Κατασκευές εξωτερικών χώρων από τσιμεντόλιθο

5 Κατασκευές εξωτερικών χώρων από τσιμεντόλιθο!

Αν είσαι δημιουργικός, πιάνουν τα χέρια σου, και ψάχνεις έναν τρόπο να αξιοποιήσεις τους τσιμεντόλιθους φτιάχνοντας κατασκευές στον κήπο σου, τότε βρίσκεσαι στο σωστό άρθρο. Οι κατασκευές εξωτερικών χώρων από τσιμεντόλιθο, είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα. Ο λόγος είναι, ότι μπορείς με ένα πολύ οικονομικό υλικό, να φτιάξεις μερικές κατασκευές που ούτε μπορείς να φανταστείς. Συνέχισε την ανάγνωση, και θα δεις μερικές απλές κατασκευές με τσιμεντόλιθους για να πάρεις ιδέες.

Οικονομικές κατασκευές από τσιμεντόλιθους!

 

1. Παγκάκι

Κατασκευή από τσιμεντόλιθο παγκάκι Κατασκευή από τσιμεντόλιθο παγκάκι

Ξεκινάμε με μια πολύ όμορφη και πρακτική ιδέα για κατασκευή εξωτερικού χώρου με τσιμεντόλιθο. Και αυτή είναι το παγκάκι. Όπως βλέπετε και στις παραπάνω φωτογραφίες, με βασικό υλικό τους τσιμεντόλιθους μπορείτε να φτιάξετε ένα αυτοσχέδιο παγκάκι. Ακόμη, χρωματίστε το και διακοσμήστε το με όμορφα χρώματα, που ταιριάζουν στο χώρο σας. Μια πρακτική κατασκευή, θα υπάρχει γρήγορα και οικονομικά στον κήπο σας. Παράλληλα όμως, θα δώσετε και μια πινελιά του δικού σας μόχθου στην αυλή σας.

Δείτε επίσης: 10 προτάσεις για να ανανεώσεις τον εξωτερικό σου χώρο!

2. Συντριβάνι

Συντριβάνι κατασκευή από τσιμεντόλιθο Συντριβάνι κατασκευή από τσιμεντόλιθο

Ίσως, η πιο όμορφη κατασκευή από τη λίστα, είναι το συντριβάνι από τσιμεντόλιθους. Είναι μια πραγματικά απίθανη κατασκευή, που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Παράλληλα, φυσικά και θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση στον κήπο σας. Πιθανότατα να μην είναι και η πιο εύκολη κατασκευή από τη συγκεκριμένη λίστα. Αν όμως είστε καλοί με αυτά, δοκιμάστε το και δε θα το μετανιώσετε σίγουρα!

Δείτε επίσης: 11 Εντυπωσιακά συντριβάνια για τον κήπο σου!

3. Γλάστρες

Γλάστρες από τσιμεντόλιθο Γλάστρες από τσιμεντόλιθο

Μια πολύ εύκολη κατασκευή, που μπορεί να κάνει ο καθένας είναι και η συγκεκριμένη. Ειδικότερα,  μια πραγματικά πολύ έξυπνη κατασκευή για τον κήπο σας, είναι να φτιάξετε γλάστρες από τσιμεντόλιθους. Επίσης, μπορείτε να ζωγραφίσετε το υλικό σας με το δικό σας μοναδικό γούστο. Το τελευταίο βήμα, είναι να επιλέξτε και κάποια όμορφα λουλούδια. Θα ανανεώσετε τον εξωτερικό σας χώρο εύκολα και γρήγορα.

Δείτε επίσης: Πρωτότυπες γλάστρες για διακόσμηση κήπου

4. Σκαλοπάτια

Κατασκευή σκάλα από τσιμεντόλιθο Κατασκευή σκάλα από τσιμεντόλιθο

Η συγκεκριμένη κατασκευή, μπορεί να απαιτεί λίγο περισσότερο κόπο όμως αξίζει! Όπως βλέπετε και στις παραπάνω φωτογραφίες, χρησιμοποιήστε σαν βασικό υλικό τους τσιμεντόλιθους και φτιάξτε σκαλιά για την αυλή σας. Συνεπώς, μια πρακτική συσκευή η οποία θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη, και φυσικά θα σας βγει οικονομικά.

5. Σπίτι για πουλιά

Σπίτι για πουλιά από τσιμεντόλιθο Σπίτι για πουλιά από τσιμεντόλιθο

Αν αγαπάτε τα πουλιά, τότε η κατασκευή αυτή είναι για εσάς. Με τους τσιμεντόλιθους, μπορείτε να φτιάξετε μια εύκολη κατασκευή για τον κήπο σας, που θα κρεμάσετε από κάποιο δέντρο και θα είναι σπίτι για τα πουλιά. Έτσι λοιπόν, το δικό σας σπίτι για πουλιά στον κήπο σας θα είναι γεγονός, αν πάρετε και τις κατάλληλες ιδέες από τις παραπάνω φωτογραφίες.

Οι παραπάνω κατασκευές εξωτερικών χώρων από τσιμεντόλιθο, θα ομορφύνουν το χώρο σας και θα προσδώσουν μια πνοή ανανέωσης. Μη διστάζετε να τις φτιάξετε!