Τα καλύτερα διαχωριστικά χώρου για το σπίτι

Η πανδημία των τελευταίων δύο ετών έχει επαναφέρει στη διακόσμηση τα διαχωριστικά χώρου. Η παραμονή μας στο σπίτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα και η κατ’ οίκον εργασία έκανε αναγκαιότητα τη διαμερισματοποίηση των χώρων. Ιδιαίτερα για όσους έχουν ενιαίους χώρους, τα dividers είναι ιδανική λύση. Είναι αρκετά κουραστικό και χαοτικό να βλέπεις έναν συνεχή χώρο χωρίς κάποιο μεταβατικό στοιχείο. Γι’ αυτό τον λόγο τα διαχωριστικά χώρου θα αποβούν άκρως βοηθητικά. Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία στην αγορά ή και να δημιουργήσεις δικά σου μοναδικά.

Ιδέες για διαχωριστικά δωματίων!

 

Ξύλινο με γεωμετρικά σχέδια

Ξύλινο divider με γεωμετρικά σχέδια

Ένα ξύλινο διαχωριστικό χώρου με γεωμετρικά σχέδια θα είναι ιδανική επιλογή για χωρίσεις το σαλόνι από την κουζίνα σου. Ιδιαίτερα φέτος, που τα φυσικά υλικά κυριαρχούν στις διακοσμητικές τάσεις, το ξύλο είναι ιδανικό. Και σαφώς τα γεωμετρικά μοτίβα είναι πάντα ενδιαφέρον στοιχείο στον χώρο.

Αν θέλεις ένα μοντέρνο ξύλινο divider σε φανταστική τιμή, μπορείς να το βρεις εδώ!

Διαχωριστικό χώρου – καθρέφτης

Διαχωριστικό χώρου - καθρέφτης

Μία άλλη όμορφη και μοναδική πρόταση για divider είναι ένα που μπορεί να λειτουργήσει και ως καθρέφτης. Κάτι τέτοιο θα ταίριαζε υπέροχα σε σαλόνια, αλλά και υπνοδωμάτια. Αν, μάλιστα, έχει και ιδιαίτερο σχέδιο επάνω, είναι ακόμα καλύτερη ιδέα.

Μπορείς να βρεις το συγκεκριμένο εδώ!

Δες επίσης: 6 Μοντέρνα διαχωριστικά χώρου για σαλόνι-κουζίνα!

Βιβλιοθήκη ως διαχωριστικό

Βιβλιοθήκη ως διαχωριστικό 

Ως διαχωριστικό χώρου μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μία βιβλιοθήκη. Αυτό το διαχωριστικό θα έχει διττό ρόλο και θα είναι ένα πολυλειτουργικό και πρακτικό έπιπλο. Μπορείς φυσικά να βάλεις εκεί τα βιβλία σου, αλλά και διάφορα άλλα διακοσμητικά αντικείμενα, για να το εμπλουτίσεις.

Μπορείς να βρεις υπέροχη βιβλιοθήκη-διαχωριστικό εδώ!

Μεταλλικό διαχωριστικό με γυάλινες επιφάνειες

Μεταλλικό διαχωριστικό με γυάλινες επιφάνειες

Αν προτιμάς τα μεταλλικά στοιχεία, μπορείς να επιλέξεις ένα διαχωριστικό χώρου με μεταλλικό σκελετό και κάποιες γυάλινες επιφάνειες. Πρόκειται για μία πολύ σικ επιλογή ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα ή για την τραπεζαρία.

Αν σου αρέσει το συγκεκριμένο divider, μπορείς να το βρεις εδώ!

Δες επίσης: 5 Εντυπωσιακά διαχωριστικά χώρου για το σπίτι σου!

Διαχωριστικό – κουρτίνα με κρυστάλλους

Διαχωριστικό - κουρτίνα με κρυστάλλους

Αν ψάχνεις για ένα εύκολο, πρακτικό, αλλά άκρως εντυπωσιακό διαχωριστικό χώρου, μία υπέρλαμπρη κουρτίνα από κρύσταλλα. Είναι μοναδική επιλογή για να διαχωρίσεις τον χώρο που κοιμάσαι από κάποιον άλλο ή και το σαλόνι με την τραπεζαρία. Θα προσδώσει μια ανεπιτήδευτη πολυτέλεια στο σπίτι σου.

Μπορείς να βρεις αυτό το διαχωριστικό εδώ!

Κρεμαστό διαχωριστικό χώρου

Κρεμαστό διαχωριστικό χώρου

Ένα κρεμαστό διαχωριστικό χώρου είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα, καθώς δίνει την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου, επειδή δεν αγγίζει το πάτωμα. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθεί να διαμερισματοποιεί τον χώρο. Μπορείς να επιλέξεις ένα divider σε χρώμα που ταιριάζει με τα υπόλοιπα χρώματα του χώρου σου.

Αν θέλεις το συγκεκριμένο divider, το οποίο υπάρχει σε πολλά χρώματα, μπορείς να το βρεις εδώ!

Δες επίσης: 14 Ιδέες για DIY διαχωριστικά δωματίων!

Αυτές ήταν μερικές ιδέες για διαχωριστικά χώρου που μπορείς να βρεις στην αγορά σε εξαιρετικές τιμές. Φυσικά φρόντισε να βρεις κάποιο που σου αρέσει και θεωρείς ότι ταιριάζει με τον χώρο σου είτε σαν στυλ είτε σαν υλικό είτε σαν χρώμα. Και εννοείται ότι μπορείς να φτιάξεις και τα δικά σου μοναδικά dividers. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι δημιουργικότητα, φαντασία και διάθεση.

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!