καλοκαιρινό τοίχο

  5 Κομψές ιδέες για να φτιάξεις έναν καλοκαιρινό τοίχο!

  Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι ένα δωμάτιο με άδειους τοίχους δείχνει κρύο και απρόσωπο. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο λοιπόν θα πρέπει να τους διακοσμείς στρατηγικά. Ειδικά τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις έναν καλοκαιρινό τοίχο που θα ανανεώσει το σπίτι σου και θα σε βάλει στο mood της εποχής.

  Πράγματι, οι τοίχοι δε θα πρέπει να διαφεύγουν την προσοχή σου αν θέλεις ένα προσεγμένο χώρο με χαρακτήρα. Φέτος το καλοκαίρι δες 5 κομψές ιδέες για να φτιάξεις έναν καλοκαιρινό τοίχο!

  5 Τρόποι διακόσμησης των τοίχων το καλοκαίρι!

   

  1. Διακόσμησε τον τοίχο με καπέλα

  Μια πολύ φρέσκια και πρωτότυπη ιδέα για τους  τοίχους σου είναι να τον διακοσμήσεις με ψάθινα καπέλα! Τα αγαπημένα μας καπέλα παραπέμπουν σίγουρα στο καλοκαίρι γι΄αυτό και με το να τα διακοσμήσεις στον τοίχο θα του δώσεις μια καλοκαιρινή πνοή. Άσε που αν δεν έχεις πολύ χώρο στο σπίτι σου το να κρεμάσεις τα καπέλα στον τοίχο θα σου εξοικονομήσει πολύ χώρο.

  Δες επίσης: 5 Τρόποι να ομορφύνεις τους τοίχους της κουζίνας!

  2. Στερέωσε στον τοίχο φυτά

  Τα φυτά είναι ένα απαραίτητο διακοσμητικό ακόμα και για το εσωτερικό του σπιτιού σου το καλοκαίρι. Και ενώ έχουμε συνηθίσει να τα τοποθετούμε σε γλάστρες στο πάτωμα, ο τοίχος αποτελεί μια λίγο πιο πρωτότυπη επιλογή. Οι τρόποι για να το πετύχεις είναι πολλοί. Μπορείς λοιπόν είτε να στερεώσεις γλαστράκια απευθείας στον τοίχο, είτε να τα τοποθετήσεις σε ράφια είτε ακόμα και να διακοσμήσεις με ένα αναρριχώμενο φυτό επάνω σε ένα καφασωτό.

  Δες επίσης: 5 Όμορφες ιδέες για τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι!

  3. Κρέμασε κάδρα με φλοράλ ή καλοκαιρινό μοτίβο

  Τα κάδρα και οι πίνακες μπορούν να αλλάξουν την εικόνα ολόκληρου του χώρου αν η επιλογή είναι η σωστή. Έτσι, τώρα το καλοκαίρι μπορείς να κρεμάσεις κάδρα με καλοκαιρινό μοτίβο, όπως είναι για παράδειγμα τα λουλούδια, η θάλασσα ή ότι άλλο θυμίζει καλοκαίρι σε εσένα.

  Δες επίσης: 5 Τρόποι να διακοσμήσεις τον τοίχο σου με καλάθια!

  4. Βάψε τον τοίχο σε ένα έντονο χρώμα

  Το χρώμα του τοίχου είναι πραγματικά μια βασική επιλογή, ικανή να μεταμορφώσει ένα δωμάτιο. Αν είσαι λοιπόν σε φάση να κάνεις μια αλλαγή τότε το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να βάψεις έναν τοίχο σε ζωντανό έντονο χρώμα, πράγμα που θα ανανεώσει πλήρως την εικόνα του. Το να περιορίσεις την αλλαγή σε έναν μόνο τοίχο είναι η πιο safe επιλογή για να μη βαρεθείς το χρώμα.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο πίσω από τον καναπέ!

  5. Διακόσμησε με boho καθρέπτες

  Οι καθρέπτες αποτελούν αγαπημένο διακοσμητικό του σπιτιού. Αν όμως θέλεις έναν καλοκαιρινό τοίχο τότε αυτό που ταιριάζει ιδανικά είναι οι boho, ανάλαφροι καθρέπτες και κάνουν το χώρο να μοιάζει σχεδόν εξωτικός. Μπορείς να διακοσμήσεις είτε με έναν μεγάλο καθρέπτη είτε με περισσότερους μικρότερους και σίγουρα ο τοίχος σου θα ανανεωθεί πλήρως!