Χριστουγεννιάτικο decor στα κάγκελα του μπαλκονιού!

  Το μπαλκόνι είναι ένας χώρος που μάλλον δεν περνάς πολύ ώρα τον χειμώνα. Το στόλισμα του όμως τα χριστούγεννα θα κάνει το σπίτι σου να δείχνει εντυπωσιακό και φωτεινό. Μια όμορφη διακόσμηση στα κάγκελα είναι ότι πρέπει για να δείχνει γιορτινό το μπαλκόνι σου και να το θαυμάζεις τόσο εσύ όσο και οι περαστικοί.

  Στο exypnes-idees.gr θα βρεις 6 μοναδικές ιδέες για το πως μπορείς να διακοσμήσεις τα κάγκελα του σπιτιού σου με στολίδια και χριστουγεννιάτικα υλικά που λογικά έχεις ήδη!

  Πως να διακοσμήσεις τα κάγκελα του σπιτιού σου τα χριστούγεννα!

   

  1. Στόλισε τα κάγκελα στο μπακόνι με γιρλάντες!κάγκελα μπαλκονιού στολισμένα με χριστουγεννιάτικη γιρλάντα

  Απλή αλλά όμορφη ιδέα είναι να στολίσεις τα κάγκελα του μπαλκονιού σου με χριστουγεννιάτικες γιρλάντες. Είναι ένας οικονομικός τρόπος να διακοσμήσεις πλούσια τα κάγκελα του σπιτιού σου σε όλο το μήκος τους. Μπορείς να προσθέσεις και κορδέλες ή χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για να κάνεις ακόμα πιο γιορτινό το μπαλκόνι σου!

  2. Διακόσμηση στο μπαλκόνι με χριστουγεννιάτικες μπάλες!
  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στα κάγκελα στο μπαλκόνι

  Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες μπορούν να είναι τέλεια διακοσμητικά και για άλλα σημεία του σπιτιού σου και όχι μόνο για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στα κάγκελα του μπαλκονιού για παράδειγμα θα δείχνουν υπέροχες γιατί τη μέρα θα αντανακλούν το φως και θα κάνουν το μπαλκόνι σου πολύ λαμπερό και χαρούμενο!

  Δες επίσης: 12 Ιδέες για εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα!

  3. Κρέμασε χριστουγεννιάτικα στεφάνια!

  στολισμός με χριστουγεννιάτικα στεφάνια

  Για πιο minimal στολισμό μπορείς να κρεμάσεις ένα ή και περισσότερα χριστουγεννιάτικα στεφάνια. Μάλιστα μπορείς να φτιάξεις και τα δικά σου diy στεφάνια από σύρμα, γιρλάντες, στολίδια και κορδέλες!

  Δες επίσης: 13 DIY Χριστουγεννιάτικες ιδέες!

  4. Διακόσμηση με χριστουγεννιάτικα δεντράκια στο μπαλκόνι!

  διακόσμηση στα κάγκελα του μπαλκονιού τα χριστούγεννα

  Μια χαριτωμένη πρόταση είναι ο στολισμός με μικρά δεντράκια στα κάγκελα. Μπορείς να φτιάξεις μικρά DIY δεντράκια με χριστουγενιάτικη γιρλάντα ή και με άλλα υλικά όπως χαρτί ή σχοινί. Κρέμασε τα στα κάγκελα σου και πρόσθεσε κι άλλα στοιχεία διακόσμησης όπως φιογκάκια, φωτάκια ή ψεύτικο χιόνι!

  Δες επίσης: 6 Όμορφες χάρτινες κατασκευές για τα Χριστούγεννα!

  5. Ιδιαίτερη διακόσμηση στη βεράντα με χριστουγεννιάτικες φιγούρες!

  μπαλκόνι στολισμένο τα χριστούγεννα

  Μια πιο εκκεντρική ιδέα είναι να βάλεις φιγούρες στα κάγκελα διακοσμώντας έτσι ένα εντυπωσιακό μπαλκόνι που θα τραβάει τα βλέμματα στη γειτονιά. Μπορείς να βάλεις κλαδιά από έλατο και πάνω να διακοσμήσεις με ξύλινα δεντράκια, πλαστικές χριστουγεννιάτικες φιγούρες από ζώα και χριστουγεννιάτικες μπάλες.

  Μια τέτοια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο μπαλκόνι είναι ιδανική για ένα σπίτι με οικογένεια καθώς ο στολισμός αυτός είναι πιο παιχνιδιάρικος και τα παιδιά θα τον λατρέψουν!

  Δες επίσης: Ιδέες για άσπρο χριστουγεννιάτικο στολισμό!

  6. Minimal στολισμός με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια!

  κόκκινα λαμπάκια στα κάγκελα

  Τέλος σου προτείνουμε να διακοσμήσεις με απλά λαμπάκια τα κάγκελα του σπιτιού σου αλλά να τα τοποθετήσεις με δημιουργικούς τρόπους. Για παράδειγμα μπορείς να τα τυλίξεις γύρω από τα κάγκελα ή να δημιουργήσεις σχέδια με αυτά όπως πεφταστέρια, απλά δεντράκια ή να γράψεις μια χριστουγεννιάτικη ευχή με αυτά.

  Δες επίσης: 34 Μοναδικές επιλογές για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού!

  Διάλεξε τα κατάλληλα χριστουγεννιάτικα φωτάκια για τα κάγκελα σου ανάλογα με το χρώμα τους. Αν τα κάγκελα σου είναι ανοιχτόχρωμα όπως για παράδειγμα λευκά ή ασημί, θα ήταν καλή ιδέα να επιλέξεις ένα χρώμα στα λαμπάκια που θα κάνει αντίθεση όπως το κόκκινο. Αντίστροφα, αν έχεις σκουρόχρωμα κάγκελα, τα κλασσικά λευκά ή κίτρινα φωτάκια είναι μια χαρά!