κρεβατοκάμαρες με χρώμα

  Ξεχωριστές ιδέες για κρεβατοκάμαρες σε ένα χρώμα!

  Μια νέα μόδα η οποία έρχεται να ξεχωρίσει όσον αφορά τις τάσεις στη διακόσμηση του σπιτιού, είναι φυσικά οι κρεβατοκάμαρες σε ένα χρώμα. Είναι μία όμορφη ιδέα για να στήσεις το δωμάτιο σου, επιλέγοντας ένα βασικό χρώμα της αρεσκείας σου, και προσθέτοντας πινελιές σε ίδιες αποχρώσεις!

  Η προσέγγιση της επιλογής ενός μοναδικού χρώματος για την διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σου, δημιουργεί μία αίσθηση αρμονίας και ηρεμίας στο χρώμα. Ακόμα, είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις το δωμάτιο σου να φαίνεται μεγαλύτερο και οργανωμένο. Αν επιλέξεις το χρώμα που σε χαρακτηρίζει, μπορείς να βάψεις με αυτό τους τοίχους της κραβατοκάμαρας σου, ή να επιλέξεις έπιπλα και διακοσμητικά σε αυτό το χρώμα. Τα υπόλοιπα στοιχεία μπορούν να είναι και σε άλλες αποχρώσεις, κοντά ή μακριά από το χρώμα τις επλιογής σου. Τέλος, το χρώμα που θα επιλέξεις για την κρεβατοκάμαρα σου, ίσως λέει κάτι και για σένα! Δες παρακάτω μερικές ξεχωριστές ιδέες για κρεβατοκάμαρες σε ένα χρώμα!

  Τι χρώμα να διαλέξεις για την κρεβατοκάμαρα σου!

  Λευκή  – κρεβατοκάμαρα σε ένα χρώμακρεβατοκάμαρα σε ένα χρώμα -λευκή λευκή κρεβατοκάμαρα λευκή κρεβατοκάμαρα σε ένα χρώμα λευκή κρεβατοκάμαρα σε ένα χρώμα

  Το λευκό χρώμα στο δωμάτιο, είναι συνώνυμο της χαλάρωσης και της καθαρότητας. Αν θέλεις το δωμάτιο σου να είναι μινιμαλιστικό, τότε πρέπει να επιλέξεις για τη κρεβατοκάμαρα σου το λευκό χρώμα! Ακόμα, εμπνέει φρεσκάδα και καθαριότητα! Συμπλήρωσε τον χώρο σου με χρύσες πινελιές, μερικά φυτά και είναι έτοιμο!

  Δες επίσης: 5 Πράγματα που πρέπει να λείπουν από ένα μινιμαλιστικό σπίτι!

  Καφέ κρεβατοκάμαρα σε ένα χρώμα - καφέ καφέ κρεβατοκάμαρα καφέ δωμάτιο καφέ δωμάτιο

  Οι αποχρώσεις του καφέ μπορούν να δημιουργήσουν ένα αίσθημα οικειότητας και ζεστασιάς. Τα διαφορετικά υφάσματα, όπως τα σεντόνια, τα μαξιλάρια και τα χαλιά, είναι πολύ καλές βάσεις για την διακόσμηση κρεβατοκάμαρας σε ένα χρώμα, αν αυτό είναι το καφέ! Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις μπεζ ή λευκά στοιχεία για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

  Δες επίσης: Ιδανικά χρώματα για την κρεβατοκάμαρα!

  Μπλεδωμάτιο μπλε μπλε δωμάτιο μπλε κρεβατοκάμαρα σε ένα χρώμα μπλε δωμάτιο

  Άλλο ένα χρώμα που είναι ιδανικό, αν επιλέξεις να αλλάξεις την κρεβατοκάμαρα σου, είναι και το μπλε! Το μπλε είναι το πλέον κατάλληλο χρώμα που ευνοεί τον ύπνο και την χαλάρωση. Μια ωραία ιδέα είναι να αλλάξεις το χρώμα, μόνο στη μία πλευρά του δωματιού σου! Επέλεξε τα κατάλληλα ριχτάρια και κουρτίνες για να το συνδυάσεις!

  Δες επίσης: Ιδέες διακόσμησης για μια ιδιαίτερη κρεβατοκάμαρα!

  Ροζ – κρεβατοκάμαρες σε ένα χρώμα

  ροζ κρεβατοκάμαρα σε ένα χρώμα ροζ κρεβατοκάμαρα ροζ δωμάτιο κρεβατοκάμαρα σε ένα χρώμα - ροζΤα έπιπλα και υφάσματα σε ροζ χρώμα, σε συνδυασμό με ροζ αποχρώσεις στους τοίχους και τις κουρτίνες, μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο δωμάτιο, που εμπνέει τρυφερότητα και γαλήνη. Μερικά φυτά, δένουν πολύ με τον χώρο και γεμίζουν το δωμάτιο!

  Δες επίσης: Ιδέες διακόσμησης για μια ιδιαίτερη κρεβατοκάμαρα!

  Λιλάδωμάτιο σε λιλά χρώμα λιλά κρεβατοκάμαρα σε ένα χρώμα κρεβατοκάμαρα σε ένα χρώμα - λιλά λιλά κρεβατοκάμαρα

  Ρομαντικό και γλυκό, το λιλά είναι ένα χρώμα που φημίζεται για την γαλήνη και την καθαρότητα που προσφέρει. Συνδύασε το με λευκές πινελιές και έντονο φωτισμό! Ακόμα πρόσθεσε και άλλα στοιχεία σε παστέλ χρώματα, όπως μαξιλάρια ή κάδρα τοίχου!

  Δες επίσης: Ιδέες διακόσμησης για ένα ονειρεμένο υπνοδωμάτιο

  Πράσινη

  κρεβατοκάμαρα σε πράσινο χρώμα κρεβατοκάμαρα σε ένα χρώμα - πράσινο πράσινο δωμάτιο Τπράσινη κρεβατοκάμαραΤέλος, επέλεξε το πράσινο, ένα γήινο χρώμα που συνδεέται με τη φύση! Είναι ιδανικό για ένα φωτινό δωμάτιο, που θα προσθέσεις πέρα από διακοσμητικά παρόμοιων αποχρώσεων, αρκετά φυτά εσωτερικού χώρου, για ένα πιο όμορφο χώρο!

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!