συνθεσεις με κερια και χριστουγεννιατικες μπαλες

  Όμορφες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με μπάλες

  Τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για το σπίτι σου δε χρειάζεται να είναι πάντα εξεζητημένα. Αντίθετα, μπορείς να ομορφύνεις πολύ το χώρο σου τα Χριστούγεννα χρησιμοποιώντας απλά πράγματα όπως οι χριστουγεννιάτικες μπάλες. Εξάλλου, μπορείς να φτιάξεις υπέροχες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με μερικές μόνο μπάλες!

  Σίγουρα σου έχουν περισσέψει κάποιες μπάλες από τη διακόσμηση του δέντρου. Γιατί λοιπόν να μην τις εκμεταλλευτείς; Ανακάλυψε μερικές όμορφες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με μπάλες που πρέπει οπωσδήποτε να φτιάξεις!

  Ιδέες για διακόσμηση με χριστουγεννιάτικες μπάλες!

   

  Χριστουγεννιάτικες μπάλες σε βάζο

  Τα βάζα στο σπίτι σου πρέπει να μπουν στο κατάλληλο κλίμα τις γιορτές. Και ένας από τους τρόπους να το κάνεις είναι διακοσμώντας τα με μπάλες. Προτίμησε διάφανα βάζα ώστε να φαίνονται οι μπάλες στο εσωτερικό. Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις λαμπάκια μέσα στο βάζο ώστε να ενισχύσεις το γιορτινό κλίμα!

  Δες επίσης: 6 Τρόποι να διακοσμήσεις ένα μικρό σπίτι τα Χριστούγεννα

  Συνδυασμός κεριών με μπάλες

  Τα κεριά είναι μια τέλεια ιδέα όλες τις εποχές του χρόνου αλλά ένα παραπάνω τα Χριστούγεννα! Αν τα συνδυάσεις μάλιστα με μπάλες τότε μπορείς να φτιάξεις μια τέλεια και οικονομική σύνθεση! Μπορείς να τοποθετήσεις όλα τα στοιχεία επάνω σε ένα δίσκο ή ακόμα και να τα έχεις διάσπαρτα επάνω στο τραπέζι σου. Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα θα είναι όμορφο και γιορτινό!

  Δες επίσης: Τάσεις στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για το 2021

  Σύνθεση με μπάλες στο φωτιστικό

  Μια όμορφη και πρωτότυπη ιδέα είναι να κρεμάσεις μπάλες από τα φωτιστικά σου! Ενώ και οι σκέτες μπάλες θα δείχνουν μια χαρά, μπορείς να φτιάξεις μια ολοκληρωμένη σύνθεση χρησιμοποιώντας και μερικά κλαδιά ή κάποιου άλλου είδους πρασινάδα. Με τον τρόπο αυτό θα ομορφύνεις ακόμα περισσότερο το χώρο σου και θα ενισχύσεις το χριστουγεννιάτικο κλίμα!

  Δες επίσης: Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με γυάλες και φωτάκια!

  Χριστουγεννιάτικες μπάλες σε δίσκο

  Οι δίσκοι αποτελούν ένα τέλειο αντικείμενο για να κρατάς οργανωμένες τις επιφάνειες σου αλλά και για να φτιάχνεις μερικά τέλεια centerpieces! Φέτος λοιπόν δοκίμασε να τοποθετήσεις μερικές μπάλες σε έναν όμορφο δίσκο! Μάλιστα, μπορείς να εμπλουτίσεις τη σύνθεση με ένα φυτό. Ένας τέτοιος συνδυασμός θα ομορφύνει πολύ τα τραπέζια σου!

  Δες επίσης: Πώς να διακοσμήσεις τα παράθυρα τα Χριστούγεννα!

  Μπάλες με γιρλάντες

  Και ποιος δε διακοσμεί το σπίτι με γιρλάντες τα Χριστούγεννα; Εξάλλου, μια γιρλάντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άπειρους τρόπους! Αν θέλεις όμως να τη διακοσμήσεις με κάτι τότε μερικές μπάλες αποτελούν τέλεια λύση. Οι χρήσεις μιας τέτοιας σύνθεσης είναι άπειρες! Μπορείς για παράδειγμα να την τοποθετήσεις κατά μήκος της τραπεζαρίας, επάνω από το τζάκι ή στη σκάλα σου!