σπρέι για κατσαρίδες

Πώς να απαλλαγείς από τις κατσαρίδες στο σπίτι;

Σίγουρα, το να βρίσκεις έντομα και ζωύφια στο σπίτι σου δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για κατσαρίδες, οι οποίες εξοντώνονται δύσκολα. Συνήθως, οι κατσαρίδες εμφανίζονται τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω ζέστης. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να βρεις και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Για αυτό, εάν θες να είσαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο, διάβασε παρακάτω για το πώς να απαλλαγείς από τις κατσαρίδες στο σπίτι!

3 Τρόποι να απαλλαγείς από τις κατσαρίδες στο σπίτι!

1. Χλωρίνη

χλωρίνη

Η χλωρίνη μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά ενάντια στις κατσαρίδες. Για αυτό, την επόμενη φορά που θα δεις μια, ψέκασε την με χλωρίνη. Μπορείς να βάλεις λίγη σε ένα μπουκάλι σπρέι και να το έχεις στην άκρη για τέτοια περιστατικά. Πρόσεξε, όμως, μην ψεκάσεις μαζί και κάποιο ρούχο, που μπορεί να ξεβάψει.

Δες επίσης: 3 Τρόποι να διώξεις ζωύφια και έντομα από τα φυτά σου!

2. Οινόπνευμα

σπρέι για κατσαρίδες στο σπίτι

Το οινόπνευμα έχει πολλές χρήσεις γενικά. Μια από αυτές είναι και για τις κατσαρίδες. Όπως και με τη χλωρίνη, μπορείς να κάνεις το ίδιο και σε αυτήν την περίπτωση. Ψέκασε την κατσαρίδα με ένα σπρέι με οινόπνευμα και σιγά σιγά θα τη δεις να πεθαίνει.

Δες επίσης: Φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείς από τα έντομα στο σπίτι!

3. Κρεμοσάπουνο για κατσαρίδες στο σπίτι

κρεμοσάπουνο

Δες επίσης: 7 Φυτά που απωθούν τις κατσαρίδες

Μπορεί στους ανθρώπους να λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά το κρεμοσάπουνο ως καθαριστικό χεριών. Ωστόσο, στις κατσαρίδες ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Το σιχαίνονται. Για αυτό, μπορείς να ψεκάσεις την κατσαρίδα με ένα μείγμα από νερό και κρεμοσάπουνο και θα δεις αποτελέσματα.

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!