τραπεζάκια εξωτερικού χώρου

10 Εντυπωσιακά τραπέζια εξωτερικού χώρου!

Οι μήνες του καλοκαιριού είναι ότι πρέπει για διασκέδαση με τους φίλους μας στο μπαλκόνι ή τον κήπο. Μαζευόμαστε, τρώμε και περνάμε χρόνο όλοι μαζί πολλές φορές γύρω από ένα τραπέζι.

Σε κάθε περίπτωση το τραπέζι είναι απαραίτητο για κάθε κήπο ή μπαλκόνι. Όσο μεγάλο ή μικρό και αν είναι. Διάλεξε λοιπόν αυτό που ταιριάζει καλύτερα με τον εξωτερικό σου χώρο και αναβάθμισε τον χώρο σε χρόνο μηδέν.

10 τραπεζαρίες για τον κήπο ή το μπαλκόνι

Τραπέζια για μπαλκόνια

Ζεις στην πόλη και το διαμέρισμά σου διαθέτει μόνο ένα μικρό μπαλκόνι. Αυτό δεν είναι λόγος για να μην βάλεις κάποιο τραπέζι έστω και με δύο καρέκλες. Λίγοι και καλοί δεν λένε άλλωστε.

Θα δεις όμως ότι το τραπέζι στο μπαλκόνι θα σε βοηθήσει αρκετά αφού εκτός από τις συγκεντρώσεις με τους φίλους σου θα μπορείς να χαλαρώνεις τα απογεύματα που ο ήλιος θα έχει πέσει. Ακόμη, είναι καλή ευκαιρία για να κάνεις πρωινό στον ή στην σύντροφό σου.

Εάν το μπαλκόνι σου είναι πολύ μικρό, σε σημείο που δεν χωράει καν κάποιο τραπέζι δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Υπάρχουν στην αγορά υπέροχα κρεμαστά τραπέζια τα οποία προσαρμόζονται στα κάγκελα.

Πολλά από αυτά μάλιστα είναι και πτυσσόμενα. Επομένως, όταν δεν το χρειάζεσαι άλλο, με μία απλή κίνηση θα διπλώνει στη μέση. Ακόμη, αρκετά μοντέρνο είναι και το στρογγυλό τραπέζι που ξεφεύγει από το κλασσικό τετράγωνο.

κρεμαστό τραπέζι μπαλκονιού μικρό μπαλκόνι μικρό τραπέζι μπαλκονιού τραπεζαρία μικρού μπαλκονιού τραπέζι για μπαλκόνι

Δες επίσης 6 επιλογές για οικονομική σκίαση βεράντας!

Τραπεζαρίες για μεγάλα μπαλκόνια ή κήπους

Εάν είσαι από τους τυχερούς με μεγάλο μπαλκόνι ή με κήπο τότε οι επιλογές σου για τραπεζαρία είναι σαφώς περισσότερες. Πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις βέβαια είναι να σκεφτείς τι ακριβώς θέλεις. Δηλαδή θέλεις ένα μεγάλο τραπέζι ή κάτι πιο μικρό για να έχεις περισσότερο ελεύθερο χώρο;

Το μεγάλο μπαλκόνι είναι ότι καλύτερο εάν μένεις στην πόλη. Ένα ορθογώνιο τραπέζι είναι ότι πρέπει για την δική σου περίπτωση. Έτσι μπορείς να βάλεις πολλές καρέκλες και να καλέσεις όσα άτομα θέλεις. Μην ξεχνάς όμως πως το μπαλκόνι χρειάζεται συνεχές καθάρισμα. Οπότε προτίμησε κάποια τραπεζαρία που μπορεί εύκολα να μετακινηθεί.

Από την άλλη εάν έχεις τον δικό σου κήπο μπορείς αντί για τραπέζι να επιλέξεις μια ξύλινη κατασκευή. Με τον τρόπο αυτό θα δώσεις μια πιο έντονη νότα φυσιολατρείας στον κήπο σου. Ακόμη, πολύ ωραία επιλογή θα ήταν και το παγκάκι με πάγκο που δίνει την αίσθηση του πικ-νικ.

Είτε μεγάλο μπαλκόνι είτε κήπος το σίγουρο είναι ότι εκτός από την τραπεζαρία μπορείς να διακοσμήσεις τα τραπέζια με διάφορα διακοσμητικά, όπως για παράδειγμα κεριά, βάζα ή μικρά γλαστράκια.

Δες επίσης 11 ιδέες για κούνια στον κήπο ή το μπαλκόνι σου!

εντυπωσιακό τραπέζι κήπου μεγάλο τραπέζι εξωτερικού χώρου τραπεζαρία κήπου τραπεζαρία μεγάλου μπαλκονιού τραπέζι τύπου μπαρ