκοντρόλ.

  Δες επίσης: 5 Τρόποι να διακοσμήσεις ένα σκανδιναβικό σαλόνι

  Τοποθέτησε μια μεγάλη βιβλιοθήκη

  βιβλιοθήκη άσπρος καναπές μεγάλη βιβλιοθήκη καναπές διακοσμήσεις πίσω από καναπέ

  Έχεις τόσα βιβλία που δεν ξέρεις πια πού να τα βάλεις; Μια πολύ εντυπωσιακή λύση είναι να τοποθετήσεις μια μεγάλη βιβλιοθήκη πίσω από τον καναπέ. Το σίγουρο είναι ότι η βιβλιοθήκη σου θα τραβήξει όλα τα βλέμματα! Άσε που θα λύσεις μια για πάντα το πρόβλημα έλλειψης χώρου για τα βιβλία σου.

  Δες επίσης: Δημιουργικές ιδέες αποθήκευσης για τα βιβλία σου

  Πες ναι σε ένα ξύλινο παγκάκι πίσω από τον καναπέ

  ξύλινο παγκάκι καναπές διακοσμήσεις πίσω από καναπέ ξύλινο παγκάκι λευκό σαλόνι

  Θέλεις να δώσεις μια ρουστίκ νότα στα σαλόνι σου και ταυτόχρονα να κρύψεις το πίσω μέρος του καναπέ; Τότε ένα ξύλινο παγκάκι είναι η προσθήκη που χρειάζεσαι! Διακόσμησε το παγκάκι με μερικά διακοσμητικά, όπως βιβλία, γλαστράκια ή καλάθια και θα έχεις το τέλειο διαχωριστικό για πίσω από τον καναπέ σου!