φαναράκια για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο έπιπλο τηλεόρασης

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο έπιπλο τηλεόρασης

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν ακόμα από τα Χριστούγεννα και ήδη έχουμε μπει σε γιορτινό mood. Προετοιμάζουμε το σπίτι μας για να καλωσορίσουμε την καλύτερη εποχή. Αν δεν το έχουμε κάνει ακόμα, τις προσεχείς μέρες θα διακοσμήσουμε το σπίτι μας. Χριστουγεννιάτικα δέντρα, στεφάνια σε πόρτες και τοίχους, λαμπάκια και Άη Βασίληδες σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Ένα από τα έπιπλα που μπορούμε εύκολα να στολίσουμε και θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα είναι αυτό της τηλεόρασης. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο έπιπλο τηλεόρασης θα μας φτιάξει τη διάθεση και θα κάνει το σαλόνι μας πιο γιορτινό.

Πώς να διακοσμήσεις το έπιπλο της τηλεόρασης τα Χριστούγεννα

 

Γιρλάντα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο έπιπλο τηλεόρασης

γιρλάντα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο έπιπλο τηλεόρασης

Το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να διακοσμήσεις το έπιπλο της τηλεόρασης είναι να βάλεις μία γιρλάντα. Αν, μάλιστα, τυλίξεις και λαμπάκια γύρω της, τότε θα έχεις ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Χριστουγεννιάτικες κάλτσες

χριστουγεννιάτικες κάλτσες

Οι χριστουγεννιάτικες κάλτσες είναι μια πολύ χαριτωμένη ιδέα για τη διακόσμηση του επίπλου της τηλεόρασης. Υπάρχουν πολλά σχέδια, καθώς και χρώματα που μπορείς να βρεις. Μπορείς, μάλιστα, να συνδυάσεις περισσότερα σχέδια για μία πιο ενδιαφέρουσα διακόσμηση. Κόκκινες, πράσινες και λευκές θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Δες επίσης: Ιδέες διακόσμησης σαλονιού για τα Χριστούγεννα!

Χριστουγεννιάτικα δεντράκια

χριστουγεννιάτικα δεντράκια

Μικρές φιγούρες χριστουγεννιάτικων δέντρων από διάφορα υλικά θα σε βοηθήσουν να στολίσεις το έπιπλο της τηλεόρασης. Αν σου αρέσει αυτή η ιδέα, μπορείς να πάρεις μικρά δεντράκια με γκλίτερ, γυάλινα ή πορσελάνινα. Έτσι, θα μπορείς να τα συνδυάσεις όλα και να φτιάξεις μια ωραία γωνιά.

Χριστουγεννιάτικες μπάλες

χριστουγεννιάτικες μπάλες

Εκτός από το δέντρο, μπορείς να αξιοποιήσεις τις χριστουγεννιάτικες μπάλες και για να διακοσμήσεις το έπιπλο της τηλεόρασης. Αν θέλεις να παίξεις με χρωματικούς συνδυασμούς, διάλεξε τις κατάλληλες μπάλες. Έπειτα, τοποθέτησέ τες σε ένα καλάθι, μπολ ή γυάλινο βάζο. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις εύκολα μία χριστουγεννιάτικη προσθήκη στο έπιπλό σου.

Δες επίσης: 5 Ιδέες για μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Στεφάνι για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο έπιπλο τηλεόρασης

στεφάνι για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο έπιπλο τηλεόρασης

Ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι πάνω από το έπιπλο της τηλεόρασης θα δώσει άλλο αέρα στο σαλόνι σου. Καθώς έχουμε συνδέσει τα στεφάνια με τα Χριστούγεννα, είναι η ιδανική προσθήκη για αυτή την περίοδο. Μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό με φύλλα γκι ή κάτι πιο εναλλακτικό.

Φαναράκια για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο έπιπλο τηλεόρασης

φαναράκια για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο έπιπλο τηλεόρασης

Αν θέλεις να φωτίσεις λίγο περισσότερο το έπιπλο τηλεόρασής σου, τα φαναράκια είναι ο τέλειος τρόπος. Βάλε κεριά μέσα και τύλιξε κόκκινες κορδέλες πάνω τους. Έτσι θα έχεις ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο στοιχείο.

Δες επίσης: Ιδέες για μοντέρνα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού!

Χριστουγεννιάτικα κλαδιά

χριστουγεννιάτικα κλαδιά

Λοιπόν, πάρε ένα ξύλινο καλαθάκι και διάφορα κλαδιά. Χρησιμοποίησε κλαδιά φτέρης, γκι, αλλά και διάφορα στοιχεία που θα προσθέσουν χρώμα. Για παράδειγμα, μπορείς να βάλεις φύλλα αλεξανδρινού και μούρα ανάμεσα στα κλαδιά σου. Έτσι θα έχεις ένα πιο πλούσιο καλάθι.

Διακοσμητική γιρλάντα με μήνυμα

διακοσμητική γιρλάντα με μήνυμα

Εκτός από τη χριστουγεννιάτικη γιρλάντα, μπορείς να αγοράσεις και μία με κάποιο μήνυμα. Με αυτή θα στολίσεις τον χώρο πάνω από το έπιπλο της τηλεόρασης ή μπορείς να την κρεμάσεις και πάνω του. Διάλεξε μία επίκαιρη με μηνύματα όπως “Happy Holidays” ή “Merry Christmas”.

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια για το έπιπλο της τηλεόρασης

χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Ξέρουμε όλοι τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια είναι ο πιο εύκολος και όμορφος τρόπος να διακοσμήσουμε το σπίτι. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να τα εξαιρέσεις από το έπιπλο της τηλεόρασης. Πάρε, λοιπόν, λαμπάκια και κρέμασέ τα πάνω στο έπιπλό σου. Θα κάνεις αμέσως τον χώρο πιο ατμοσφαιρικό.

Δες επίσης: 13 DIY Χριστουγεννιάτικες ιδέες!

Αυτές ήταν μερικές ιδέες για τη διακόσμηση του επίπλου της τηλεόρασης φέτος τα Χριστούγεννα. Πάρε έμπνευση και δημιούργησε κάτι μοναδικό για το σαλόνι σου.