φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου

  5 Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου

  Η διακόσμηση των τοίχων είναι ένα στοιχείο που μπορεί να αλλάξει ριζικά έναν χώρο. Εξάλλου, οι τοίχοι που είναι άδειοι όχι μόνο δεν προσφέρουν τίποτα σε ένα δωμάτιο αλλά το κάνουν να δείχνει κρύο. Ειδικά αν ταιριάξεις το decor των τοίχων με την εποχή θα έχεις το ιδανικό αποτέλεσμα! Γι’ αυτό θα σου δείξουμε μερικές προτάσεις για φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου!
  Πράγματι, είναι σημαντικό να μην αφήνεις άδειους τους τοίχους στο σπίτι σου γιατί έτσι δε δείχνουν τίποτα παραπάνω από αδιάφοροι. Ανακάλυψε λοιπόν 5 ιδέες για τη φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου!

  Πώς να διακοσμήσεις τους τοίχους σου το φθινόπωρο!

  1. Ράφια με φθινοπωρινά διακοσμητικά

  φθινοπωρινά ράφια

  Τα ράφια αποτελούν αγαπημένο διακοσμητικό για τους τοίχους. Τώρα που είναι φθινόπωρο λοιπόν ένας τέλειος τρόπος να διακοσμήσεις τα ράφια και κατά συνέπεια τους τοίχους σου είναι με φθινοπωρινά διακοσμητικά στοιχεία. Τέτοια είναι οι διακοσμητικές κολοκύθες, ένα βάζο με αποξηραμένα φυτά ή πορτοκαλί λουλούδια, ένα κάδρο με κάποιο φθινοπωρινό τοπίο ή ότι άλλο σημαίνει το φθινόπωρο για εσένα. Με τον τρόπο αυτό τα ράφια σου θα ανανεωθούν πλήρως!

  2. Φθινοπωρινό gallery wall

  gallery wall φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου

  Τα gallery walls είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή και επιβλητική ιδέα διακόσμησης του τοίχου σου! Για να δώσεις όμως στο gallery wall σου μια φθινοπωρινή πινελιά θα πρέπει να αντικαταστήσεις μερικές απεικονίσεις με φθινοπωρινές. Προτίμησε γήινα χρώματα, με το κίτρινο και το πορτοκαλί να επικρατούν κι έτσι ο τοίχος θα πάρει απευθείας αέρα φθινοπώρου!

  3. Φθινοπωρινά φύλλα για φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου

  φύλλα πίνακας τοίχος

  Τα φθινοπωρινά φύλλα μπορούν να αποτελέσουν ένα τέλειο φθινοπωρινό διακοσμητικό αν χρησιμοποιηθούν σωστά. Μπορείς λοιπόν να τα μετατρέψεις σε ένα όμορφο διακοσμητικό για τους τοίχους σου για να ενισχύσουν το φθινοπωρινό αέρα του χώρου σου. Για παράδειγμα, αν έχεις πίνακες στον τοίχο μπορείς να τον πλαισιώσεις με μερικά φθινοπωρινά φύλλα.

  4. Επένδυση τοίχου σε σκούρο χρώμα

  πράσινη επένδυση τοίχου

  Αν θέλεις μια ολοκληρωτική αλλαγή στον τοίχο σου τότε ίσως πρέπει να κάνεις κάτι πιο παρεμβατικό. Για παράδειγμα, βάλε μια επένδυση τοίχου σε σκούρο χρώμα που θα κάνει το δωμάτιο να δείχνει πιο γεμάτο και cozy.

  Δες επίσης: Φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού!

  5. Φθινοπωρινό στεφάνι- Φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου

  στεφάνι τοίχος σαλόνι

  Ένα στεφάνι στον τοίχο είναι πάντα μια καλή ιδέα! Για να διακοσμήσεις τον τοίχο σου φέτος το φθινόπωρο φτιάξε ένα φθινοπωρινό στεφάνι από φύλλα ή από αποξηραμένα φυτά ή από pampas grass! Θα δεις ότι ο τοίχος σου απευθείας θα αναβαθμιστεί!
  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!