πως να έχεις οργανωμένο το σπίτι

5 Τρόποι να οργανώσεις το σπίτι σου!

Ένας οργανωμένος χώρος δείχνει πάντα καθαρός και περιποιημένος, για αυτό και εγώ θα σου δείξω έξυπνες λύσεις για να οργανώσεις το σπίτι σου εύκολα. Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να μπορείς να συμμαζεύεις κάθε χώρο του σπιτιού και να τους κρατάς καθαρούς όλο το 24ωρο χωρίς να κουράζεσαι.

Μερικά από τα έπιπλα που θα δεις είναι διαχρονικά και έχουν χώρους αποθήκευσης έτσι ώστε να μπορείς να βάζεις μέσα όλα τα βιβλία, διακοσμητικά ή χρηστικά αντικείμενα και ότι άλλο εσύ θέλεις.

5 Ιδέες για να οργανώσεις το σπίτι σου με έξυπνο και εύκολο τρόπο!

 

Ραφιέρα για οργανωμένο σαλόνι

επιπλο ραφιερα στο σαλονι

Μια ραφιέρα στο σπίτι σου είναι το ιδανικό έπιπλο για εσένα που δεν συμπαθείς τα μεγάλα σύνθετα που προσδίδουν μια πιο βαριά διακόσμηση.

Το λευκό, το ζαχαρί και το ανοιχτό καφέ χρώμα είναι πάντα επίκαιρο και διαχρονικό και μπορείς να τοποθετήσεις επάνω βιβλία, διακοσμητικά και άλλα είδη, ώστε να είναι και συμμαζεμένα και να εκτίθενται στο σαλόνι με όμορφο τρόπο.

Μπορείς να δεις επίσης 5 Συμβουλές καλύτερης οργάνωσης του σπιτιού από τους ειδικούς!

Έπιπλο με ράφια στο παιδικό δωμάτιο

επιπλο με ραφια παιδικο

Μια ραφιέρα με κουτιά στο παιδικό δωμάτιο είναι ότι πρέπει για να κρατάς τα παιχνίδια σε τάξη όπως επίσης και τα βιβλία και τα τετράδια του παιδιού.

Μπορείς να τοποθετήσεις επάνω κουτιά που θα χωράνε πιο μικρά παιχνίδια μέσα ώστε να τα συμμαζεύεις σε πολύ λίγο χρόνο και να βοηθάς και τα παιδιά να μάθουν να τα συμμαζεύουν μόνα τους. Δες ακόμα 15 Τρόποι για οργάνωση παιδικού δωματίου!

Καλαθάκια για να οργανώσεις το μπάνιο

καλαθακια στο μπανιοΤα καλαθάκια στο μπάνιο αποτελούν μια άψογη ιδέα για να βάλεις μέσα σε αυτά από χαρτιά και καλλυντικά μέχρι πετσέτες και είδη καθαριότητας.

Μπορείς να τα τοποθετήσεις σε ράφια ή σε ντουλάπια και να έχεις πάντα ένα άψογα συμμαζεμένο χώρο.

Μπορείς να δεις ακόμα 7 Μοναδικές ιδέες για σωστή οργάνωση μπάνιου!

Συμμαζεμένα καλώδια για να οργανώσεις το σπίτι

καλωδια μαζεμενα σε ενα σημειο

Για εσένα που σε κουράζουν τα καλώδια που βρίσκονται πεταμένα εδώ και εκεί, μπορείς να τα βάλεις μέσα σε ένα κλιπ και να το καρφώσεις σε ένα σημείο που δεν φαίνεται στο γραφείο σου. Έτσι δεν θα μπερδεύονται και το πάτωμα σου θα είναι πάντα καθαρό.

Μπορείς ακόμα να το τοποθετήσεις και πίσω από την τηλεόραση ή κάθε συσκευή που απαιτεί πολλά καλώδια.

Μπορείς να δεις ακόμα 5 Έξυπνες ιδέες για οργάνωση γραφείου

Ραφιέρες δίπλα από το γραφείο

ραφιερες για το γραφειο

Για όσους έχουν γραφείο στο σπίτι, σίγουρα θα ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να μένει πάντα τακτοποιημένο και άδειο για να μπορείς να δουλεύεις με άνεση.

Μπορείς να πάρεις ραφιέρες στο χρώμα του γραφείου και εκεί επάνω να κρατάς τα βιβλία, τις σημειώσεις σου και ότι άλλο χρειάζεσαι για τη δουλειά σου, έτσι ώστε το γραφείο σου να μένει πάντα καθαρό και οργανωμένο.

Μπορείς να δεις εδώ 7 Έξυπνες λύσεις για την οργάνωση ενός μικρού σπιτιού!

Αυτές οι απλές συμβουλές για να οργανώσεις το σπίτι σου με εύκολους και απλούς τρόπους θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις κάθε χώρο τακτοποιημένο και καθαρό. Ακολούθησε τους και θα έχεις πάντα ένα σπίτι άψογα οργανωμένο και συμμαζεμένο.