διακόσμηση καθρέπτες

  6 Μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση με καθρέπτες!

  Οι καθρέπτες είναι ένα από τα πιο αγαπημένα διακοσμητικά για το σπίτι. Εξάλλου, έχουν την ικανότητα να κάνουν ένα χώρο να δείχνει μεγαλύτερος, φωτεινότερος και πιο ευχάριστος. Έτσι, εντάσσοντας τους καθρέπτες στη διακόσμηση ενός δωματίου μπορείς να το αναβαθμίσεις και να το ομορφύνεις. Φυσικά, πέρα από τους κλασικούς τρόπους υπάρχουν και μερικοί πιο μοντέρνοι!

  Αν θέλεις να κάνεις ένα χώρο να δείχνει πιο ευρύχωρος με στυλ τότε ένας τουλάχιστον καθρέπτης είναι απαραίτητος. Ανακάλυψε λοιπόν 6 μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση με καθρέπτες!

  6 Μοντέρνοι τρόποι να διακοσμήσεις με καθρέπτες!

   

  1. Στήριξε έναν καθρέπτη στον τοίχο

  σαλόνι καθρέπτης τοίχο

  Αν έχεις έναν ολόσωμο καθρέπτη τότε το να τον κρεμάσεις στον τοίχο είναι το αναμενόμενο. Αν όμως θέλεις κάτι πιο φρέσκο τότε μπορείς απλά να ακουμπήσεις τον καθρέπτη στον τοίχο. Εξάλλου, με τον τρόπο αυτό θα γλιτώσεις και τις τρύπες στον τοίχο χωρίς όμως να στερείσαι καθόλου το στυλ!

  Δες επίσης: Όμορφη διακόσμηση στις άδειες γωνίες του σπιτιού

  2. Διάλεξε έναν καθρέπτη με ακανόνιστο σχήμα

  μοντέρνος καθρέφτης καρέκλα διακόσμηση καθρέπτες

  Μια πολύ μοντέρνα ιδέα για να χρησιμοποιήσεις του καθρέπτες στη διακόσμηση είναι να επιλέξεις ένα ιδιαίτερο κομμάτι σε ακανόνιστο σχήμα. Οι καθρέπτες αυτοί είναι ξεχωριστοί και σίγουρα δε τους βλέπεις συχνά! Έτσι, με ένα τέτοιο διακοσμητικό τοίχου θα ενισχύσεις το μοντέρνο στοιχείο του δωματίου κάνοντας τον να δείχνει πολύ στιλάτος!

  Δες επίσης: Οικονομικές αλλαγές για να ανανεώσεις το καθιστικό

  3. Κρέμασε έναν καθρέπτη σε ένα σκούρο τοίχο

  στρογγυλός καθρέπτης σκούρος τοίχος διακόσμηση καθρέπτες

  Αν έχεις ένα δωμάτιο μοντέρνας αισθητικής τότε σίγουρα ένα σκούρο χρώμα τοίχου είναι σίγουρα στις επιλογές σου. Με το να κρεμάσεις έναν καθρέπτη σε ένα σκούρο τοίχο τότε θα κάνεις το χώρο να δείχνει ακόμα πιο μοντέρνος και θα σπάσεις τη μονοτονία του σκούρου! Τόλμησε το λοιπόν καθώς θα δημιουργήσει μια τέλεια αντίθεση!

  Δες επίσης: 6 Φωτιστικά δαπέδου που αναβαθμίζουν τη διακόσμηση

  4. Κάνε layering με καθρέπτες

  layering καθρέπτης

  Ένας πολύ φρέσκος τρόπος να διακοσμήσεις με καθρέπτες είναι να φτιάξεις ένα layering, με στρώσεις από διάφορα διακοσμητικά. Συγκεκριμένα, μπορείς να τοποθετήσεις σε ένα ράφι έναν καθρέπτη και από πάνω του άλλα στοιχεία, όπως κάδρα μικρότερα σε μέγεθος ή ακόμα και άλλους καθρέπτες σε διαφορετικό σχήμα.

  Δες επίσης: Ιδέες για διακόσμηση με vintage κομμάτια

  5. Φτιάξε ένα mirror gallery wall

  gallery wall καθρέφτες

  Τα gallery walls είναι γνωστά στη διακόσμηση των τοίχων. Ωστόσο, αν θέλεις κάτι πιο μοντέρνο φτιάξε ένα gallery wall από καθρέπτες. Πιο συγκεκριμένα, κρέμασε καθρέπτες με διάφορα σχήματα και στυλ για να φτιάξεις ένα ετερογενές αποτέλεσμα που θα έχει μεγάλο διακοσμητικό ενδιαφέρον!

  Δες επίσης: Πώς να διακοσμήσεις με καθρέφτες για καλό feng shui

  6. Διακόσμησε με boho καθρέπτεςboho καθρέπτης κρεβάτι

  Μερικά boho διακοσμητικά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή ακόμα κι αν το στυλ του χώρου είναι άλλο. Ένα παράδειγμα αυτών είναι οι boho καθρέπτες. Καθρέπτες με πλαίσιο από ρατάν και με ψάθινες λεπτομέρειες είναι ότι πρέπει αν ψάχνεις ένα ανάλαφρο διακοσμητικό για τους τοίχους σου.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!