Φέτος, λοιπόν, μπορείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου διαφορετικά από τις άλλες χρονιές δημιουργώντας στολίδια μόνη σου. Και πιο συγκεκριμένα, θα χρειαστείς απλά κουκουνάρια. Δες, παρακάτω, 4 ιδέες για DIY στολίδια από κουκουνάρια για το δέντρο

4 Ιδέες για DIY διακοσμητικά από κουκουνάρια!

Τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά και έχουν ξεκινήσει, ήδη, οι ανάλογες ετοιμασίες και στολισμοί. Φέτος, λοιπόν, μπορείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου διαφορετικά από τις άλλες χρονιές δημιουργώντας στολίδια μόνη σου. Και πιο συγκεκριμένα, θα χρειαστείς απλά κουκουνάρια. Δες, παρακάτω, 4 ιδέες για DIY διακοσμητικά από κουκουνάρια!

Πώς να φτιάξεις DIY διακοσμητικά από κουκουνάρια για τα Χριστούγεννα;

1. Βάζο με διακοσμητικά κουκουνάρια

στολίδια από κουκουνάρια

Ένα πολύ απλό, αλλά ταυτόχρονα πολύ όμορφο διακοσμητικό για τα Χριστούγεννα είναι ένα βάζο με κουκουνάρια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα παλιό σου βάζο διάφανο και να βρεις κουκουνάρια, είτε να τα μαζέψεις, είτε να τα αγοράσεις. Τοποθέτησε τα μέσα στο βάζο και διακόσμησε με λαμπάκια. Έτσι, θα έχεις ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό.

Δες επίσης: Όμορφες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με μπάλες

2. Χριστουγεννιάτικα δεντράκια

diy διακοσμητικά από κουκουνάρια

Τα χριστουγεννιάτικα δεντράκια από κουκουνάρια είναι τόσο όμορφα και εύκολα, που μπορεί να τα φτιάξει ο καθένας. Βρες απλά, όσα κουκουνάρια χρειάζεσαι και κόλλησε στα κενά του χάντρες ή πέρλες, ώστε να θυμίζει με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Επίσης, τοποθέτησε ένα μικρό αστέρι στην κορυφή και το δεντράκι σου είναι έτοιμο και εντυπωσιακό.

Δες επίσης: DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο

3. Βάση για κερί από κουκουνάρι

βάση κεριού από κουκουνάρι

Τι πιο όμορφο από μια χριστουγεννιάτικη βάση κεριού από κουκουνάρι; Και μάλιστα, μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου πανεύκολα και πολύ οικονομικά. Όπως και παραπάνω, έτσι και τώρα θα χρειαστείς κουκουνάρια και ρεσώ κεριά. Κόψε την πάνω κορυφή από το κουκουνάρι και τοποθέτησε το κεράκι σου!

Δες επίσης: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού με λιγότερα από 30€

4. Στολίδι για το δέντρο

Δες επίσης: Ιδέες για χριστουγεννιάτικα βάζα

Φέτος, λοιπόν, μπορείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου διαφορετικά από τις άλλες χρονιές δημιουργώντας στολίδια μόνη σου. Και πιο συγκεκριμένα, θα χρειαστείς απλά κουκουνάρια. Δες, παρακάτω, 4 ιδέες για DIY στολίδια από κουκουνάρια για το δέντρο

Βαρέθηκες να στολίζεις το δέντρο σου μόνο με μπάλες και θέλεις φέτος να κάνεις κάτι διαφορετικό; Τότε, σου έχουμε τη λύση. Πάρε κουκουνάρια και κόλλησε στον πάτο του ένα σχοινάκι. Εάν θέλεις να το κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό, βάλε και ένα κορδελάκι και θα έχεις ένα πανέμορφο στολίδι για το δέντρο. 

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!