Ράφια κουζίνας: Ξεχωριστές ιδέες, για να απογειώσεις τη διακόσμηση!

Μια έξυπνη και αρκετά οικονομική επιλογή, για να τοποθετείς τις κούπες ή τα διακοσμητικά σου, είναι τα ράφια κουζίνας! Αν τα ντουλάπια σου έχουν αρχίσει να ξεχειλίζουν και δεν υπάρχει επιπλέον αποθηκευτικός χώρος, μην το σκέφτεσαι καθόλου! Το κόστος δεν είναι μεγάλο, αρκεί να αγοράσεις ένα κομμάτι ξύλο ή μια σανίδα, που θα στερεώσεις στον τοίχο. Αν πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να ασχοληθείς από την αρχή και να τα κατασκευάσεις εύκολα και γρήγορα!

Πιο κάτω, θα βρεις ξεχωριστές ιδέες, που θα σου λύσουν τα χέρια, αφού θα εξοικονομήσεις χώρο και ταυτόχρονα θα στολίσεις τους τοίχους της κουζίνας σου! Διακόσμησε τα ραφάκια σου με διάφορους τρόπους και φτιάξε τη διάθεσή σου, προσθέτοντας περισσότερο χρώμα!

Μοναδικές προτάσεις για ράφια κουζίνας!

Ράφια πάνω από τον νεροχύτη

ράφια κουζίνας

ραφάκια

ράφια κουζίναςνεροχύτης ραφάκια

ράφια πάνω από νεροχύτη

ραφάκια κουζίνας

ράφια κουζίνας ράφια πάνω από νεροχύτη

ράφια κουζίνας

ραφάκια κουζίνας

Αν θες να ανακαινίσεις την κουζίνα σου και να αντικαταστήσεις τα παλιά ντουλάπια με ραφάκια, ένα από τα σημεία που πρέπει να σκεφτείς, είναι, αυτό, πάνω από τον νεροχύτη. Εκτός από τη διακόσμηση, θα σε βολέψουν πολύ, γιατί θα μπορείς να τοποθετείς, αμέσως, τα στεγνά πιάτα και ποτήρια, εξοικονομώντας χρόνο!

Δες επίσης: 25 Μοναδικές λύσεις για ράφια κουζίνας!

Ράφια πάνω από τραπέζι-Ράφια κουζίνας

ράφια κουζίνας

ραφάκια κουζίνα

ραφάκια τραπέζι

Αν έχεις ένα μικρό τραπεζάκι ή πάγκο στην κουζίνα σου, όπου απολαμβάνεις το πρωινό σου, μια ακόμα πρόταση, είναι να στερεώσεις τα ραφάκια σου, στον τοίχο πάνω από το τραπέζι. Έτσι, θα αναβαθμίσεις τον χώρο και με τα κατάλληλα διακοσμητικά, όπως κορνίζες, βαζάκια, κεριά και γλαστράκια, θα απογειώσεις την εικόνα του! Επίσης, μπορείς να τοποθετήσεις το αλατοπίπερο, για να προσθέτεις στο φαγητό σου, ενώ τρως, καθώς επίσης και τις κούπες σου, ώστε να απολαμβάνεις τον καφέ σου!

Δες επίσης: 5 Στιλάτες ιδέες για ράφια τοίχου που θα εντυπωσιάσουν

Ράφια πάνω από τον πάγκο

ράφια πάγκος πάγκος ράφια πάγκος ράφια ραφάκια πάγκος

ράφια κουζίνας

ράφια

ράφια κουζίνα

ραφάκια κουζίνας

ράφι πάνω από πάγκο ραφάκια πάνω από πάγκο ραφάκια αποθήκευση

ραφάκια μικρά ράφι

ράφι κουζίνας

ράφια πάγκος

Τι πιο λογικό από το να κρεμάσεις τα ραφάκια σου στον τοίχο, πάνω από τον πάγκο της κουζίνας;! Μπορείς να τοποθετείς εκεί τα μπαχαρικά σου, τα βαζάκια με τα τρόφιμα και τα γλαστράκια σου. Επίσης, τα μυρωδικά σου, τα διάφορα κουζινικά και φυσικά, βιβλία με συνταγές μαγειρικής!

Δες επίσης: 6 Ιδέες για όμορφα διακοσμητικά κρεμαστά ράφια

Ράφια δίπλα στο παράθυρο

ράφια κουζίνας ραφάκια παράθυρο ράφια κουζίνας

ράφια κουζίνας

 

παράθυρο ράφια

μικρά ραφάκια μικρά ράφια ράφια κουζίνας

ράφια κουζίνας

ράφια κουζίνας ράφια κουζίνας

ράφια κουζίνας

ράφια κουζίνας ράφια κουζίνας ράφια κουζίνας

Ακόμα μια έξυπνη ιδέα, είναι να στερεώσεις τα ραφάκια σου στον κενό τοίχο δίπλα στο παράθυρο! Εκμεταλλεύσου την άδεια γωνίτσα ή μια μικρή επιφάνεια και απογείωσε την εικόνα της κουζίνας σου, με τα πιο μοντέρνα διακοσμητικά!

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!