2 Μοναδικοί DIY τρόποι για να φτιάξεις κουτί για κοσμήματα!

Ένα κουτί για κοσμήματα, είναι από τα πιο χρήσιμα και όμορφα στοιχεία που μπορείς να προσθέσεις στο δωμάτιό σου, αφού εκτός από την πρακτικότητά του θα χαρίσει και στυλ στο χώρο. Θα σου δείξω 2 υπέροχους τρόπους για να φτιάξεις το δικό σου κουτί κοσμημάτων.

Η ευκολία με την οποία μπορείς να φτιάξεις αυτά τα κουτιά είναι τόσο μεγάλη που σίγουρα θα χαίρεσαι να φτιάχνεις περισσότερα και για φίλες ή συγγενείς σου. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό και σίγουρα εντυπωσιακό.

Πως να φτιάξεις το δικό σου κουτί για κοσμήματα!

Κουτί για κοσμήματα με σφουγγάρι

kouti kosmimatwn me sfouffari diy

Μια από τις εύκολες δημιουργίες που μπορείς να φτιάξεις είναι ένα κουτί με σφουγγάρι μέσα για να βάζεις τα κοσμήματα σου.

Θα χρειαστείς: Ένα κουτί παπουτσιών και ένα κοπίδι. Προαιρετικά ειδική για ντεκουπάζ κόλλα ή αραιή ξυλόκολλα, λευκό χαρτόνι, ψαλίδι και χαρτοπετσέτα για να έχεις σχέδια στο κουτί.

kouti gia kosmimata

Πως το κάνεις: Παίρνεις ένα μεγάλο κομμάτι σφουγγάρι και το κόβεις είτε σε δυο κομμάτια είτε σε ένα μεγάλο έτσι ώστε να χωρέσει ίσα στο κουτί παπουτσιών. Παίρνεις το κοπίδι και ανοίγεις μικρές εγκοπές σαν διαγώνιες γραμμές στις γωνίες, για να μπορείς να κρεμάς τα κολιέ σου. Αν θέλεις το κουτί εξωτερικά να καλυφθεί με σχέδια, δεν έχεις παρά να το “ντύσεις” με λευκό χαρτόνι και έπειτα με το πρώτο φύλλο μιας χαρτοπετσέτας με σχέδια για να κάνεις εύκολο και γρήγορο ντεκουπάζ.

Μπορείς να δεις εδώ Ξύλινη κατασκευή τοίχου για να οργανώσεις τα κοσμήματα σου!

Κουτί για κοσμήματα με ύφασμα

kouti me ifasma diy

Αν έχεις ένα μικρό ή μεσαίο κουτάκι, αλλά δεν ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις δεν έχεις παρά να το ντύσεις με μικρά κομμάτια από ύφασμα και να το χρησιμοποιήσεις σαν κοσμηματοθήκη για σκουλαρίκια και δαχτυλίδια.

Θα χρειαστείς: Ένα μεσαίο κουτί, ρούχο που δεν χρειάζεσαι ή λεπτή πετσέτα, ψαλίδι και κόλλα. Προαιρετικά, ένα μεγάλο κομμάτι ύφασμα για να ντύσεις το κουτί.

bazeis ifasma sto kouti

Πως το κάνεις: Κόβεις τα κομμάτια σε πλάτος όσο είναι το κουτί και αρκετό μήκος έτσι ώστε να το τυλίξεις σαν ροδέλα. Στην άκρη κολλάς με μια ισχυρή κόλλα και προσθέτεις τα κομμάτια μέσα στο κουτί. Έπειτα βάζεις στις σχισμές τα κοσμήματα σου. Αν θέλεις να το ντύσεις και εξωτερικά, δεν έχεις παρά να πάρεις μεγάλα κομμάτια από ύφασμα και να τα κολλάς περιμετρικά του κουτιού με μια ισχυρή κόλλα.

Μπορείς να δεις επίσης 7 Καταπληκτικά tutorial για χειροποίητα κοσμήματα!

Αυτοί οι δύο τρόποι για να φτιάξεις μόνη σου την κοσμηματοθήκη σου, είναι εύκολοι και γρήγοροι κι σίγουρα θα σου χαρίσουν ένα μοναδικό διακοσμητικό στοιχείο στο δωμάτιό σου, που θα λατρέψεις.