Φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιούΦθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

Φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού!

Και ναι, ήρθε πάλι αυτή η ώρα να ανανεώσεις τη διακόσμηση στο σπίτι σου για να υποδεχτείς την καινούρια εποχή. Και φυσικά, ένα από τα πρώτα αντικείμενα και έπιπλα που υφίστανται τις αλλαγές είναι το coffee table μας. Είναι εύκολο με μικρές αλλαγές εκεί να μεταμορφώσεις ολόκληρο τον χώρο. Αν θέλεις, λοιπόν, μερικές ιδέες για όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά παρακάτω.

Πώς να διακοσμήσεις το coffee table το φθινόπωρο

Διακόσμηση coffee table σε φθινοπωρινά χρώματα

Διακόσμηση coffee table σε φθινοπωρινά χρώματα

Ο καλύτερος τρόπος να φέρεις τα φθινοπωρινά vibes στο σαλόνι σου είναι φυσικά να χρησιμοποιήσεις φθινοπωρινά χρώματα στη διακόσμηση. Οι γήινοι τόνοι είναι το απόλυτο must. Συνεπώς, πορτοκαλί, καφέ και μπεζ είναι τα βασικά χρώματα που θα πρέπει να πρωταγωνιστούν και στο τραπέζι του σαλονιού σου. Ένα βάζο με λουλούδια και κλαδάκια σε αυτά τα χρώματα είναι το centerpiece που χρειάζεσαι για να κάνεις το coffee table να ξεχωρίσει.

Φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού με κολοκύθες και καρό ριχτάρι

Φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού με κολοκύθες και καρό ριχτάρι

Αν και οι κολοκύθες είναι ένα κατάλοιπο του αμερικανικού Halloween, πλέον είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη φθινοπωρινή εποχή και στην Ελλάδα. Συνεπώς, μερικές κολοκύθες κάθε είδους, χρωμάτων και υλικού είναι απαραίτητες στο τραπεζάκι του σαλονιού σου. Και επειδή το φθινόπωρο ξυπνάει την επιθυμία για coziness και ζεστασιά, τι καλύτερο από ένα μαλακό ριχτάρι ή μικρή κουβερτούλα για να ολοκληρώσει τη διακόσμηση; Όλα αυτά μπορείς να τα βάλεις σε έναν ωραίο ξύλινο δίσκο.

Εταζέρα με φθινοπωρινή σύνθεση

Εταζέρα με φθινοπωρινή σύνθεση

Αν θέλεις να προσθέσεις αρκετά διακοσμητικά αντικείμενα και χρειάζεσαι χώρο, μία ξύλινη εταζέρα είναι ό,τι πρέπει για το τραπεζάκι του σαλονιού σου. Φρόντισε να τη γεμίσεις με διάφορα στοιχεία που φωνάζουν φθινόπωρο. Βαζάκια με φθινοπωρινά φύλλα, διακοσμητικές κολοκύθες, πινακίδες με φθινοπωρινά μηνύματα είναι μερικά από όσα μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Δες επίσης: Φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι του σαλονιού!

Ξύλινο κουτί με κολοκύθες και διακοσμητικό κομπολόι

Ξύλινο κουτί με κολοκύθες και διακοσμητικό κομπολόι

Ακόμα ένα στοιχείο που είναι απαραίτητο στη φθινοπωρινή σου διακόσμηση είναι φυσικά τα ξύλινα αντικείμενα. Έτσι, ένα vintage ξύλινο κουτί πάνω στο τραπεζάκι σου μπορεί να φιλοξενήσει πολλά διακοσμητικά. Κάποια ξύλινα κηροπήγια, μερικές κολοκύθες και ένα μεγάλο ξύλινο διακοσμητικό κομπολόι είναι ό,τι πρέπει.

Φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού με vintage ποτιστήρι

Φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού με vintage ποτιστήρι

Κάτι ακόμα που μπορείς να προσθέσεις στο τραπεζάκι σου και να το κάνεις μοναδικό είναι μερικά vintage αντικείμενα. Για παράδειγμα, ένα μεταλλικό τσίγκινο ποτιστήρι θα δώσει τον χαρακτήρα που θέλεις στο τραπέζι. Αν το συνδυάσεις, μάλιστα, και με μερικά φθινοπωρινά φύλλα και κάποια κεριά, θα δημιουργήσεις το απόλυτο ατμοσφαιρικό σκηνικό.

Δες επίσης: Vintage διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

Φθινοπωρινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού με κεριά

Διακόσμηση τραπεζιού με κεριά

Ένας επίσης πολύ ωραίος τρόπος να φέρεις cozy vibes στο σπίτι είναι τα κεριά. Προτίμησε αρωματικά κεριά με αρώματα και χρώματα που παραπέμπουν σε φθινόπωρο. Κάποια πορτοκαλί κεριά με άρωμα κανέλας ή κολοκύθας θα ήταν η τέλεια προσθήκη στο coffee table αυτό το φθινόπωρο.

Αυτές είναι μερικές ιδέες για να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού σου με τον καταλληλότερο τρόπο για το φθινόπωρο. Προσπάθησε να φέρεις τα φθινοπωρινά vibes στον χώρο σου, επιλέγοντας αντικείμενα που θα κάνουν τη διαφορά και θα σου χαρίσουν ένα σαλόνι, το οποίο δε θα θέλεις να αποχωρίζεσαι.