ιδέες για τραπέζια και πάγκους κουζίνας

  5 Ιδέες για τραπέζι κουζίνας για κάθε στυλ

  Η κουζίνα είναι ένα δωμάτιο δημιουργίας! Και οι πιο πολλοί έχουμε ένα τραπέζι στο δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιούμε είτε σαν έξτρα πάγκο είτε για να απολαμβάνουμε το φαγητό μας. Οι επιλογές που έχεις βέβαια σε τραπέζι κουζίνας είναι άπειρες! Για να δούμε λοιπόν τις πιο στιλάτες από αυτές.

  Κάθε κουζίνα έχει τις ιδιαιτερότητες της. Άλλες κουζίνες είναι ευρύχωρες ενώ άλλες έχουν περιορισμένο χώρο, κάποιες έχουν συγκεκριμένο στυλ διακόσμησης κτλ. Για όλες τις περιπτώσεις όμως υπάρχει ένα τραπέζι που να ταιριάζει ιδανικά. Ανακάλυψε λοιπόν 5 ιδέες για τραπέζι κουζίνας για κάθε στυλ!

  5 Τραπέζια κουζίνας για να αναβαθμίσεις το χώρο σου!

  1. Μοναστηριακό τραπέζι για την κουζίνα

  κλασικό τραπέζι μαύρες καρέκλες μεγάλο τραπέζι κουζίνας

  Μια κλασική επιλογή για τραπέζι κουζίνας είναι ένα μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι. Ένα τέτοιο ξύλινο έπιπλο είναι σίγουρα διαχρονικό και είναι ότι πρέπει αν έχεις αρκετό χώρο στο δωμάτιο. Ένα τέτοιο τραπέζι θα μπορεί να φιλοξενήσει όλη σου την παρέα. Επίλεξε το αν είναι εσύ που διοργανώνεις τις μαζώξεις στο σπίτι σου! Και μπορεί να πρόκειται για ένα κλασικό έπιπλο αλλά μπορείς να κάνεις τη διαφορά αν το σετάρεις με μοντέρνες καρέκλες.

  Δες επίσης: 5 Διακοσμητικές τάσεις στα πλακάκια κουζίνας για φέτος

  2. Στρογγυλό τραπέζι κουζίνας

  στρογγυλό τραπέζι κουζίνας σκούρες καρέκλες ροτόντα άσπρες καρέκλες καναπές

  Μια εναλλακτική ιδέα στα ορθογώνια τραπέζια για την κουζίνα είναι ένα στρογγυλό τραπέζι. Μάλιστα, μια ροτόντα είναι ότι πρέπει αν έχεις περιορισμένο χώρο στην κουζίνα. Φυσικά οι καρέκλες είναι το πιο συνηθισμένο και βολικό κάθισμα. Αν όμως θέλεις κάτι διαφορετικό και ο χώρος το ευνοεί (έχοντας για παράδειγμα μια εσοχή), μπορείς να φτιάξεις ένα καναπεδάκι για να περισσότερη άνεση.

  Δες επίσης: Ιδέες για να ανανεώσεις την κουζίνα με λίγα χρήματα

  3. Τραπέζι- νησίδα

  νησίδα λευκή κουζίνα

  μπλε νησίδα σκαμπό

  Οι νησίδες στην κουζίνα αποτελούν μια ιδέα που όλο και πιο πολλοί υιοθετούν όταν φτιάχνουν από την αρχή την κουζίνα τους. Είχες σκεφτεί όμως ότι οι νησίδες εκτός από έξτρα πάγκο μπορούν να αντικαταστήσουν το τραπέζι; Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά σκαμπό και θα έχεις ένα τέλειο εναλλακτικό τραπέζι!

  Δες επίσης: Ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο της κουζίνας

  4. Τραπέζι που αναδιπλώνει για μικρές κουζίνες

  μικρό τραπέζι αναδιπλώνεται τραπέζι αναδιπλώνεται

  Νομίζεις ότι επειδή έχεις μια μικρή κουζίνα δεν υπάρχει η δυνατότητα να χωρέσει ένα τραπέζι; Αν διαλέξεις το σωστό τραπέζι μπορείς να τα καταφέρεις! Έτσι, ένα τραπέζι που αναδιπλώνεται είναι μια τέλεια επιλογή. Με τον τρόπο αυτό, μπορείς να το κρατάς μικρό όταν τρως μόνος ώστε να μην παραγεμίζει ο χώρος και να το μεγαλώνεις όταν έχεις παρέα.

  Δες επίσης: 5 Πράγματα ΙΚΕΑ που πρέπει να έχεις στην κουζίνα σου!

  5. Τραπέζι- σταντ για την κουζίνα

  σταντ γκρι κουζίνα λευκό σταντ κουζίνα

  Μια μοντέρνα ιδέα για οποιαδήποτε κουζίνα είναι ένα σταντ με ψηλά σκαμπό. Η επιλογή αυτή είναι ότι πρέπει αν έχεις ήδη μια τραπεζαρία στο σπίτι και δεν χρειάζεσαι τραπέζι κουζίνας ή αν ο χώρος στην κουζίνα δε σου επιτρέπει να τοποθετήσεις ένα κανονικό τραπέζι. Δεν πειράζει όμως γιατί ένα τέτοιο σταντ πέρα από την πρακτικότητα του θα δώσει στυλ στην κουζίνα σου!