προτάσεις διακόσμησης για μεγάλα μπαλκόνια

  7 Προτάσεις διακόσμησης για μεγάλα μπαλκόνια!

  Ένα μεγάλο μπαλκόνι σου δίνει το ελεύθερο να το διακοσμήσεις με χίλιους δυο τρόπους. Αυτό ωστόσο μπορεί να είναι tricky καθώς μπορεί να το παρακάνεις ή να βάλεις διακοσμητικά και έπιπλα που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους.

  Φρόντισε λοιπόν να διαλέξεις λίγα και καλά πράγματα για την βεράντα σου ώστε να εκμεταλλευτείς σωστά τον χώρο και να τον αναδείξεις. Εδώ στο exypnesidees.gr θα βρεις 7 προτάσεις διακόσμησης για μεγάλα μπαλκόνια!

  7 Ιδέες για το πως να διακοσμήσεις μια μεγάλη βεράντα!

  1. Τοποθέτησε ένα μεγάλο τραπέζι!

  μεγάλο τραπέζι στο μπαλκόνι

  Μια πρόταση για το μπαλκόνι σου είναι να βάλεις ένα μεγάλο τραπέζι εξωτερικού χώρου. Έτσι θα μπορείς να απολαμβάνεις όχι μόνο τον καφέ σου αλλά και τα γεύματα σου και στο μπαλκόνι. Μπορείς να κάνεις τραπέζι για τους φίλους ή την οικογένεια σου εκεί απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα και τον υπέροχο καιρό της χώρας μας!

  Δες επίσης: 5 Όμορφες ιδέες διακόσμησης για το μπαλκόνι σου!

  2. Βάλε μια κούνια ή αιώρα στο μπαλκόνι!

  κούνια στο μπαλκόνι

  Και ποιος δε θα λάτρευε μια κούνια στο σπίτι του; Ένα μεγάλο μπαλκόνι είναι ιδανικό μέρος για κούνια είτε οροφής είτε δαπέδου. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις μια αιώρα που είναι και πιο οικονομική ή να φτιάξεις μόνος σου μια diy κούνια για το μπαλκόνι!

  Δες επίσης: 12 Ιδέες για ρομαντική διακόσμηση μπαλκονιού!

  3. Βάλε καναπέ αντί για καρέκλες στη βεράντα σου!γωνιακός καναπές σε μεγάλο μπαλκόνι

  Ένας καναπές εξωτερικού χώρου είναι τέλεια επιλογή για χαλαρωτική ατμόσφαιρα στη βεράντα σου. Μπορείς άνετα να καλέσεις συγγενείς και φίλους καθώς ο καναπές σου προσφέρει πολλές θέσεις. Διακόσμησε τον με όμορφα μαξιλάρια και το μπαλκόνι σου θα είναι όμορφο και cozy!

  Δες επίσης: 6 Ιδέες για να ανανεώσεις πλήρως τη βεράντα σου!

  4. Μπορείς να βάλεις μεγάλες γλάστρες με μεγάλα φυτά ή δεντράκια!μεγάλη γλάστρα με δέντρο στο μπαλκόνι

  Κάτι που μπορείς να κάνεις σε μεγάλο μπαλκόνι είναι να βάλεις μεγάλες γλάστρες με τεράστια φυτά ή και δεντράκια. Πρόσθεσε και λευκές πέτρες στη γλάστρα για να μη σηκώνεται χώμα και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

  Δες επίσης: 15 Κατάλληλα φυτά για το μπαλκόνι!

  5. Δημιούργησε μια μικρή γωνιά μπαρ στο μπαλκόνι σου!

  Μίνι μπαρ στο μπαλκόνι

  Μια άλλη ωραία ιδέα είναι να φτιάξεις ένα μικρό DIY μπαρ στο μπαλκόνι σου. Μπορείς να έχεις και ένα ψυγειάκι για να αποθηκεύεις τα ποτά, νερό, χυμούς και αναψυκτικά!

  Δες επίσης: Ποια τέντα να επιλέξεις για το μπαλκόνι ή τη βεράντα σου!

  6. Καλλιέργησε τα δικά σου φυτά σε παρτέρια!

  παρτέρια στο μπαλκόνι

  Το μεγάλο μπαλκόνι σου δίνει τη δυνατότητα να βάλεις πολλά φυτά, μπορείς όμως να καλλιεργήσεις και τα δικά σου. Φτιάξε με παρτέρια έναν μικρό κήπο όπου μπορείς να καλλιεργείς λαχανικά, μυρωδικά και βότανα!

  Δες επίσης: 8 Θεραπευτικά φυτά που μπορείς να καλλιεργήσεις στο σπίτι σου!

  7. Διατήρησε απλή την βεράντα σου!

  μίνιμαλ μπαλκόνι

  Δες επίσης: 8 Ιδέες για Bohemian Διάκοσμηση στο Μπαλκόνι!

  Ένα μεγάλο μπαλκόνι μπορεί να σου δίνει περισσότερες επιλογές για διακόσμηση, πρέπει όμως να είσαι προσεκτική για να μη το παρακάνεις. Μη γεμίσεις όλο τον χώρο με πράγματα που δε χρειάζονται.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!