άδειο τζάκι

  Τρόποι να δώσεις ζωή σε ένα άδειο τζάκι

  Το τζάκι σίγουρα είναι κάτι που οι πιο πολλοί από εμάς θέλουμε στο σπίτι μας. Ωστόσο, ακόμα και όταν υπάρχει τζάκι στο σπίτι υπάρχει περίπτωση να μην χρησιμοποιείται. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Αντί να αφήνεις το τζάκι άδειο και άχαρο υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το διακοσμήσεις και να το αναδείξεις!

  Ακόμα κι αν δεν ανάβεις το τζάκι σου μπορείς να το κάνεις να αποτελεί το κεντρικότερο και πιο όμορφο σημείο του σαλονιού. Αρκεί να διακοσμήσεις κατάλληλα το εσωτερικό του. Ανακάλυψε λοιπόν όμορφους τρόπους να δώσεις ζωή σε ένα άδειο τζάκι!

  Πώς να γεμίσεις το εσωτερικό ενός αχρησιμοποίητου τζακιού!

  Διακόσμησε το εσωτερικό με κεριά

  άσπρο τζάκι κεριά άδειο τζάκι σαλόνι κεριά τζάκι κεριά μίνιμαλ τζάκι

  Ο πιο κλασικός αλλά και όμορφος τρόπος να διακοσμήσεις το εσωτερικό ενός άδειου τζακιού είναι να τοποθετήσεις πολλά κεριά. Αυτό που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι να διακοσμήσεις με κεριά σε διάφορα μεγέθη, άλλα πιο ψηλά και άλλα πιο χαμηλά. Ειδικά μάλιστα όταν ανάψεις όλα αυτά τα κεριά το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό!

  Δες επίσης: Όμορφοι τρόποι να διακοσμήσεις το τζάκι το χειμώνα

  Δώσε χρώμα με λουλούδια και φυτά στο εσωτερικό του τζακιού

  σαλόνι τζάκι λουλούδια ξύλινο τζάκι φυτά Μοντέρνοι τρόποι για διακόσμηση με κεριά

  Αν είσαι λάτρης των φυτών και των λουλουδιών τότε μπορείς πολύ εύκολα να τα διακοσμήσεις στο εσωτερικό του τζακιού σου! Μπορείς λοιπόν να τοποθετήσεις πολλές γλάστρες με παχύφυτα ή με άλλα φυτά μέσα στο άδειο τζάκι σου. Αν πάλι προτιμάς τα λουλούδια τότε δώσε χρώμα με mix and match με βάζα με λουλούδια. Αυτή η ιδέα θα δώσει χρώμα και ζωή σε ολόκληρο το σαλόνι!

  Δες επίσης: Ιδέες για να αποθηκεύσεις τα ξύλα για το τζάκι στο σπίτι!

  Κάνε το εσωτερικό του τζακιού να μοιάζει με gallery

  ξύλινο τζάκι πίνακας αγαλματάκι άδειο τζάκι

  Μια δόση τέχνης μπορεί να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο περίεργο σημείο! Μπορείς λοιπόν να κάνεις το εσωτερικό του τζακιού σου να μοιάζει με μια gallery αν τοποθετήσεις μέσα σε αυτό στιλάτα διακοσμητικά. Τέτοια είναι για παράδειγμα τα κάδρα και οι πίνακες ή ακόμα και κάποια μικρό ή μεγαλύτερο άγαλμα που έχεις στο σπίτι. Με μια τέτοια διακόσμηση το τζάκι σου θα ξεχωρίσει!

  Δες επίσης: 7 Προτάσεις για διακόσμηση τοίχου στο τζάκι!

  Τοποθετήσε τα βιβλία και τα περιοδικά σου στο άδειο τζάκι

  βιβλία περιοδικά τζάκι ράφια τζάκι βιβλία μάξιμαλ διακόσμηση τζακιού βιβλία

  Τα βιβλία συνήθως καταλαμβάνουν πολύ χώρο κι αυτό μπορεί να σε δυσκολεύει, ειδικά αν έχεις περιορισμένο χώρο. Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτείς το άδειο σου τζάκι; Τοποθέτησε μέσα στο τζάκι βιβλία και περιοδικά σε περιποιημένες στοίβες. Έτσι, θα δώσεις μια σοφιστικέ πινελιά στο σαλόνι σου!

  Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις το τζάκι στο σαλόνι!

  Γέμισε το άδειο τζάκι με ξύλα

  ξύλα μέσα στο τζάκι ξύλα λαμπάκια τζάκι

  Ακόμα κι αν δεν έχεις σκοπό να ανάψεις το τζάκι σου αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να τοποθετήσεις μερικά ξύλα μέσα! Διακοσμώντας το εσωτερικό του τζακιού με ξύλα θα δώσεις μια cozy και rustic πινελιά στο χώρο που είναι ιδανική κυρίως για το χειμώνα. Μάλιστα, μπορείς να τοποθετήσεις μερικά λαμπάκια για να δώσεις μια πιο χαριτωμένη νότα στο εσωτερικό.