5 Διακοσμητικά από Ξύλο για το σπίτι σου!

Πλέον, η απόλυτη τάση της μόδας στην διακόσμηση χώρων είναι η χρήση φυσικών υλικών και γήινων τόνων. Και πώς αλλιώς θα το καταφέρεις αυτό το έπακρον; Με την προσθήκη του ξύλου, φυσικά! Το ξύλο, ανέκαθεν προσέδιδε μια αρχοντιά στο χώρο και μια σύνδεση με τη φύση, που δεν μπορεί να καταφέρει κάποιο άλλο υλικό. Έτσι, λοιπόν, με λίγες ξύλινες λεπτομέρειες, μπορείς να μετατρέψεις το σπίτι σου σαν να βρίσκεται σε κάποιο εξωτικό νησί. Δες, παρακάτω, 5 διακοσμητικά από ξύλο, που μπορείς να εντάξεις κι εσύ στο σπίτι σου για ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Τι διακοσμητικά από ξύλο μπορείς να βάλεις στο σπίτι σου;

1. Διακοσμητικός δίσκος από ξύλο

ξύλινος διακοσμητικός δίσκος

Πλέον, οι διακοσμητικοί δίσκοι κάνουν ολοένα και περισσότερη θραύση. Πόσο μάλλον όταν είναι τόσο κομψοί. Σχεδόν, κάθε σπίτι έχει και από έναν. Επίσης, εκεί πάνω μπορείς να τοποθετήσεις κάποια άλλα διακοσμητικά στοιχεία, για να είναι συγκεντρωμένα και να δημιουργούν ένα σύνολο. Για παράδειγμα, μπορείς να βάλεις κάποια βιβλία, κεριά, βάζα, φυτά κ.α.

Δες επίσης: 28 Φανταστικά τραπεζάκια σαλονιού από ακατέργαστο ξύλο!

2. Ξύλινο βοηθητικό σκαμπό

σκαμπό από ξύλο

Ένα βοηθητικό σκαμπό είναι πάντα χρήσιμο. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε για να κάτσεις, είτε για να ακουμπήσεις επάνω πράγματα. Τα ξύλινα σκαμπό είναι μια πολύ όμορφη επιλογή, εάν θέλεις να εντάξεις το ξύλο στο σπίτι σου. Είναι διακριτικά, αλλά ταυτόχρονα πετυχαίνουν το σκοπό τους.

Δες επίσης: Πώς να ομορφύνεις το σπίτι με ξύλινα διακοσμητικά!

3. Ξύλινος καθρέπτης

ξύλινος καθρέπτης

Πόσο εντυπωσιακός μοιάζει ένας μεγάλος καθρέπτης δαπέδου με φυσικό περίγραμμα από ξύλο; Μπορεί πολύ εύκολα να σταθεί μόνος του σε ένα χώρο και να κάνει αμέσως τη διαφορά. Ειδικότερα, εάν οι αποχρώσεις του σπιτιού σου είναι πιο γήινοι και απαλοί, τότε θα έχεις κάνει τον απόλυτο συνδυασμό.

Δες επίσης: 5 Εύκολες ξύλινες κατασκευές για όλο το σπίτι!

4. Βάσεις για κεριά από ξύλο

διακοσμητικά από ξύλο βάση κεριού

Ακόμα και οι μικρές λεπτομέρειες από ξύλο, κάνουν τη διαφορά. Τα κεριά, πάντα αλλάζουν την ατμόσφαιρα και δίνουν μια άλλη νότα στο χώρο. Πόσο μάλλον όταν είναι τόσο aesthetic, που θέλεις να γεμίσεις όλο το σπίτι. Μπορείς να τα συνδυάσεις με έναν αντίστοιχο διακοσμητικό δίσκο από ξύλο και άλλα μικρά αντικείμενα.

Δες επίσης: 6 Έξυπνα tips για να διατηρήσεις τα ξύλινα έπιπλα!

5. Ξύλινα βάζα

διακοσμητικά από ξύλο βάζα

Δες επίσης: 10 Ιδέες για προσθέσεις ξύλινα έπιπλα στο μπάνιο σου!

Το τελευταίο διάστημα, έχουν αρχίσει να παίζουν πολύ στην αγορά, τα όμορφα ή και περίεργα βάζα για λουλούδια. Μια ακόμη τέλεια επιλογή είναι τα ξύλινα βάζα. Μπορείς να τοποθετήσεις πολλά μαζί σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και σχέδια, ώστε να δημιουργήσεις αντίθεση!

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!