αφυγραντηρας

4 Τρόποι να εξαφανίσεις την υγρασία στο σπίτι!

Αν έχεις υγρασία στο σπίτι, τότε θα ξέρεις πως για να την εξαφανίσεις αποτελεσματικά είναι δύσκολο, αφού κάθε λίγο εμφανίζεται και ξανά φτου και από την αρχή για να την διώξεις.

Για να έχεις πάντα καθαρούς χώρους, θα σου δείξω τέσσερις εύκολους τρόπους για να την διώξεις μια και καλή από το σπίτι σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όσον αφορά την μυρωδιά και τη μούχλα που αυτή προκαλεί. Μπορείς να δεις ακόμα Τι να κάνεις αν έχουν υγρασία ή μούχλα τα δωμάτια του σπιτιού σου!

4 Αποτελεσματικοί τρόποι για να διώξεις την υγρασία στο σπίτι σου!

 

Καθάρισε πολύ καλά την πληγείσα περιοχή

μουχλα στο παραθυροΚαταρχήν με ειδικό καθαριστικό για μούχλα ή ένα διάλυμα με χλωρίνη και νερό (3 μέρη νερό-1 μέρος χλωρίνη) καθάρισε την περιοχή που έχει υποστεί ζημιές από την υγρασία, σκασίματα, μούχλα κ.α.

Μπορείς να δεις εδώ Πως να αφαιρέσεις τη μούχλα από το μπάνιο!

Αφυγραντήρας για δύσκολες περιπτώσεις

αφυγραντηρας

Αν δεις πως έχει πολύ υγρασία στο σπίτι σου, τότε ένας αφυγραντήρας θα βοηθήσει πολύ να έχουν τα δωμάτια το ιδανικό ποσοστό υγρασίας στον αέρα. Έτσι δεν θα χρειάζεται να καθαρίζεις κάθε λίγο τους τοίχους και τις επιφάνειες καθώς δεν θα εμφανίζεται πια η μούχλα. Δες εδώ τους 10 καλύτερους αφυγραντήρες της αγοράς!

Καλός αερισμός

αερισμος του σπιτιου

Να αερίζεις πολύ καλά τα δωμάτια που εμφανίζουν μούχλα και εκτεταμένη υγρασία στον χώρο, καθώς αυτό βοηθάει να μειώνεις τις επιβλαβείς επιπτώσεις και να έχει το δωμάτιο μικρότερα ποσοστά υγρασίας.

Μπορείς να δεις επίσης 4 Απλές συμβουλές για να μην πιάνει υγρασία το μπάνιο!

Βάψιμο του τοίχου με ειδικά προϊόντα

μουχλα στο παραθυρο

Για πιο επίμονες περιπτώσεις υγρασίας, τότε δοκίμασε να βάψεις τους τοίχους που εμφανίζουν πρόβλημα και ειδικά προϊόντα κατά της μούχλας. Συνήθως περιέχουν ένα προϊόν για καθαρισμό, ένα αστάρι και ένα με χρώμα για να πετύχεις την απόχρωση που επιθυμείς.

Μπορείς να δεις ακόμα Πώς να αντιμετωπίσεις την υγρασία στο σπίτι!

Αυτές οι συμβουλές για να εξαφανίσεις την υγρασία που υπάρχει στο σπίτι σου θα σε βοηθήσουν να απαλλαχτείς μια και καλή από αυτό τον ενοχλητικό επισκέπτη.

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!