Μοντέρνες πινελιές για ένα κλασικό σπίτι!

  Τα περισσότερα σπίτια είναι κλασικά, όμως χρειάζονται μοντέρνες πινελιές για να αποκτήσουν πιο σύγχρονο χαρακτήρα. Οι vintage λεπτομέρειες και τα κλασικά διακοσμητικά πρέπει να αποκτήσουν πιο μοντέρνο αέρα για να δώσουν το ιδανικό στυλ που πρέπει ένα σπίτι να έχει αυτή την εποχή. Ποιες όμως είναι οι πιο μοντέρνες ιδέες που μπορείς να εφαρμόσεις για να δώσεις στυλ στο σπίτι σου;

  Ερευνήσαμε και βρήκαμε για εσένα μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις σε μεγάλο βαθμό το σπίτι σου. Δες τις προτάσεις μας και επίλεξε μερικές για να δώσεις πιο μοντέρνο στυλ στους χώρους!

  Μοντέρνες πινελιές για ένα κλασικό σπίτι!

  1. Συνδύασε print με χρωματιστές λεπτομέρειες

  πράσινοι καναπέδες neon ροζ καρέκλες κίτρινος καναπές neon ροζ καναπές

  Οι χρωματιστές λεπτομέρειες στους χώρους είναι αναγκαίες για να μετατρέψεις έναν χώρο από κλασικό σε μοντέρνο. Επίλεξε έπιπλα και διακοσμητικά σε διάφορα χρώματα και συνδύασέ τα με διάφορα print κατά προτίμηση σε ασπρόμαυρο μοτίβο. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις μοντέρνους χώρους με vintage διάθεση και χαρακτήρα.

  Δες εδώ: 5 Έπιπλα που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι

  2. Πρόσθεσε δερμάτινες λεπτομέρειες

  δερμάτινοι καφέ καναπέδες δερμάτινος καναπές δερμάτινος κόκκινος καναπές

  δερμάτινος καφέ καναπέςΑν επιθυμείς σύγχρονες νότες στο σπίτι σου, πρόσθεσε δερμάτινες λεπτομέρειες! Θα μπορούσες για παράδειγμα, να βάλεις στο σαλόνι δερμάτινους ή vinyl καναπέδες ή και πολυθρόνες. Συνδύασε με ένα vintage όμορφο χαλί σε ταιριαστούς τόνους για να δώσεις πιο κλασική χροιά. Δοκίμασέ το και θα δεις μεγάλη αλλαγή!

  Δες εδώ: 5 Γωνιακοί καναπέδες που θα αναβαθμίσουν το σαλόνι

  3. Πολυέλαιος

  φωτιστικό φωτιστικό πέτρες πολυέλαιος πολυέλαιοςΒάλε μεγάλα φωτιστικά στους χώρους! Επένδυσε σε μεγάλα εντυπωσιακά φωτιστικά ή παλιούς πολυελαίους για να δώσεις κύρος και να γεμίσεις τον χώρο. Επιπρόσθετα, με την προσθήκη αυτή θα καταφέρεις να δώσεις μία πιο παλιά αίσθηση στον χώρο και θα μοιάζει πιο παραδοσιακό το σπίτι σου, αλλά με μοντέρνες νότες.

  Δες εδώ: 5 Βασικοί κανόνες για μια κομψή διακόσμηση

  4. Βάλε πόστερς ή κορνίζες

  πόστερ πόστερς πόστερς σε κορνίζα πόστερς τοίχουΤα πόστερς και οι κορνίζες είναι διακοσμητικά, τα οποία δεν αλλοιώνουν σημαντικά το στυλ του σπιτιού, αλλά δίνουν ισχυρά μοντέρνες πληροφορίες στον χώρο. Διάλεξε όμορφα πόστερ από ασπρόμαυρες φωτογραφίες ή χρωματιστές εικόνες και τοποθέτησέ τις σε κορνίζες. Κρέμασέ τις στον τοίχο στον χώρο που επιθυμείς και προσπάθησε να τις συνδυάσεις χρωματικά με τα έπιπλα του χώρου. Βάλε την πινελιά αυτή και θα δημιουργήσεις επιτυχώς ένα μοντέρνο σπίτι!

  Δες εδώ: Πώς να διακοσμήσεις τον τοίχο πάνω από τον καναπέ

  5. Χρωματιστές Κουρτίνες

  κουρτίνες με χρώμα κουρτίνες με μοτίβο κουρτίνες πολύχρωμες κουρτίνες χρωματιστές

  Δες εδώ: Μοντέρνες κουρτίνες για ένα όμορφο σπίτι

  Οι χρωματιστές κουρτίνες ή οι κουρτίνες με διάφορα prints μπορούν να αλλάξουν σημαντικά έναν χώρο. Διάλεξε έντονα χρώματα κουρτινών, τα οποία θα έρχονται σε αντίθεση με τα χρώματα του χώρου που θέλεις να μετατρέψεις. Μπορείς να βάλεις ακόμα, κουρτίνες σε διαφορετικά χρώματα, για να δημιουργούν ωραία αρμονία όταν τυχαίνει να ενώνονται μεταξύ τους. Για να υπάρχει ομαλός συνδυασμός με τον υπόλοιπο χώρο, μπορείς να μετατρέψεις μέρος του υφάσματος των κουρτινών σε μαξιλαροθήκες και να τις τοποθετήσεις πάνω στους καναπέδες ή τα κρεβάτια.