Μικρή ονειρεμένη βεράντα

  Διακόσμηση για μια μικρή ονειρεμένη βεράντα

  Η διακόσμηση του μπαλκονιού είναι μία σημαντική υπόθεση για το σπίτι σου! Το μπαλκόνι είναι ο χώρος που θα χαλαρώσεις τους καλοκαιρινούς μήνες ή θα δεχτείς την παρέα σου και για αυτό θέλεις να είναι όμορφος! Πώς όμως μπορείς να φτιάξεις εύκολα μια ονειρεμένη βεράντα;

  Ακόμα και αν το μπαλκόνι στο διαμέρισμα σου είναι μικρό, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αναβαθμίσεις και να το κάνεις να φαίνεται πιο όμορφο! Επίσης, μπορείς να προσθέσεις μικρές μόνο πινελιές που θα κάνουν το χώρο σου να μοιάζει λες και βγήκε από κάποιο παραμύθι! Δες μερικές ιδέες διακόσμησης για μια μικρή ονειρεμένη βεράντα!

  Boho ονειρεμένη βεράντα με λαμπάκια

  μικρή μπόχο βεράντα με φωτάκια μικρή μπόχο ονειρεμένη βεράντα με φωτάκια μικρή μπόχο ονειρεμένη βεράντα μικρή μπόχο ονειρεμένη βεράνταΈνας εύκολος τρόπος για να δώσεις μία μαγική πινελιά στη βεράντα σου, είναι με μερικά λαμπάκια και κεριά! Σκέψου πόσο ονειρεμένο θα φαίνεται το μπαλκόνι σου τα βράδια όταν τα λαμπάκια θα φωτίζουν! Αν επιλέξεις να τοποθετήσεις τα λαμπάκια σου στο ταβάνι, θα δώσουν την αίσθηση του φωτισμένου ουρανού! Επίσης, διακόσμησε το μπαλκόνι σου με boho στοιχεία, φυτά και γλάστρες! Ακόμα και αν ο χώρος είναι μικρός, με αυτόν τον τρόπο θα φαίνεται cozy και σίγουρα θα τον απολαύσεις με την παρέα σου!

  Δες επίσης: Βάλε πινελιές από boho-chic διακόσμηση στο σπίτι σου!

  Ξύλινες κατασκευές για τις γλάστρες

  Ξύλινη κατασκευή για διακόσμηση μπαλκονιού Ξύλινη κατασκευή για διακόσμηση μπαλκονιού παλέτες με γλάστρες για διακόσμηση μπαλκονιού παλέτες με γλάστρες για διακόσμηση μπαλκονιούΈνας όμορφος τρόπος να κάνεις τη βεράντα σου να μοιάζει ακόμα πιο όμορφη, είναι με πολύχρωμες γλάστρες και φυτά! Μπορείς να δημιουργήσεις μια κατασκευή όπως οι παραπάνω και να την τοποθετήσεις μπροστά στον τοίχο σου! Χρησιμοποίησε παλέτες ή φτιάξε ξύλινες κατασκευές σε μέγεθος ανάλογο με του χώρου της βεράντας σου! Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείς χώρο σε σχέση με το να τοποθετούσες τις γλάστρες σου στο πάτωμα! Ακόμα δημιουργείς μία όμορφη γωνία στον χώρο!

  Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για τις γωνίες του σπιτιού σου

  Πάγκος για μικρή βεράντα

  μικρός πάγκος τραπέζι για ονειρμένη βεράντα μικρός πάγκος για βεράντα μικρός πάγκος για ονειρμένη βεράντα

  μικρός πάγκος τραπέζι για μπαλκόνιΑν το μπαλκόνι σου είναι αρκετά μικρό, όμως εσύ λατρεύεις να περνάς χρόνο εκεί, υπάρχει τρόπος! Αντί για κάποιο τραπέζι, μπορείς να τοποθετήσεις ξύλινο πάγκο τύπου μπαρ με ψηλές καρέκλες! Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείς αρκετό χώρο, και μπορείς να απολαύσεις μια όμορφη μέρα στο μπαλκόνι σου, που θυμίζει τη βεράντα ταράτσας σε καφετέρια!

  ΔΕς επίσης: Ιδέες για ένα όμορφο μπαλκόνι την άνοιξη

  Ψεύτικο γρασίδι για ονειρεμένη βεράντα

  μαλκόνι με γρασίδι ονειρεμένη βεράντα μαλκόνι με γρασίδι ονειρεμένη βεράντα μπαλκόνι με χλοοτάπιτα

  μαλκόνι με γρασίδι ονειρεμένη βεράνταΠοιος δε θέλει να ζει σε σπίτι με κήπο; Μπορεί να είναι μόνο λίγοι είναι οι τυχεροί που ζούνε σε σπίτι με αυλή, οι υπόλοιποι όμως μπορούμε να τη φέρουμε στη βεράντα μας! Η επιλογή ενός τεχνητού χλοοτάπητα, θα ανανεώσει τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου! Πρόσθεσε όμορφα φυτά, έπιπλα και διακοσμητικά. Δημιούργησε μια ονειρεμένη βεράντα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια μικρή αυλή!

  ΔΕς επίσης: 5 Όμορφες ιδέες για το φωτισμό της αυλής σου! 

  Καλαμιές στα κάγκελα μπαλκονιού

  βεράντα με καλαμιές μπαμπού ονειρεμένη βεράντα με καλαμιές μπαμπού ονειρεμένη βεράντα με καλαμιές μπαμπού βεράντα με καλαμιές μπαμπούΈχεις τελειώσει με τη διακόσμηση της βεράντας σου; Έχεις προσθέσει τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που χρειάζεσαι; Δε σου μένει παρά να την καλύψεις με καλαμιές! Με αυτόν τον τρόπο θα προσφέρεις περισσότερη ιδιωτικότητα στο χώρο σου. Ακόμα, οι καλαμιές, δίνουν μια αίσθηση καλοκαιριού και παραλίας που μας αρέσει! Ένα ακόμα θετικό είναι πως θα βοηθήσουν στο να μείνει η βεράντα σου καθαρή!