λάθη διακόσμηση εισόδου

  5 Λάθη που κάνεις στη διακόσμηση της εισόδου

  Η είσοδος του σπιτιού είναι η πρώτη εντύπωση που έχει κανείς από το χώρο σου. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να προσέξεις ιδιαίτερα τη διακόσμηση της προκειμένου να δείχνει φιλόξενη. Ωστόσο, συχνά κάνουμε μερικά λάθη στη διακόσμηση της εισόδου με αποτέλεσμα να χαλάμε το αποτέλεσμα.

  Θέλεις μια cozy είσοδο που θα προδιαθέτει θετικά όποιον επισκέπτεται το σπίτι και θα τον προετοιμάζει για το εσωτερικό; Τότε δες 5 λάθη που κάνεις στη διακόσμηση της εισόδου και που πρέπει να αποφύγεις!

  5 Διακοσμητικά ατοπήματα στην είσοδο του σπιτιού!

  1. Ξεχνάς το φωτισμό του χώρου

  είσοδος κονσόλα μεγάλο φωτιστικό

  είσοδος χρυσά φωτιστικά

  Η είσοδος του σπιτιού πρέπει σίγουρα να είναι καλοφωτισμένη! Ποιος θα ήθελε να μπαίνει σε ένα σκοτεινό χώρο υποδοχής; Αυτό σημαίνει ότι ένα μικρό φωτιστικό οροφής ίσως να μην αρκεί. Είναι σημαντικό να ενισχύσεις το φωτισμό του χώρου με φωτιστικά όπως οι απλίκες, ένα επιδαπέδιο φωτιστικό ή ένα πορτατίφ αν έχεις ένα τραπέζι στην είσοδο για να το ακουμπήσεις.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για να ανανεώσεις την είσοδο του σπιτιού!

  2. Αφήνεις άδειους τους τοίχους

  gallery wall παγκάκι λάθη διακόσμηση εισόδου είσοδος καθρέφτης

  Οι άδειοι τοίχοι είναι κακή ιδέα για οποιαδήποτε δωμάτιο του σπιτιού. Ειδικά όμως όταν οι τοίχοι της εισόδου είναι άδειοι ο χώρος είναι ιδιαίτερα κρύος και αφιλόξενος. Φρόντισε λοιπόν να τους διακοσμήσεις κατάλληλα. Μια καλή ιδέα είναι οι καθρέφτες στην είσοδο καθώς κάνουν το σημείο να δείχνει πιο φωτεινό και ευχάριστο. Εναλλακτικά, μπορείς να διακοσμήσεις με κάδρα ή πίνακες και να δώσεις μια καλλιτεχνική πινελιά στην είσοδο.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις μια μικρή είσοδο

  3. Δεν βάζεις έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους

  συρταριέρα είσοδος λάθη διακόσμηση εισόδου παγκάκι είσοδος

  Η είσοδος είναι συνήθως ένα σημείο που αποθηκεύουμε πράγματα όπως πανωφόρια ή παπούτσια. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να έχουμε αποθηκευτικούς χώρους. Μερικές ιδέες για έπιπλα στην είσοδο είναι μια παπουτσοθήκη ή μια συρταριέρα που θα σου προσφέρουν το χώρο για να κρατάς την είσοδο οργανωμένη και περιποιημένη.

  Δες επίσης: 6 Έπιπλα για να βάλεις πίσω από την πόρτα εισόδου

  4. Δε διακοσμείς με πρασινάδες

  είσοδος κονσόλα βάζο πρασινάδα λάθη διακόσμηση εισόδου μεγάλο φυτό είσοδος

  Οι πρασινάδες και τα λουλούδια είναι ότι πρέπει για να κάνουν ένα χώρο πιο φιλόξενο, γι’ αυτό και τα χρειάζεσαι σίγουρα στην είσοδο σου. Ένα βάζο με λουλούδια επάνω στην κονσόλα της εισόδου ή ένα όμορφο φυτό εσωτερικού χώρου θα δώσουν χρώμα στο χώρο και θα τον κάνουν πιο ευχάριστο!

  Δες επίσης: 5 Διακοσμητικά για μια κομψή και πρακτική είσοδο!

  5. Ξεχνάς τη μυρωδιά του χώρου

  αρωματικό χώρου βιβλία κερί κερί δίσκος

  Μια ωραία μυρωδιά μπαίνοντας σε ένα χώρο σίγουρα σε προδιαθέτει ευχάριστα! Γιατί λοιπόν να μην το κάνεις αυτό και στο σπίτι σου; Εξάλλου, είναι τόσο απλό! Χρειάζεσαι απλά ένα αρωματικό χώρου ή αρωματικά κεριά τοποθετημένα στην είσοδο του σπιτιού. Έτσι, θα είναι σίγουρο ότι όποιος έρχεται θα σχηματίζει απευθείας μια θετική εντύπωση!