καλάθια ως διακοσμητικά

  Πώς να χρησιμοποιήσεις τα καλάθια ως διακοσμητικά στο σπίτι

  Τα διακοσμητικά καλάθια μπορούν πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθούν, διότι αναβαθμίζουν την εικόνα παρέχοντας χρώμα και ενδιαφέροντα στοιχεία στον χώρο, ενώ ταυτόχρονα έχουν και πρακτική χρήση, διότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ως αποθηκευτικοί χώροι.

  Σε αυτό το άρθρο θα δούμε κάποιες ιδέες διακόσμησης του χώρου σας με καλάθια, οι οποίες θα τον μετατρέψουν σε ένα φιλόξενο, ζεστό και πρακτικό σπίτι.

  Ιδέες με ψάθινα διακοσμητικά καλάθια!

  Διακοσμητικά καλάθια στο καθιστικό

  Διακόσμηση με καλάθια

  Καλάθι δίπλα απο τον καναπέ

  καλάθι στο τραπεζάκι του καφέ

  καλάθι με μαξιλάρια  καλάθια στον τοίχο

  Τα καλάθια στο καθιστικό μπορούν να τοποθετηθούν παντού! Για παράδειγμα, μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα στον καναπέ και να αποθηκεύσετε κάποια έξτρα μαξιλάρια ή μια κουβέρτα τον χειμώνα. Επίσης, μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα ή κάτω από το τραπεζάκι του καφέ, ώστε όλα τα τηλεκοντρόλ ή τα διάφορα περιοδικά να είναι οργανωμένα. Μην ξεχνάς ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διακοσμητικό στον τοίχο, θυμίζοντας Ελληνικό νησί.

  Δες Επίσης: 5 Στυλ διακόσμησης για ένα μοντέρνο καθιστικό

  Καλάθια ως διακοσμητικά στο υπνοδωμάτιο/γραφείο

  οργάνωη γραφείου καλάθι με φυτά Καλάθια στο γραφείο Καλάθια στο υπνοδωμάτιο Οργάνωση στο υπνοδωμάτιο

  Τα καλάθια ως διακοσμητικά παρέχουν μια αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς στον χώρο. Για τον λόγο αυτό είναι ιδανικά για την χρήση στο υπνοδωμάτιο ή στο γραφείο. Μπορείς να αποθηκεύσεις κουβέρτες ή να τοποθετήσεις μέσα ένα διακοσμητικό φυτό για να ομορφύνετεις τον χώρο σου. Στο γραφείο μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αποθηκεύσεις την γραφική σου ύλη όπως μολύβια και μαρκαδόρους ή ακόμα και διάφορα χαρτιά, αποφεύγοντας έτσι τον χαμό που αυτά θα προκαλούσαν.

  Δες Επίσης: 5 Tips για να έχεις το γραφείο σου πάντα τακτοποιημένο

  Ψάθινα διακοσμητικά καλάθια στο μπάνιο

  καλάθια για μπάνιο καλάθια στο μπάνιο

  οργάνωση μπάνιου με καλάθι

  οργάνωση αναώσιμων στην τουαλέτα

  καλάθι με πάνες

  Δες Επίσης: 5 πράγματα που χρειάζεται κάθε μικρό μπάνιο

  Το δωμάτιο του μπάνιου είναι ένας ιδιαίτερος χώρος που αρκετοί δεν δίνουν πολύ σημασία. Ένας εύκολος τρόπος διακόσμησης, οργάνωσης και ωραιοποίησής του είναι η χρήση καλαθιών. Αυτά μπορούν να μπουν σε διάφορα σημεία, στα οποία μέσα μπορείς να αποθηκεύεις πετσέτες, μπουρνούζια, βρώμικα ρούχα ή ακόμα και χαρτιά υγείας, θυμίζοντας έτσι πεντάστερο ξενοδοχείο. Επίσης, είναι πολύ χρήσιμα για το μπάνιο των επισκεπτών, όπου μέσα σε αυτά μπορείς να προσφέρεις στους επισκέπτες τα απαραίτητα αναλώσιμα Τέλος, είναι πολύ χρήσιμα για τις νέες μανούλες, μέσα στα οποία μπορούν να βρίσκουν καθαρές πάνες.