παπουτσοθήκη

5 Προϊόντα ΙΚΕΑ για οργάνωση σπιτιού!

Σου αρέσει και εσένα η τάξη και η οργάνωση; Άλλωστε, σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν; Όλες μας θέλουμε να είναι όλα όμορφα και τακτοποιημένα, μέχρι να έρθει η στιγμή να βρούμε τον τρόπο να το καταφέρουμε. Ευτυχώς, βρήκαμε κάποια προϊόντα ΙΚΕΑ για οργάνωση σπιτιού, που θα σου λύσουν τα χέρια! Ρίξε μια ματιά παρακάτω!

1. Κουτιά VARIERA

Τα συγκεκριμένα κουτιά θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις τα συρτάρια σου ή τα ντουλάπια τακτοποιημένα και οργανωμένα. Μέσα μπορείς να βάλεις οτιδήποτε, από καθαριστικά, μέχρι και τρόφιμα ή παιχνίδια. Έτσι, θα μπορέσεις να χωρίσεις κάθε κουτί σε ξεχωριστές χρήσεις το καθένα.

Δες επίσης: Ιδέες από τα ΙΚΕΑ για ένα κομψό οικογενειακό σαλόνι

2. Παπουτσοθήκη BISSA

Η παπουτσοθήκη BISSA θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα παπούτσια σου οργανωμένα, χωρίς να τα έχεις χύμα μέσα στο σπίτι. Είναι ένα πολύ κομψό έπιπλο, που θα κρατήσει μακριά την ακαταστασία των παπουτσιών. Διακόσμησε το από πάνω όπως σου αρέσει και θα έχεις ένα πολύ όμορφο και στυλάτο χώρο εισόδου.

Δες επίσης: Ιδέες από τα ΙΚΕΑ που θα ανανεώσουν την κουζίνα!

3. Διάτρητος πίνακας με αξεσουάρ SKADIS

Τα προϊόντα για την οργάνωση σπιτιού ΙΚΕΑ θα σου λύσουν τα χέρια. Με τον συγκεκριμένο πίνακα, μπορείς να κρατάς τη ζωή σου σε τάξη πολύ εύκολα. Μπορείς να κρεμάς τις λίστες του σούπερ μάρκετ, αποδείξεις, ημερολόγιο με τις υποχρεώσεις της εβδομάδας, ακόμα και τα κοσμήματα σου.

Δες επίσης: 6 Διαφορετικοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις ένα σκαμπό του ΙΚΕΑ!

4. Θήκη αποθήκευσης STUK

Οι θήκες αποθήκευσης STUK θα σου λύσουν τα χέρια. Πιθανότατα, έχεις βρεθεί στη θέση, όπου δεν ξέρεις πού να βάλεις τις χειμερινές κουβέρτες ή κάποια καλοκαιρινά ρούχα. Οτιδήποτε δεν ξέρεις πού να αποθηκεύσεις, μπορείς να το βάζεις μέσα στις θήκες, ώστε να είναι όλα οργανωμένα. Επίσης, θα βρίσκεις πολύ εύκολα ό,τι ψάχνεις.

Δες επίσης: 8 Οικονομικοί τρόποι να αναβαθμίσεις τα έπιπλα από τα ΙΚΕΑ!

5. Ραφιέρα VESKEN

Ειδικά, εάν έχεις μικρό μπάνιο με ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο, τότε αυτή είναι η ιδανική λύση για σένα. Η ραφιέρα VESKEN πιάνει ελάχιστα τετραγωνικά, αλλά σου προσφέρει πολύ αποθηκευτικό χώρο. Μπορείς να τοποθετήσεις πετσέτες, τα καλλυντικά σου, είδη υγιεινής και πολλά άλλα.

Δες επίσης: 6 Έξυπνα lifehacks οργάνωσης για το σπίτι!

6. Οριζόντιο κανάλι καλωδίων SIGNUM

Δες επίσης: 5 Προτάσεις για αποθήκευση και οργάνωση σπιτιού

Έχεις βαρεθεί κι εσύ να βλέπεις τα καλώδια από τις συσκευές να κρέμονται και να σου χαλάνε την αισθητική; Ε, σου βρήκαμε τη λύση. Το συγκεκριμένο εξάρτημα στηρίζεται κάτω από κάποιο ράφι, συρτάρι ή ντουλάπι και μπορείς να στερεώσεις όλα τα καλώδια σου, ώστε να μην μπλέκονται και να μην κρέμονται στο πάτωμα. Έτσι, θα κρύψεις τα καλώδια και δε θα χαλάει τίποτα την ισορροπία του σπιτιού σου.