δεντράκια για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού με λιγότερα από 30€

Αν έχεις ήδη ξεκινήσει να διακοσμείς το σπίτι σου για τα Χριστούγεννα, μην ξεχνάς και το τραπεζάκι του σαλονιού σου. Είναι ένα από τα βασικότερα έπιπλα στο σαλόνι. Συνεπώς, είναι από τα πρώτα που παρατηρεί ο κόσμος. Γι’ αυτό τον λόγο όλοι μας θέλουμε να αποπνέει τη χριστουγεννιάτικη διάθεση και να πρωταγωνιστεί στον χώρο. Οι επιλογές για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού είναι πολλές. Αν αναζητάς όμορφα και οικονομικά διακοσμητικά, τότε πρέπει να επισκεφθείς την επίσημη ιστοσελίδα του Notos Gallery. Εδώ έχουμε κάποιες προτάσεις για διακοσμητικά μέχρι 30€!

Πώς να διακοσμήσεις το τραπεζάκι σαλονιού για τα Χριστούγεννα!

 

Χριστουγεννιάτικα δεντράκια

δεντράκια για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

Το πιο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό που μπορείς να βρεις είναι φυσικά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Και επειδή το μεγάλο που θα στολίσεις δεν αρκεί, πάρε κάποια μικρά για το τραπεζάκι του σαλονιού σου. Μπορείς να βρεις ωραιότατα δεντράκια με γκλίτερ ή γυάλινα, αν προτιμάς κάτι πιο σικ και εκλεπτυσμένο.

Δεντράκια με γκλίτερ μπορείς να βρεις εδώ!

Γυάλινα δεντράκια μπορείς να βρεις εδώ!

Στεφάνι για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

χριστουγεννιάτικο στεφάνι

Τα στεφάνια είναι ένας πολύ απλός, αλλά και εντυπωσιακός τρόπος διακόσμησης του σπιτιού σου. Εκτός από το να τα κρεμάς, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για το τραπεζάκι του σαλονιού σου. Τοποθέτησε ένα στεφάνι πάνω σε έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο και γέμισε το κενό του με ό,τι εσύ θέλεις.

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι μπορείς να βρεις εδώ!

Χριστουγεννιάτικο δίσκο μπορείς να βρεις εδώ!

Δες επίσης: 5 Ιδέες για μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Χριστουγεννιάτικες μπάλες

χριστουγεννιάτικες μπάλες

Αν σου περισσεύουν μπάλες που δε χώρεσαν στο δέντρο σου, αυτός είναι ο τρόπος να τις αξιοποιήσεις. Μπορείς να διακοσμήσεις το τραπέζι του σαλονιού είτε βάζοντάς τες σε έναν δίσκο είτε σε ένα γυάλινο βάζο. Μαζί με τις μπάλες πρόσθεσε και κάποια κουκουνάρια, χιονονιφάδες ή ό,τι άλλο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό έχεις.

Για υπέροχες χριστουγεννιάτικες μπάλες ρίξε μια ματιά εδώ!

Φαναράκια για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

φαναράκι για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

Μία επίσης όμορφη ιδέα για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού είναι τα φαναράκια. Ταιριάζουν εξαιρετικά με τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Μπορείς να βάλεις μέσα κεριά, μπάλες, κλαδιά, λαμπάκια και ό,τι άλλο θες. Και έτσι θα έχεις πολύ απλά ένα όμορφο στοιχείο στο τραπέζι σου.

Μπορείς να βρεις φαναράκια εδώ!

Δες επίσης: 5 Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που χρειάζεσαι!

Κεριά για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

κεριά για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

Άλλο ένα στοιχείο που προσδίδει ατμοσφαιρικότητα στον χώρο είναι τα κεριά. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε συνδυασμό με άλλα διακοσμητικά για να στολίσεις το τραπέζι σου. Στην αγορά θα βρεις πολύ ωραία χριστουγεννιάτικα σχέδια. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο το σαλόνι σου, επίλεξε ένα αρωματικό χριστουγεννιάτικο κερί. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις τον χώρο σου να μυρίζει υπέροχα.

Μπορείς να βρεις χριστουγεννιάτικο αρωματικό κερί εδώ!

Χριστουγεννιάτικα λουλούδια και κλαδιά

χριστουγεννιάτικα λουλούδια και κλαδιά

Κάτι ακόμα που δεν μπορεί να λείπει από το χριστουγεννιάτικο τραπεζάκι σου είναι τα φυτά. Προτίμησε κάποιο χριστουγεννιάτικο φυτό ή κλαδιά γκι, φτέρης, ίληξ κ.λπ.. Βάλε λίγο χρώμα στις συνθέσεις που θα φτιάξεις, επιλέγοντας, για παράδειγμα, φύλλα αλεξανδρινού, μούρα ή ό,τι άλλο μπορείς να βρεις.

Για χριστουγεννιάτικο φυτό με γκλίτερ δες εδώ!

Για κλαδί με γκι και κουκουνάρια δες εδώ!

Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις τη τραπεζαρία τα Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικες φιγούρες

χριστουγεννιάτικες φιγούρες

Κάτι άλλο που μπορείς να προσθέσεις στο τραπεζάκι του σαλονιού είναι διάφορες χριστουγεννιάτικες φιγούρες. Άη Βασίληδες, τάρανδοι, χιονάνθρωποι κ.λπ. είναι μερικές ιδέες για το τραπέζι σου.

Μπορείς να βρεις χιονάνθρωπο εδώ!

Μπορείς να βρεις πορσελάνινη φιγούρα Άη Βασίλη εδώ!

Λαμπάκια για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

φωτάκια για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

Τέλος, δεν μπορείς να παραλείψεις τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια από τη διακόσμησή σου. Μπορείς να τα βάλεις μέσα σε γυάλινα βάζα ή ανάμεσα σε κλαδιά και στεφάνια. Εκτός από τα απλά φωτάκια, στην αγορά μπορείς να βρεις και άλλα σχέδια, όπως αστεράκια.

Μπορείς να βρεις λαμπάκια εδώ!

Δες επίσης: Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με γυάλες και φωτάκια!

Για περισσότερα διακοσμητικά στολίδια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο τραπεζάκι του σαλονιού σου, επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα του Notos Gallery.