διακόσμηση τοίχου

  31 Υπέροχες wall art ιδέες για το σαλόνι!

  Οι wall art ιδέες για το σαλόνι δίνουν έμπνευση για να διακοσμήσεις ανάλογα με το δικό σου γούστο και σε συνδυασμό με τα έπιπλα και τα χρώματα. Η διακόσμηση τοίχου είναι ένα σημαντικό κομμάτι του decor κάθε σπιτιού. Όχι απλά ομορφαίνει ένα δωμάτιο αλλά μπορεί και να καλύψει ατέλειες στους τοίχους!

  Σίγουρα το τυπικό wall art είναι οτιδήποτε εκφράζει τις δικές σου επιλογές και πρέπει να είναι κάτι που ανεβάζει την διάθεση σου ή σε χαλαρώνει! Από πίνακες έως κάποια κατασκευή με οποιαδήποτε υλικά οτιδήποτε υπάρχει στον τοίχο του σαλονιού σου τραβάει αμέσως την προσοχή. Ακόμα και πριν συζητήσεις με τους καλεσμένους σου η διακόσμηση του τοίχου μιλάει για εσένα.

  Υπέροχες ιδέες διακόσμησης τοίχου για το σαλόνι!

  Σύγχρονοι πίνακες για τον τοίχο

  Η μοντέρνα τέχνη έχει να κάνει με πίνακες αλλά και κατασκευές για τον τοίχο που είναι πολύ διαφορετικοί και ιδιαίτεροι. Σίγουρα τραβάει τα βλέμματα και ίσως περισσότερο από την συνολική διακόσμηση. Δώσε έμφαση στα υλικά και τα χρώματα για να ταιριάζουν με το σαλόνι σου!

  μεγάλος πίνακας για το σαλόνι μοντέρνος πίνακας μοντέρνα τέχνη για τον τοίχο μοντέρνος πίνακας μοντέρνο διακοσμητικό τοίχου μοντέρνο σαλόνι μοντέρνος πίνακας πίνακας για το σαλόνι πίνακας σύγχρονης τέχνης πολύχρωμο διακοσμητικό τοίχου πολύχρωμος πίνακας

  Δες επίσης 16 Εύκολες ιδέες για τη διακόσμηση του τοίχου σου!

  Vintage wall art

  Αν αγαπάς το vintage τότε μπορείς άνετα να βρεις πίνακες και κατασκευές αξίας που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά άθικτοι ή σε πολύ καλή κατάσταση. Εδώ ακόμα και ένα παλιό ποδήλατο μπορεί να γίνει το επίκεντρο της διακόσμησης. Ακόμα η vintage διακόσμηση τοίχου μπορεί να συνδυαστεί αρκετά καλά με ένα μοντέρνο σαλόνι και να κάνει την διαφορά!

  διακοσμητικά τοίχου σε παλιό στυλ διακόσμηση σαλονιού διακόσμηση με παλιά αντικείμενα διακοσμητική αφίσα παλιός χάρτης

  Δες επίσης 16 Φανταστικές DIY ιδέες για διακόσμηση τοίχου!

  Μεταλλικές κατασκευές για τον τοίχο

  Η industrial διακόσμηση είναι πολύ δημοφιλής και έτσι οι μεταλλικές κατασκευές για τον τοίχο είναι must όταν την επιλέγεις. Το μέταλλο ως υλικό δίνει χαρακτήρα σε ένα σαλόνι και ανεβάζει πολύ την διάθεση ενώ συνδυάζεται με πολλά υλικά και χρώματα!

  διακόσμηση τοίχου πάνω από τον καναπέ διακοσμητικό τοίχου βιομηχανική διακόσμηση μεταλλική τέχνη για διακόσμηση μεταλλικό διακοσμητικό για τον τοίχο μεταλλικό διακοσμητικό τοίχου

  Δες επίσης 10 Ιδέες για διακόσμηση εμπνευσμένη από ταξίδια!

  Φωτογραφίες στον τοίχο

  Οι wall art ιδέες για το σαλόνι δεν σταματούν ποτέ! Αν δεν θες πίνακες στον τοίχο του σαλονιού μπορείς κάλλιστα να βάλεις φωτογραφίες με τις πιο όμορφες στιγμές σου! Φωτογραφίες με την οικογένεια σου, από ταξίδια, και σημαντικές προσωπικές στιγμές είναι τέλειες! Αν έχεις πάθος με τη φωτογραφία τα πιο όμορφα τοπία ή πορτραίτα που έχεις φωτογραφήσει μπορούν να γίνουν η τέχνη στο σαλόνι σου! Μάλιστα μπορείς να τοποθετήσεις τις φωτογραφίες σε πανέμορφα μεγάλα κάδρα που κυκλοφορούν πια στην αγορά σε δεκάδες σχήματα και να κάνεις τον τοίχο του σαλονιού απλά υπέροχο!

  διακόσμηση τοίχουκάδρα σε τοίχο διακόσμηση τοίχου κατασκευή με φωτογραφίες μοντέρνα διακόσμηση τοίχου οικογενειακές φωτογραφίες στον τοίχο φωτογραφίες στον τοίχο σύγχρονη τέχνη διακόσμηση τοίχου

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!