χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

  5 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού!

  Οι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί έχουν ήδη ξεκινήσει και όλοι ψάχνουμε τρόπους να διακοσμήσουμε το σπίτι μας αναλόγως. Έτσι, λοιπόν, και το τραπεζάκι σαλονιού πρέπει να είναι εξίσου εντυπωσιακό, αφού παίζει σημαντικό ρόλο στην εικόνα του χώρου. Παρακάτω, θα σου προτείνουμε 5 ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού, που θα λατρέψεις!

  Πώς να διακοσμήσεις το τραπεζάκι σαλονιού για τα Χριστούγεννα;

  1. Δίσκος με χριστουγεννιάτικα στολίδια

  Εάν ψάχνεις πώς να διακοσμήσεις το τραπεζάκι σαλονιού για τα Χριστούγεννα, τότε ένας δίσκος είναι αυτό που χρειάζεσαι. Επάνω του μπορείς να βάλεις όλα όσα θέλεις. Έτσι, δε θα πιάνουν πολύ χώρο στο τραπέζι και ταυτόχρονα, θα έχεις τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, που επιθυμείς.

  Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις το καθιστικό τα Χριστούγεννα

  2. Βάζα με λαμπάκια

  Πώς θα ήταν τα Χριστούγεννα, εάν δεν υπήρχαν παντού λαμπάκια σε διάφορα χρώματα; Μάλλον, όχι οι γιορτές, που όλοι θέλουμε. Για αυτό, λοιπόν, ένας τρόπος να φέρεις το εορταστικό κλίμα στο σπίτι σου, είναι να διακοσμήσεις με όμορφα λαμπάκια. Μπορείς να τα τοποθετήσεις μέσα σε βάζα, ώστε να μην μπλέκονται. Επίσης, μέσα στα βάζα μπορείς να βάλεις χριστουγεννιάτικες μπάλες ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείς, ώστε να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

  Δες επίσης: Ιδέες για τη διακόσμηση τραπεζαρίας τα Χριστούγεννα

  3. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού με κουκουνάρια

  Τα κουκουνάρια ήταν πάντα ένα σύμβολο των Χριστουγέννων. Γιατί, λοιπόν, να μην τα προσθέσεις και αυτά στο χώρο σου; Διακόσμησε με κουκουνάρια το τραπεζάκι σαλονιού, τοποθετώντας τα σε βάζα, δίσκους, ή μπολ και θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Εάν θέλεις να το κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό, τότε μπορείς να προσθέσεις κάποια κεριά ή ακόμα και να βάψεις τα κουκουνάρια σε αποχρώσεις που σου αρέσουν και ταιριάζουν στο σπίτι σου.

  Δες επίσης: 7 Εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κεριά

  4. Χριστουγεννιάτικα κεριά

  Τα κεριά διακοσμούν τα σπίτια μας σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πόσο μάλλον, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, που θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πιο ρομαντική και εορταστική ατμόσφαιρα. Φτιάξε, λοιπόν, συνθέσεις με κεριά, σε διάφορα μεγέθη, χρώματα ή και σχήματα και θα έχεις ένα cozy τραπεζάκι!

  Δες επίσης: Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο έπιπλο τηλεόρασης

  5. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού με φυτά

  Δες επίσης: 6 Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τζάκι

  Τα φυτά ήταν πάντα μια πανέμορφη προσθήκη στα σπίτια, καθώς αλλάζει την εικόνα του χώρου και δίνει χρώμα. Έτσι και τώρα, όσον αφορά τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού, μπορείς να προσθέσεις κάποια φυτά σε βάζα, που έχεις ήδη στο σπίτι σου. Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις κάποιο γκι, βαμβάκι ή κλαδιά από έλατο και να τα διακοσμήσεις με λαμπάκια ή χριστουγεννιάτικα στολίδια.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!