καλοκαιρινή κουζίνα

  Όμορφες ιδέες διακόσμησης για μια καλοκαιρινή κουζίνα

  Όλοι θέλουμε ένα σπίτι που να είναι εναρμονισμένο με την εποχή. Έτσι, το καλοκαίρι μερικές πινελιές μπορούν να κάνουν το σπίτι να μπει σε καλοκαιρινό mood και να ανεβάσουν τη διάθεση σου. Ποιες είναι όμως αυτές οι πινελιές που συνθέτουν μια καλοκαιρινή κουζίνα;

  Αν θέλεις η κουζίνα σου να αποπνέει τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια του καλοκαιριού θα πρέπει να κάνεις μερικές προσαρμογές στη διακόσμηση της. Ανακάλυψε μερικές όμορφες ιδέες διακόσμησης για μια καλοκαιρινή κουζίνα!

  Σικ τρόποι να διακοσμήσεις την κουζίνα το καλοκαίρι!

  Διακόσμησε με φυτά

  νεροχύτης φυτά καλοκαιρινή κουζίνα

  Τίποτα δε θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι από την πρασινάδα των φυτών! Έτσι λοιπόν αξίζει να διακοσμήσεις την κουζίνα σου με αρκετές πρασινάδες, από φυτά εσωτερικού χώρου μέχρι μυρωδικά και βότανα. Με τον τρόπο αυτό η κουζίνα σου θα ζωντανέψει και θα ομορφύνει. Άσε που θα έχεις χρήσιμα μυρωδικά για τη μαγειρική σου!

  Δες επίσης: 6 Τρόποι να διακοσμήσεις τον πάγκο της κουζίνας

  Πες ναι στις ψάθινες λεπτομέρειες

  μικρή τραπεζαρία

  Η ψάθα είναι ένα πολύ χρήσιμο υλικό για καλοκαιρινά διακοσμητικά. Έτσι, με το να διακοσμήσεις με μερικές ψάθινες λεπτομέρειες η κουζίνα σου θα αποκτήσει καλοκαιρινό αέρα! Για παράδειγμα, ψάθινα σουπλά, ένας ψάθινος διακοσμητικό δίσκος ή ένα ψάθινο καπέλο φωτιστικού είναι ότι πρέπει για την εποχή!

  Δες επίσης: 5 Φωτιστικά που θα αναβαθμίσουν την κουζίνα σου!

  Τόλμησε μια καλοκαιρινή ταπετσαρία

  καλοκαιρινή ταπετσαρία τραπεζαρία

  Αν θέλεις μια μεγάλη αλλαγή στο χώρο της κουζίνας σου αυτή την εποχή τότε ο πιο εύκολος τρόπος είναι να τοποθετήσεις μια καλοκαιρινή ταπετσαρία. Για παράδειγμα, prints από φυτά, από λουλούδια ή άλλες ζωντανές απεικονίσεις είτε ότι πρέπει! Καλό είναι βέβαια να περιορίσεις την ταπετσαρία σε έναν τοίχο ώστε να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα!

  Δες επίσης: 5 Τρόποι να κάνεις την κουζίνα να δείχνει μεγαλύτερη

  Διακόσμησε σε λευκό και γαλάζιο χρώμα

  γαλάζια κουζίνα καλοκαιρινή κουζίνα

  Ο συνδυασμός λευκού με γαλάζιο είναι αυτός που φέρνει στο μυαλό το ελληνικό καλοκαίρι. Αν λοιπόν είσαι σε φάση ολικής ανανέωσης της κουζίνας σου μπορείς να διαλέξεις αυτά τα χρώματα για τα ντουλάπια ή και τα πλακάκια. Φυσικά δε σημαίνει ότι τα χρώματα αυτά θα πρέπει να τα αλλάξεις όταν περάσει το καλοκαίρι αφού δεν είναι απαγορευτικά για τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου.

  Δες επίσης: Διακόσμηση κουζίνας με παλιά αντικείμενα

  Τοποθέτησε ένα βάζο με λουλούδια ή κλαδιά

  νησίδα βάζο κλαδιά

  Τα βάζα είναι από τα διακοσμητικά που ταιριάζουν σε όλες τις εποχές. Αυτό που πρέπει να αλλάζει είναι το εσωτερικό τους. Τώρα το καλοκαίρι λοιπόν τοποθέτησε στο τραπέζι, στη νησίδα ή στον πάγκο ένα βάζο με λουλούδια ή κλαδιά. Αυτή είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στο χώρο!

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!