διακοσμήσεις παράθυρα

  5 Τρόποι για να διακοσμήσεις τα παράθυρα του σπιτιού!

  Αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν μεγάλα παράθυρα στο σπίτι τότε είσαι τυχερός! Τα παράθυρα κάνουν το σπίτι πιο φωτεινό και ευχάριστο με αποτέλεσμα να δείχνει πιο όμορφο. Ωστόσο, αυτό που μπορεί να σε προβληματίζει είναι το πώς να διακοσμήσεις τα παράθυρα σου ώστε να μην δείχνει άδειος ο χώρος γύρω τους.

  Ευτυχώς υπάρχουν ιδέες για να γεμίσεις με πολύ απλό τρόπο το χώρο και να του δώσεις τις δικές σου νότες διακόσμησης. Δες λοιπόν 5 τρόπους για να διακοσμήσεις τα παράθυρα του σπιτιού σου!

  Πώς να δώσεις στυλ στα παράθυρα του σπιτιού!

   

  1. Τοποθέτησε γλαστράκια με μυρωδικά στο παράθυρο της κουζίνας

  παράθυρο κουζίνας γλαστράκια

  Αν έχεις παράθυρο στην κουζίνα σου τότε αυτό που θα σου φανεί πιο χρήσιμο είναι να τοποθετήσεις μερικά γλαστράκια με φυτά. Φυσικά για την κουζίνα σου προτίμησε τα μυρωδικά, όπως ο βασιλικός ή το θυμάρι, που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις στη μαγειρική σου! Έτσι, αφενός θα έχεις φρέσκα μυρωδικά για τα φαγητά σου και αφετέρου θα δώσεις άρωμα και χρώμα στην κουζίνα σου!

  Δες επίσης: 5 Tips για να διακοσμήσεις την κουζίνα σου την Άνοιξη!

  2. Δημιούργησε μια άνετη γωνιά με μαξιλάρια

  παράθυρο άνετες μαξιλάρες

  Αν μέσα από το παράθυρο σου υπάρχει μια εσοχή τότε είναι η ιδανική ευκαιρία για να τοποθετήσεις μαξιλάρες και να φτιάξεις μια άνετη γωνιά για να απολαμβάνεις τον καφέ σου και συγχρόνως τη θέα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικά μαξιλάρια που θα κάνουν το χώρο πιο cozy και θα σε δελεάζουν να περάσεις χαλαρωτικό χρόνο μπροστά από το παράθυρο!

  Δες επίσης: Πως να γεμίσεις μια άδεια γωνιά στο σπίτι σου!

  3. Διακόσμησε με τα βιβλία σου

  παράθυρο βιβλία βάζο

  Τα βιβλία σου θέλουν πολύ χώρο τον οποίο μπορεί να μην διαθέτεις. Γιατί λοιπόν να μη δώσεις μια σοφιστικέ όψη στο παράθυρο του σαλονιού σου τοποθετώντας τα βιβλία σου εκεί; Διάλεξε λοιπόν τα βιβλία σου με τα ομορφότερα εξώφυλλα και τοποθέτησε τα οριζόντια το ένα πάνω στο άλλο για να αποσυμφορήσεις τη βιβλιοθήκη σου και να διακοσμήσεις το παράθυρο σου.

  Δες επίσης: 6 Χρώματα για την ανοιξιάτικη διακόσμηση του σπιτιού!

  4. Βάλε τα φυτά εσωτερικού χώρου μπροστά στο παράθυρο

  παράθυρα φυτά εσωτερικού χώρου

  Τι πιο λογικό από το να διακοσμήσεις το παράθυρο με γλαστράκια με τα αγαπημένα σου φυτά εσωτερικού χώρου! Αυτό θα επιδράσει πολύ θετικά τόσο στη διάθεση σου όσο και στα ίδια τα φυτά που χρειάζονται το φως του ήλιου για να αναπτυχθούν. Αν όμως έχεις φυτά που δεν αγαπούν ιδιαίτερα το φως τότε απόφυγε να τα βάλεις στο παράθυρο γιατί μπορεί το έντονο φως του ήλιου να τα καταστρέψει.

  Δες επίσης: 5 Φυτά για τις σκοτεινές γωνίες του σπιτιού σου!

  5. Τοποθέτησε όμορφα βάζα

  παράθυρο βάζα με κλαδιά

  Τα βάζα είναι μια όμορφη ιδέα διακόσμησης για σχεδόν όλες τις επιφάνειες του σπιτιού. Μάλιστα το ίδιο ισχύει και για το παράθυρο σου αφού τα βάζα θα δώσουν ύψος και στυλ στο χώρο. Εκτός μάλιστα από λουλούδια, μπορείς να τοποθετήσεις όμορφα κλαδιά για διακόσμηση μέσα στα βάζα!