μέρη κρύψεις κοσμήματα

5 Μέρη για να κρύψεις τα κοσμήματα σου στο σπίτι!

Ένα από τα άγχη που έχουμε οι περισσότεροι όταν φεύγουμε για διακοπές είναι να μην μπουν διαρρήκτες στο σπίτι μας. Και μια από τις λείες τους είναι τα κοσμήματα. Αν θέλεις λοιπόν να τα προστατεύσεις ακόμα κι αν σε ληστέψουν τότε πρέπει να βρεις μερικά έξυπνα μέρη του σπιτιού για να κρύψεις τα κοσμήματα σου!

Αν δε θέλεις να χάσεις τα πολύτιμα κοσμήματα σου ενώ λείπεις από το σπίτι τότε καλό είναι να βρεις μερικές κρυψώνες που δε θα πάει το μυαλό κανενός. Έχε στο νου σου όμως ότι είναι καλύτερο να τα χωρίσεις και να τα τοποθετήσεις σε διάφορες από τις κρυψώνες που θα δεις παρακάτω. Ανακάλυψε 5 μέρη για να κρύψεις τα κοσμήματα στο σπίτι!

Πού να κρύψεις τα κοσμήματα όταν φύγεις διακοπές!

 

1. Θάψε τα κοσμήματα σε μια γλάστρα

φυτό εσωτερικού χώρο

Αν έχεις φυτά είτε στο εσωτερικό του σπιτιού σου είτε στο μπαλκόνι τότε μια λύση είναι να κρύψεις τα κοσμήματα σου εκεί. Θα χρειαστεί πρώτα να τοποθετήσεις τα κοσμήματα σε ένα σακουλάκι και μετά να σκάψεις στη γλάστρα και να τα καλύψεις με χώμα. Φρόντισε να καλύψεις τη γλάστρα ομοιόμορφα ώστε να μην κινήσεις υποψίες!

Δες επίσης: Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για το σπίτι πριν τις διακοπές!

2. Βάλ’ τα σε ένα δοχείο τροφίμων

ντουλάπι τρόφιμα μέρη κρύψεις κοσμήματα

Σίγουρα έχεις στο σπίτι ένα κουτί από δημητριακά, μια ανοιγμένη μαγιονέζα, μια συσκευασία μακαρονιών και άλλες τέτοιες συσκευασίες τροφίμων. Ένα τέτοιο σημείο είναι υπεράνω πάσης υποψίας ώστε να κρύψεις εκεί τα κοσμήματα σου και να μη τα ψάξει κανένας διαρρήκτης!

Δες επίσης: Πως να ποτίσεις τα φυτά σου όσο είσαι διακοπές!

3. Εξαφάνισε τα μέσα σε μια συσκευασία σαμπουάν

μπάνιο μπουκάλια σαμπουάν

Μια ακόμα έξυπνη ιδέα είναι να τοποθετήσεις τα κοσμήματα σε σακουλάκι και να τα βάλεις μέσα σε ένα μπουκάλι σαμπουάν ή αφρόλουτρου. Ποιος κλέφτης θα σκεφτεί ποτέ να ψάξει τα σαμπουάν σου για να βρει κοσμήματα;

4. Κρύψε κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα μέσα σε βιβλία

βιβλίο κρυμμένα κοσμήματα λεφτά

Ένα κλασικό κόλπο είναι να κόψεις τις σελίδες ενός βιβλίου και να τοποθετήσεις μέσα τα κοσμήματα σου ή ότι άλλο πολύτιμο έχεις. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι οι κλέφτες συνήθως δεν έχουν χρόνο να ψάξουν, επομένως είναι μάλλον απίθανο να ψάξουν ένα- ένα τα βιβλία για να βρουν την κρυψώνα σου.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για να κρατήσεις το σπίτι σου ασφαλές από τους κλέφτες!

5. Βάλ’ τα μέσα σε κουτιά παιχνιδιών

κουτιά επιτραπέζιων μέρη κρύψεις κοσμήματα

Ένα ακόμα σημείο που δεν πάει συνήθως το μυαλό των διαρρηκτών είναι τα κουτιά των επιτραπέζιων παιχνιδιών ή παιδικών παιχνιδιών. Ειδικά αν έχεις πολλά παιχνίδια στο σπίτι σου, αυτό είναι μάλλον ένα σημείο με το οποίο δε θα ασχοληθούν.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • Tips
google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!