διακόσμηση σαλονιού

  5 Πράγματα που στερούν κομψότητα από το σπίτι σου

  Ένα στιλάτο σπίτι είναι όνειρο πολλών. Ωστόσο, μερικά πράγματα που έχεις στο σπίτι σου είναι πιθανό να στερούν την κομψότητα του παρά τις προσπάθειες που κάνεις. Αν εντοπίσεις ποια είναι αυτά θα είναι εύκολο να τα απομακρύνεις και να έχεις έναν πιο σικ χώρο.

  Ποιος είπε ότι τα στιλάτα σπίτια είναι προνόμιο μόνο των décor experts; Μπορείς να έχεις έναν όμορφο χώρο που αποπνέει στυλ αν αποφύγεις μερικά διακοσμητικά ατοπήματα. Ανακάλυψε λοιπόν 5 πράγματα που στερούν κομψότητα από το σπίτι σου!

  5 Διακοσμητικές επιλογές που κάνουν το σπίτι να δείχνει φθηνό!

  1. Πολλά DYI έπιπλα

  σαλόνι DIY τραπέζι

  Τα DYI έπιπλα μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ όμορφη και οικονομική λύση για το σπίτι σου. Ωστόσο, αν το παρακάνεις με τα έπιπλα που έχεις φτιάξει εσύ τότε είναι πολύ πιθανό το τελικό αποτέλεσμα να είναι πρόχειρο. Σίγουρα, ένα τραπέζι σαλονιού ή ένα κομοδίνο από παλέτες είναι μια πολύ καλή ιδέα αρκεί να συνδυάζεται με κομψά στοιχεία μέσα στο δωμάτιο προκειμένου να μη χαθεί η ισορροπία.

  Δες επίσης: 4 Tips για να δείχνει μεγαλύτερο το σπίτι σου!

  2. Κακός φωτισμός

  ρομαντικός φωτισμός σαλόνι

  Ο φωτισμός μπορεί να αλλάξει τελείως ένα δωμάτιο. Πιο συγκεκριμένα, ένα κακοφωτισμένο δωμάτιο μπορεί να δείχνει σκοτεινό, ψυχοπλακωτικό και γενικότερα να μην σε εμπνέει. Απόφυγε λοιπόν ένα τέτοιο αποτέλεσμα ενισχύοντας το φωτισμό του χώρου. Αυτό θα το πετύχεις με βοηθητικά φωτιστικά, όπως είναι οι επιδαπέδιες λάμπες που μπορούν να γίνουν πολύ στιλάτες!

  Δες επίσης: Διακοσμητικά για να δείχνει το σπίτι πολυτελές

  3. Πολλά καλώδια

  καλάθια καλώδια πράγματα στερούν κομψότητα

  Τα καλώδια είναι απαραίτητα αλλά και κακόγουστα! Πρέπει λοιπόν να αποφύγεις το να φαίνονται τα καλώδια ώστε να κάνεις το σπίτι να δείχνει πιο κομψό. Με άλλα λόγια, κρύψε τα καλώδια πίσω από έπιπλα, μέσα σε καλάθια ή με όποιον άλλο τρόπο θέλεις αρκεί να μην χαλάνε την αισθητική του χώρου.

  Δες επίσης: 6 Πανέμορφα φθινοπωρινά διακοσμητικά τραπεζιού

  4. Μικρά χαλιά

  μεγάλο χαλί σαλόνι

  Τα μικρά χαλιά σε έναν μεγάλο χώρο δείχνουν απλά μίζερα! Είναι σημαντικό λοιπόν να βρεις το χαλί στο κατάλληλο μέγεθος ανάλογα με το χώρο που θέλεις να το τοποθετήσεις. Ένας απλό κανόνας είναι ότι το χαλί σου πρέπει να μπαίνει κάτω από όλα σου τα έπιπλα.

  Δες επίσης: 5 Λάθη διακόσμησης σε ένα μοντέρνο σπίτι

  5. Άδειοι τοίχοι

  κάδρα σαλόνι

  Ένας χώρος με άδειους τοίχους είναι κρύος αλλά και χωρίς κανένα στυλ και χαρακτήρα. Γιατί να αφήσεις λοιπόν τους κενούς τοίχους να στερήσουν την κομψότητα του σπιτιού σου; Φρόντισε να διακοσμήσεις τους τοίχους με κάδρα, με ράφια, με ταπετσαρίες και με ότι άλλο σου αρέσει προκειμένου το δωμάτιο να δείξει πιο στιλάτο.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!