χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με λαμπάκια

  Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με λαμπάκια

  Ένα σημαντικό κομμάτι της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης κάθε χρόνο είναι ο φωτισμός. Λαμπάκια πάνε και έρχονται σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Χριστουγεννιάτικο δέντρο, πόρτες, παράθυρα, μπαλκόνια είναι τα μέρη που πρωτοστατούν. Οι τρόποι για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με λαμπάκια είναι πολλοί. Δε χρειάζεται να περιοριστούμε μόνο στα κλασικά και παραδοσιακά λαμπάκια, εφόσον μπορούμε να επιλέξουμε κάτι πιο πρωτότυπο. Καιρός να πάρουμε κάποιες ιδέες για το πώς μπορούμε να φωτίσουμε το σπίτι μας τα Χριστούγεννα με πιο εναλλακτικούς τρόπους.

  Πρωτότυπες ιδέες για να διακοσμήσεις με λαμπάκια τα Χριστούγεννα!

   

  String lights

  string lights

  Τι καλύτερο από μία σειρά από λαμπάκια; Μα φυσικά πολλές περισσότερες! Τα string lights είναι μια πολύ ωραία ιδέα για διακόσμηση του σπιτιού. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα λαμπάκια για τον τοίχο, τις πόρτες, τα παράθυρα, τα κάγκελα του κρεβατιού σου και πολλά άλλα. Επένδυσε σε string lights αυτή τη χρονιά για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σου.

  Δες επίσης: 20 Τρόποι για να διακοσμήσεις το σπίτι σου με λαμπάκια!

  Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με πολύχρωμα λαμπάκια

  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με χρωματιστά λαμπάκια

  Οι πολύχρωμες λάμπες είναι μια ωραία εναλλακτική στα μονόχρωμα και μικρότερα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Μπορείς να αγοράσεις μία σειρά από τέτοιες λάμπες και να τη βάλεις οπουδήποτε στο σπίτι. Πάνω από το κρεβάτι σου, στο σαλόνι, στο μπαλκόνι.

  Κρεμαστές λάμπες-μπάλες

  κρεμαστές λάμπες

  Μία επίσης όμορφη ιδέα για τον φωτισμό του σπιτιού σου τα Χριστούγεννα είναι οι κρεμαστές λάμπες σε σχήμα μπάλας. Μπορείς να βρεις πανέμορφες και κομψές διάφανες μπάλες με εσωτερικά λαμπάκια ή να προτιμήσεις λάμπες στα χρώματα των Χριστουγέννων.

  Δες επίσης: Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με γυάλες και φωτάκια!

  Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με λαμπάκια σε βάζο

  χριστουγεννιάτικα λαμπάκια σε βάζο

  Αν δε θέλεις να κρεμάσεις τα λαμπάκια σου κάπου, τότε μπορείς να τα βάλεις μέσα σε ένα βάζο. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις πάλι τη δόση χριστουγεννιάτικου φωτισμού και θα αναβαθμίσεις τη διακόσμηση των βάζων σου. Μπορείς, μάλιστα, να επιλέξεις ένα ιδιαίτερο σχέδιο στα λαμπάκια σου. Μια σειρά από όμορφα αστέρια θα ήταν ιδανική εναλλακτική για τα απλά λαμπάκια.

  Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με λαμπάκια σε φαναράκια

  Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με λαμπάκια σε φαναράκια

  Τα φαναράκια είναι ακόμα μια ωραία ιδέα για να φωτίσεις το σπίτι σου αυτά τα Χριστούγεννα. Είναι η τέλεια λύση για το μπαλκόνι αλλά και την εξώπορτά σου. Ωστόσο, μπορείς άνετα να τα βάλεις και μέσα στο σπίτι σου. Είτε επιλέξεις απλά φαναράκια είτε ζωγραφισμένα, σίγουρα θα προσδώσουν στον χώρο σου κάτι μαγικό.

  Δες επίσης: 12+1 Διαφορετικοί ιδέες διακόσμησης με χριστουγεννιάτικα φωτάκια!

  Φωτιζόμενο δέντρο

  φωτιζόμενο δέντρο

  Αν βαριέσαι να στολίσεις δέντρο φέτος, αλλά, παρ’ όλα αυτά, θέλεις να είσαι στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα, αυτή είναι η λύση. Ένα φωτιζόμενο με λαμπάκια δέντρο. Πρόκειται για μία πολύ κομψή προσθήκη στον χώρο σου, η οποία θα σου λύσει τα χέρια όσον αφορά τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

  Φωτιζόμενα κεριά μπαταρίας

  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φωτιζόμενα κεριά μπαταρίας

  Μία όμορφη και πιο ιδιαίτερη ιδέα για να ενσωματώσεις τα λαμπάκια στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σου είναι τα κεριά με μπαταρίες. Μπορείς, φυσικά, να χρησιμοποιήσεις και κανονικά κεριά, αλλά αυτά είναι ευκολότερα και ασφαλέστερα στη διακόσμηση. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να στολίσεις το τραπεζάκι του σαλονιού, την τραπεζαρία ή ακόμα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου.

  Λοιπόν, επειδή τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις λίγες μέρες πια, είναι καιρός να δραστηριοποιηθείς. Κάνε τις αγορές σου, διάλεξε τα καλύτερα λαμπάκια για το σπίτι σου και στόλισέ το με δημιουργικότητα και φαντασία.