μεγάλα και μικρά κάδρα τοίχου

  Όμορφες ιδέες για διακόσμηση με κάδρα τοίχου

  Τα κάδρα στους τοίχους είναι πραγματικά το στοιχείο που απογειώνει την διακόσμηση κάθε σπιτιού. Όσο ξεχωριστά και αν είναι τα έπιπλά σου, οι γυμνοί τοίχοι αφαιρούν από την συνολική εικόνα του χώρου. Αντιθέτως, οι φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές της ζωής σου αλλά και τα έργα τέχνης δίνουν την αίσθηση πως έχεις αφιερώσει χρόνο και έχει βάλει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου. Εδώ σου έχουμε μερικές ιδέες για διακόσμηση με κάδρα τοίχου που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σου εύκολα και γρήγορα.

  Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για να διακοσμήσεις το σπίτι με κάδρα!

  Πέντε τρόποι να απογειώσεις την διακόσμηση με κάδρα τοίχου

  Χρωματιστά κάδρα

  διακόσμηση με χρωματιστά κάδρα χρωματιστά κάδρα

  Εάν έχετε ουδέτερους τοίχους σε λευκό ή μπεζ χρώμα, η προσθήκη κάποιου χρώματος στα κάδρα που θα βάλετε πάνω σε αυτούς μπορεί πραγματικά να κάνει την διαφορά και για να μεταμορφώσει το έργο τέχνης ή τη φωτογραφία σας σε pop αισθητική. Εκτός από τα κλασσικά χρυσά, ασημί, μαύρα και άσπρα κάδρα μπορείς να βρεις στο εμπόριο πολλά χρώματα που μπορούν να σου δώσουν το στυλ που θες.

  Δες επίσης: 5 Τρόποι να διακοσμήσεις τον τοίχο σου με καλάθια!

  Μικρά κάδρα γύρω από ένα μεγάλο

  διακόσμηση με κάδρα τοίχου μεγάλα και μικρά κάδρα τοίχου

  Οι μεγάλοι τοίχοι είναι ιδανικοί για ένα μεγάλο έργο τέχνης, ωστόσο, ακόμα και αυτό, μπορεί πολλές φορές να μην είναι αρκετό. Εάν έχετε ένα μεγάλο κάδρο το οποίο φαίνεται μικροσκοπικό σε έναν μεγάλο τοίχο το να προσθέσετε μικρότερα γύρω του θα το τονίσει. Για παράδειγμα, μια μεγάλη φωτογραφία ολόκληρης της οικογένειάς σας με κορνίζα αποτελεί εξαιρετικό κεντρικό στοιχείο για μικρότερες, μεμονωμένες φωτογραφίες που την περιβάλλουν.

  Δες επίσης: 11 Τρόποι για να κάνεις vintage διακόσμηση με φωτογραφίες!

  Προσθέστε επιπλέον διακοσμητικά στα κάδρα

  κάδρο με διακοσμητικό

  Πολλές φορές οι φωτογραφίες μας λένε μια ολόκληρη ιστορία για εμάς ή μια σημαντική στιγμή της ζωής μας. Εάν θέλετε να ενισχύσετε την διακόσμηση γύρω από τα κάδρα με τις προσωπικές σας στιγμές μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον διακοσμητικά. Ένα βραχιόλι που αγοράσατε από το μέρος στο οποίο ταξιδέψατε ή μια μικροσκοπική φούντα πάνω στο κάδρο με την φωτογραφία της ορκωμοσίας σας θα κάνουν την διαφορά.

  Δες επίσης: 10 Εναλλακτικές προτάσεις για gallery wall στο σπίτι!

  Συνδυάστε με τα χρώματα του σπιτιού σας

  κάδρα σε ταπετσαρία κάδρα τοίχου σε ταπετσαρία

  Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για χρωματιστούς τοίχους στο σπίτι

  Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι μια μορφή τέχνης από μόνος του. Είτε συνδυάζοντας τα χρώματα με τις κορνίζες σας είτε με τις εικόνες που βρίσκονται μέσα, η εναρμόνιση της διακόσμησης του τοίχου σας με την υπόλοιπη διακόσμησή σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε ένα δωμάτιο για να το κάνετε να αισθάνεται και να φαίνεται ολοκληρωμένο.

  Εάν έχετε ταπετσαρία με σχέδια και το μάτι σας εστιάζει σε ένα χρώμα, χρησιμοποιήστε το ως σημάδι για να επιλέξετε αυτό το χρώμα για τα κάδρα σας. Εάν έχετε μαξιλάρια με έντονα χρώματα ή άλλα διακοσμητικά μπορείτε να πάρετε από εκεί την έμπνευση για να συνδυάσετε τα κάδρα σας. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες έχουν μεγάλο αντίκτυπο.