φθινοπωρινά φύλλα

  Εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης με φθινοπωρινά φύλλα

  Ποιος είπε ότι η διακόσμηση του σπιτιού σου πρέπει να σου στοιχίσει πολλά; Υπάρχουν πολλά διακοσμητικά με ελάχιστο κόστος που είναι ικανά ακόμα και να μεταμορφώσουν το χώρο σου. Και μιας που το φθινόπωρο είναι εδώ, ένα από τα πιο απλά και εύκολα πράγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση είναι τα φθινοπωρινά φύλλα. Και μάλιστα οι τρόποι να τα εκμεταλλευτείς είναι άπειροι!

  Θέλεις να δώσεις στο σπίτι σου αέρα φθινοπώρου χωρίς όμως να χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά; Τότε σίγουρα πρέπει να εντάξεις τα κίτρινα και πορτοκαλί φύλλα του φθινοπώρου στο decor, είτε πρόκειται για αληθινά είτε για τεχνητά. Ανακάλυψε λοιπόν 5 εντυπωσιακές ιδέες διακόσμησης με φθινοπωρινά φύλλα!

  Πώς να χρησιμοποιήσεις τα φύλλα στη φθινοπωρινή διακόσμηση!

  Φτιάξε ένα φθινοπωρινό βάζο με φύλλα

  βάζο φθινοπωρινά φύλλα
  λευκό βάζο φθινοπωρινό

  Ο πιο κλασικός και όμορφος τρόπος να χρησιμοποιήσεις τα φύλλα στη διακόσμηση είναι να τοποθετήσεις μερικά μέσα σε ένα όμορφο βάζο. Μάλιστα, πρόκειται για μια πολύ οικονομική ιδέα αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μαζέψεις μερικά φύλλα και να τα τοποθετήσεις μέσα στο βάζο. Στη συνέχεια, διακόσμησε το φθινοπωρινό βάζο σου στο coffee table, στο κομοδίνο, στο τζάκι ή όπου αλλού θέλεις.

  Δες επίσης: Φθινοπωρινοί διακοσμητικοί δίσκοι για όλο το σπίτι

  Διακόσμησε τους καθρέφτες με φύλλα

  ολόσωμος καθρέφτης γιρλάντα καθρέφτης φθινοπωρινά φύλλα

  Θέλεις μια φθινοπωρινή πινελιά για τους καθρέφτες σου; Τότε μπορείς πολύ απλά να τους διακοσμήσεις με φθινοπωρινά φύλλα! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε αληθινά φύλλα που θα μαζέψεις από έξω ή να χρησιμοποιήσεις μια τεχνητή γιρλάντα. Διάλεξε ότι σου αρέσει περισσότερο και αναβάθμισε τον καθρέφτη σου το φετινό φθινόπωρο!

  Δες επίσης: Τα Ιδανικά χρώματα για το σαλόνι σου

  Κόσμησε το τζάκι με μια γιρλάντα με φθινοπωρινά φύλλα

  φύλλα γιρλάντα τζάκι γιρλάντα φύλλα τζάκι

  Έχεις τζάκι στο σπίτι σου και δεν ξέρεις πώς να το διακοσμήσεις το φθινόπωρο; Τα πράγματα είναι απλά! Μια γιρλάντα από φύλλα μπορεί να κάνει θαύματα στο συγκεκριμένο σημείο αφού θα γεμίσει την επιφάνειά του, δίνοντάς του ένα όμορφο φθινοπωρινό χρώμα. Εξάλλου, το τζάκι αποτελεί συνήθως το επίκεντρο του σαλονιού, επομένως με ένα τέτοιο διακοσμητικό θα βάλεις ολόκληρο το σαλόνι σε φθινοπωρινή διάθεση!

  Δες επίσης: Φθινοπωρινή διακόσμηση τζακιού!

  Γέμισε τα ψάθινα καλάθια με τα φύλλα

  καλάθι φύλλα καλάθι φύλλα πόρτα

  Τα ψάθινα καλάθια είναι ένα στιλάτο διακοσμητικό για όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Και ένας τέλειος τρόπος να τα γεμίσεις το φθινόπωρο είναι με μερικά κλαδιά με φύλλα. Στη συνέχεια μπορείς να διακοσμήσεις το φθινοπωρινό σου καλάθι πραγματικά οπουδήποτε: από το σαλόνι μέχρι ακόμα και την είσοδο του σπιτιού σου!

  Δες επίσης: 5 Τρόποι για cozy φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού!

  Κρέμασε κάδρα με φύλλα

  φθινοπωρινό gallery wall κάδρα φθινοπωρινά φύλλα

  Τα φύλλα είναι μια τέλεια ιδέα ακόμα και για να τα καδράρεις και να αποκτήσεις με αυτόν τον τρόπο όμορφα φθινοπωρινά διακοσμητικά τοίχου. Αποξήρανε μερικά φύλλα και έπειτα τοποθέτησε τα σε κάδρα της αρεσκείας σου. Κατόπιν, διακόσμησε τα στον τοίχο ή επάνω σε κάποια επιφάνεια και θα έχεις φτιάξει ένα τέλειο διακοσμητικό!