διακόσμηση με αυτοκόλλητα τοίχου

Αυτοκόλλητα τοίχου: Η νέα τάση για φθηνή διακόσμηση του σπιτιού!

Πριν μερικά χρόνια κανείς δεν θα φανταζόταν ότι πέραν του παιδικού δωματίου, τα αυτοκόλλητα τοίχου θα χρησιμοποιούνταν σε όλο το σπίτι και θα έδιναν τέτοιον αέρα αλλαγής στον χώρο. Είναι πλέον το πιο οικονομικό decor trend και ένα από τα πιο ωραία! Η ανανέωση του σπιτιού είναι ανάγκη του καθενός προκειμένου να νιώθει όμορφα στον χώρο του και να μπορεί να βρίσκει στιγμές χαλάρωσης.

Η ανανέωση αυτή μπορεί να γίνεται κάθε εποχή ή κάθε χρόνο ή και σε μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Η διαδικασία ανανέωσης είναι για άλλους ευχάριστη, για άλλους δύσκολη, όμως σε κάθε περίπτωση είναι για όλους ακριβή. Ήρθε όμως μία νέα τάση που κάνει την ανανέωση του χώρου μας φθηνή και αυτή δεν είναι άλλη από τα αυτοκόλλητα τοίχου!

Αυτοκόλλητα τοίχου: Η νέα τάση για φθηνή διακόσμηση!

 

Αποτέλεσμα εύκολο και γρήγορο!

διακόσμηση με αυτοκόλλητα τοίχου

Τα αυτοκόλλητα τοίχου υπάρχουν πλέον σε υπέροχα σχέδια που με λίγη φαντασία μπορούν να καλύψουν υπέροχα ολόκληρους τοίχους. Με αυτά, αντικαθίσταται η επιλογή της κατά πολύ ακριβότερης ταπετσαρίας τοίχου. Τοποθετούνται πανεύκολα και αφαιρούνται το ίδιο εύκολα, χωρίς να αφήνουν σημάδια και να βλάπτουν τους τοίχους του σπιτιού σου. Έτσι, αλλάζουν την όψη ενός χώρου σε ελάχιστο χρόνο και με εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Δες επίσης: 5 Κόλπα για ανανεωμένη διάθεση και ένα πιο χαρούμενο σπίτι!

Μεγάλη αλλαγή με μικρό κόστος

ντεκόρ υπνοδωματίου

Το γεγονός ότι τα αυτοκόλλητα τοίχου έχουν γίνει τόσο δημοφιλή εξηγείται και από το δεδομένο της οικονομικότητάς τους. Δεν χρειάζεται κανείς να βάψει όλους τους τοίχους ή να αγοράσει ταπετσαρίες, πράγμα που κοστίζει και φέρνει μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι. Αγόρασε πανέμορφα αυτοκόλλητα με 10 ευρώ και θα αλλάξει εξ’ολοκλήρου το δωμάτιο στο οποίο θα τα τοποθετήσεις!

διακόσμηση τοίχου με αυτοκόλλητα τοίχου

Άλλωστε, η διακόσμηση αυτού του τύπου μπορεί να γίνει και με παραγγελίες αυτοκολλήτων που είναι δικής σου εμπνεύσεως ώστε να κάνεις τον χώρο σου απολύτως προσωπικό. Έτσι, μπορείς να φτιάξεις σχέδια που είδες στο ίντερνετ ή σχεδίασες μόνη σου. Ο κάθε χώρος αποκτά προσωπικότητα που κανείς δεν θα βρει σε άλλο σπίτι!

Δες επίσης: Πώς να αντιμετωπίσεις την υγρασία στο σπίτι!

Αυτοκόλλητα τοίχου: υλικά φιλικά προς το περιβάλλον!

διακόσμηση μπάνιου

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι προσέχουν τα υλικά κατασκευής και κατά πόσο αυτά απορροφούν ή καταστρέφουν πολύτιμους πόρους του πλανήτη μας. Έτσι, στρέφονται σε είδη που η κατασκευή τους δεν κάνει κακό στο περιβάλλον. Ένα τέτοιο είδος είναι και τα αυτοκόλλητα τοίχου!

Δες επίσης: 10 DIY ιδέες για το παλιό τζιν παντελόνι σου!

Για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και γιατί είναι πολύ όμορφα, μπορείς να σκεφτείς την ανανέωση του χώρου σου με τον πιο οικονομικό τρόπο. Όσο για τα σχέδια, σε ενημερώνω για να ξέρεις ότι η μόδα επιτάσσει κυρίως γεωμετρικά σχέδια όπως κύκλους, τρίγωνα αλλά και abstract σχέδια για το σαλόνι και floral στοιχεία για τα υπνοδωμάτια!

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!