χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κορδέλα

  Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με κορδέλα!

  Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας είναι ένας τρόπος για να έχεις ολοκληρωμένο χριστουγεννιάτικο στολισμό. Μια όμορφη, έξυπνη και οικονομική λύση είναι ο στολισμός με κορδέλα!

  Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις με λίγα μέτρα κορδέλας στις πόρτες του σπιτιού. Ανάλογα με το πόσο έντονο ή minimal θες να κάνεις το decor μπορείς να προσθέσεις και άλλα διακοσμητικά στοιχεία μαζί με την κορδέλα ή να την αφήσεις σκέτη. Παρακάτω θα βρεις ωραίες ιδέες για να στολίσεις τις πόρτες μέσα στο σπίτι αλλά και την πόρτα εισόδου!

  15 Ιδέες για να στολίσεις τις πόρτες του σπιτιού με κορδέλα τα χριστούγεννα!

   

  Διακόσμηση πόρτας ‘δώρο’ με κορδέλα!

  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με κορδέλα διακόσμηση πόρτας με κορδέλα στολισμός πόρτας με κορδέλα τα χριστούγεννα

  Από τις πιο κλασσικές ιδέες για να διακοσμήσεις τις πόρτες του σπιτιού με κορδέλα είναι δημιουργώντας μια πόρτα-δώρο. Είναι αρκετά απλός τρόπος να στολίσεις όμορφα τις πόρτες σου, ειδικά αν δημιουρήσεις και έναν μεγάλο φιόγκο στο μέσο της πόρτας. Κλασσική γιορτινή επιλογή είναι η κόκκινη κορδέλα, εάν όμως θες να δοκιμάσεις κάτι πιο μοντέρνο μπορείς να διαλέξεις και ένα άλλο χρώμα κορδέλας όπως γκρι, χρυσό ή κυπαρρισί!

  Δες επίσης: 12 Ιδέες για εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα!

  Χριστουγεννιάτικος στολισμός στη πόρτα με στεφάνια και κορδέλες!

  χριστουγεννιάτικος στολισμός πόρτας χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξώπορτας με κορδέλα χριστουγεννιάτικος στολισμός πόρτας με στεφάνι

  Όμορφη ιδέα είναι και ο στολισμός της πόρτας με χριστουγεννιάτικα στεφάνια και κορδέλα. Δοκίμασε να τοποθετήσεις ένα ή περισσότερα στεφάνια στο κέντρο της πόρτας σου κρεμώντας τα σε κορδέλα. Έτσι θα βάλεις περισσότερο χρώμα στη πόρτα σου και θα έχεις πιο πλούσια διακόσμηση!

  Δες επίσης: Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου! 

  Γιορτινή διακόσμηση γύρω γύρω από τις πόρτες!

  χριστουγεννιάτικος στολισμός πόρτας διακόσμηση εξώπορτας με κορδέλες χριστουγεννιάτικος στολισμός εξώπορτας

  Μια ακόμα όμορφη ιδέα για να φέρεις τα χριστούγεννα στο σπίτι σου διακοσμώντας τις πόρτες είναι βάζοντας κορδέλα γύρω από τις πόρτες. Διάλεξε όσες διαφορετικές κορδέλες επιθυμείς και στερέωσε τις περιμετρικά της πόρτας για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό πλαίσιο. Μπορείς άμα θες να προσθέσεις και χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπάλες, φιόγκους ή φωτάκια για να κάνεις ακόμα πιο μοναδική τη διακόσμηση!

  Η συγκεκριμένη πρόταση διακόσμησης είναι ιδανική για την εξώπορτα του σπιτιού. Φαντάσου κάθε φορά που μπαίνεις στο σπίτι σου να βλέπεις μια τόσο όμορφη και γιορτινή διακόσμηση. Το πιθανότερο είναι να μπαίνεις στο σπίτι με χαρούμενη, εορταστική διάθεση!

  Δες επίσης: Πως να στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο αν έχεις κατοικίδια!

  Minimal γιορτινή διακόσμηση πόρτας με φιόγκο!

  χριστουγεννιάτικος στολισμός πόρτας με φιόγκο φιόγκος στη πόρτα τα χριστούγεννα στολισμός πόρτας τα Χριστούγεννα με φιόγκο

  Ένας λίγο πιο απλός τρόπος να διακοσμήσεις τη πόρτα είναι με έναν φιόγκο στο κέντρο της. Χρησιμοποίησε και παραπάνω από μια κορδέλα ή επιπλέον υφάσματα για πιο ιδιαίτερο στόλισμα.

  Δες επίσης: Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με κεριά!

  Πέρα από το κλασσικό φιογκάκι μπορείς να δημιουργήσεις και πιο εντυπωσιακούς φιόγκους με ωραίους όγκους. Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να μάθεις μέσα σε 4 λεπτά πως να φτιάξεις έναν μεγάλο, διαφορετικό φιόγκο!

  Παιχνιδιάρικος στολισμός ‘χιονάνθρωπος’ στη πόρτα με κορδέλες και χαρτόνια!

  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας χιονάνθρωπος

  χριστουγεννιάτικος στολισμός πόρτας σπιτιού διακόσμηση χιονάνθρωπος στη πόρτα του σπιτιού

  Χαριτωμένη είναι και η διακόσμηση πόρτας-χιονάνθρωπος η οποία ταιριάζει άψογα σε λευκές πόρτες. Πέρα από κορδέλα θα χρειαστείς λίγο χαρτόνι και αυτοκόλλητα διπλής όψεως ή τσίχλα τοίχου.

  Δες επίσης: Ιδέες για Χριστουγεννιάτικο στολισμό της κουζίνας!

  Αρχικά χρησιμοποίησε τη κορδέλα για να αναπαραστήσεις το κασκόλ του χιονάνθρωπου. Ύστερα φτιάξε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του χιονάνθρωπου όπως τα μάτια, τη μύτη, το στόμα, τα κουμπιά και το καπέλο. Κόλλησε τα και η απλή πόρτα σου θα έχει μεταμορφωθεί σε μια υπέροχη γιορτινή πόρτα!