οργάνωση κολιέ

Ιδέες οργάνωσης για τα κολιέ χωρίς να μπλέκονται!

Τα κοσμήματα ολοκληρώνουν ένα ντύσιμο και κάνουν την εμφάνιση να ξεχωρίζει. Η αποθήκευση και η οργάνωση τους αποτελεί πρόβλημα. Μπορεί μην είναι εμφανή, να χάνονται ή να μπλέκονται. Τα κολιέ, είναι από τα κοσμήματα που μπλέκονται εξαιρετικά εύκολα με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να φορεθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είναι λογικό λοιπόν, να αναζητείς λύσεις για να αποθηκεύσεις τα κολιέ χωρίς να μπλέκονται.

Εδώ, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να οργανώσεις σωστά τα αγαπημένα σου κοσμήματα. Δες πως να αποθηκεύσεις ακόμα και τα πιο ευαίσθητα κολιέ χωρίς να μπλέκονται. Κάνε την οργάνωση κοσμημάτων παιχνιδάκι!

Αποθήκευσε εύκολα τα κολιέ χωρίς να μπλέκονται!

 

Πέρνα τα σε καλαμάκια

κολιέ σε καλαμάκι

Όταν λέμε καλαμάκια, εννοούμε αυτά του καφέ και των ροφημάτων. Με αυτά μπορείς , εκτός από το να πιεις το αγαπημένο σου ρόφημα, να αποθηκεύσεις και τα κολιέ σου. Ο τρόπος είναι εξαιρετικά εύκολος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις κάθε κολιέ μέσα από ένα καλαμάκι. Έτσι θα μένει πάντα διαχωρισμένο χωρίς να μπλέκεται. Το θετικό με την ιδέα αυτή, είναι ότι μπορείς να βρεις διάφορα μεγέθη από καλαμάκια και να τα προσαρμόσεις ακριβώς στις ανάγκες σου.

Δες επίσης : 7 Τρόποι να καθαρίσεις τα κοσμήματα σου στο σπίτι!

Επαγγελματικές κάρτες

επαγγελματική κάρτα

Αν έχεις επαγγελματικές κάρτες που δε χρειάζεσαι, εδώ θα δεις πως μπορείς να τις ανακυκλώσεις. Δημιούργησε δύο χαρακιές στις άκρες της κάρτας. Σε εκείνα τα σημεία πέρασε την αλυσίδα από τα κολιέ. Έτσι, όχι μόνο δεν πρόκειται να μπλεχτούν, αλλά θα είναι και αρκετά εμφανή για να τα επιλέξεις στο επόμενο ντύσιμο σου.

Στα χαρτόνια από τα χαρτιά υγείας

συρτάρι χαρτί υγείας

Πολλοί πετούν στα σκουπίδια τα τελειωμένα χαρτιά υγείας. Από την άλλη, πολλοί τα χρησιμοποιούν για διαφόρων ειδών χρήσεις ή κατασκευές. Τα χαρτόνια αυτά, είναι πολύ χρήσιμα για την αποθήκευση των κολιέ. Για την ακρίβεια, άμα τα κολιέ είναι μεγάλα, αυτή η λύση είναι ιδανική. Επιπλέον, μπορείς να κόψεις το κάθε χαρτόνι σε κομμάτια και να φτιάξεις θήκες για τα κολιέ μέσα στο συρτάρι σου. Έτσι , δεν πρόκειται να μπλεχτούν μεταξύ τους ξανά.

Δες επίσης : 5 Χρήσεις για το χαρτόνι από τελειωμένο χαρτί υγείας!

Μπρελόκ ή κλειδοθήκες

μπρελόκ

Τα μπρελόκ των κλειδιών είναι πολύ χρήσιμα στην αποθήκευση των κολιέ χωρίς να μπλέκονται. Χρησιμοποίησε μπρελόκ που ανοίγουν και κλείνουν εύκολα και διαχώρισε το κάθε κολιέ από το άλλο.

Με τις κλειδοθήκες, η διαδικασία είναι ακόμα πιο εύκολη. Πάρε μια κλειδοθήκη με αρκετό χώρο και πέρασε κάθε κλειδί σε κάθε άγκιστρο. Έτσι, τα κολιέ θα παραμένουν οργανωμένα, χωρίς μπλεξίματα και θα είναι εύκολο να δεις και να διαλέξεις αυτό που θέλεις.

Δες επίσης : Ξύλινη κατασκευή τοίχου για να οργανώνεις τα κοσμήματα σου!

Ξερά κλαδιά

κλαδί κολιέ

Μια υπέροχη αλλά και οικολογική ιδέα είναι τα ξερά κλαδιά. Βρες ένα κλαδί ξερό με πολλά μικρά κλαδάκια. Στόλισε το σε ένα βάζο, και σε κάθε κλαδί κρέμασε και από ένα κολιέ. ΜΕ αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα αποθηκεύσεις τα κολιέ χωρίς να μπλέκονται, αλλά θα τα βλέπεις κιόλας. Αυτή ιδέα αποτελεί επίσης ένα υπέροχο διακοσμητικό για το χώρο σου!

Δες επίσης : Όμορφες ιδέες για στολισμό σπιτιού με ξερά κλαδιά!

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι πλέον για τα αγαπημένα σου κοσμήματα. Υπάρχουν πολλές λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης κοσμημάτων, οι οποίες μπορούν να καλύψουν την κάθε σου ανάγκη. Είτε θα πας ταξίδι, είτε για αποθήκευση στο σπίτι, οι παραπάνω συμβουλές θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Δες πως μπορείς να αποθηκεύσεις εύκολα τα κολιέ χωρίς να μπλέκονται!