διακόσμηση καθρέφτες

  Εντυπωσιακή διακόσμηση με καθρέφτες σε όλο το σπίτι

  Οι καθρέφτες αποτελούν ένα απαραίτητο διακοσμητικό για κάθε σπίτι, όποιο στυλ διακόσμησης κι αν έχει. Μάλιστα, μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Το τέλειο με τη διακόσμηση με καθρέφτες είναι ότι κάνει το χώρο να δείχνει πιο φωτεινός, πιο μεγάλος και γεμίζει τους τοίχους με στυλ! Για να δούμε λοιπόν πώς μπορείς να το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο!

  Ένα σπίτι χωρίς έστω έναν καθρέφτη θα δείχνει ημιτελές. Φρόντισε λοιπόν να τους χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση αλλά με στυλ! Ανακάλυψε πώς θα πετύχεις μια εντυπωσιακή διακόσμηση με καθρέφτες σε όλο το σπίτι!

  Όμορφες ιδέες για να διακοσμήσεις το σπίτι με καθρέφτες!

  Τοποθέτησε τον καθρέφτη απέναντι από ένα παράθυρο στο σαλόνι

  στρογγυλός καθρέφτης καναπές σαλόνι

  ολόσωμος καθρέφτης σαλόνι

  Η βασική αρχή του Feng Shui για τους καθρέφτες είναι ότι πρέπει να αντανακλούν κάτι όμορφο. Για το σαλόνι σου λοιπόν προτίμησε να κρεμάσεις έναν καθρέφτη απέναντι από το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα. Μάλιστα, τοποθετώντας το διακοσμητικό σου σε αυτό το σημείο το φως από το παράθυρο θα αντανακλάται και ο χώρος θα φαίνεται πιο φωτεινός και ευχάριστος!

  Δες επίσης: Όμορφοι τρόποι να φτιάξεις ένα πολυτελές υπνοδωμάτιο

  Ένταξε έναν καθρέφτη σε ένα gallery wall

  gallery wall διακόσμηση καθρέφτες κάδρα καθρέπτης τοίχος

  Τα gallery walls είναι κάτι που βλέπουμε όλο και περισσότερο και αποτελεί έναν εντυπωσιακό τρόπο να στολίσεις έναν τοίχο. Και ένας λίγο πιο ανατρεπτικός τρόπος να φτιάξεις έναν τοίχο γκαλερί είναι εντάσσοντας έναν ή δύο καθρέφτες στη συλλογή. Μπλέξε λοιπόν τα κάδρα σου με καθρέφτες και το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά μοναδικό!

  Δες επίσης: Ιδέες για να ανανεώσεις το σπίτι χωρίς να ξοδέψεις τίποτα

  Πες ναι στα αξεσουάρ με καθρέφτη

  δίσκος καθρέφτης βοηθητικό τραπεζάκι καθρέφτης διακόσμηση καθρέφτες

  Μπορείς να εντάξεις τους καθρέφτες στο σπίτι σου με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι να διακοσμήσεις με αντικείμενα, αξεσουάρ ή μικροέπιπλα από καθρέφτη. Για παράδειγμα, ένα τραπεζάκι σαλονιού από καθρέφτη είναι μια τέλεια ιδέα, ειδικά αν το καθιστικό σου είναι μικρό. Αντίστοιχα, ένας δίσκος- καθρέφτης μπορεί να δώσει μια elegant πινελιά σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για vintage διακόσμηση στο σαλόνι

  Διακόσμησε την είσοδο με ένα καθρέφτη- παράθυρο

  μαύρη κονσόλα καθρέφτης καθρέφτης παράθυρο κονσόλα διακόσμηση καθρέφτες

  Ένας καθρέφτης τοίχου παράθυρο είναι μια ανατρεπτική επιλογή για τη διακόσμηση του τοίχου σου που θα ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Μάλιστα, θα ταίριαζε τέλεια στην είσοδο του σπιτιού, επάνω από μια κονσόλα. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις την είσοδο του σπιτιού σου μόλις έμαθες πώς!

  Δες επίσης: Συμβουλές Feng Shui για ένα ισορροπημένο σαλόνι

  Φτιάξε ένα κεφαλάρι από καθρέφτη

  μεγάλος καθρέφτης κρεβάτι κρεβάτι κεφαλάρι καθρέφτης

  Σίγουρα έχεις δει τους καθρέφτες στο υπνοδωμάτιο σε διάφορα σημεία. Μια ωραία ιδέα θα ήταν να φτιάξεις ένα κεφαλάρι κρεβατιού από καθρέφτη. Αρκεί να τοποθετήσεις έναν μεγάλο ή μερικούς μικρότερους καθρέφτες στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι. Με την κίνηση αυτή το κρεβάτι σου θα δείξει πιο πολυτελές και εντυπωσιακό! Επιπλέον, το δωμάτιο θα δείξει μεγαλύτερο!