όμορφα μοντέρνα σαλόνια

  4 Tips για να αναβαθμίσεις το σαλόνι σου!

  Οι αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού είναι πολύ ωραίες και αναζωγωονητικές, δεν υπάρχει όμως πάντα η οικονομική δυνατότητα ή η άνεση χρόνου για μεγάλες τροποποιήσεις. Μια λύση σε αυτό είναι το να αλλάζεις μικρά στοιχεία της διακόσμησης που θα κάνουν όμως μεγάλη διαφορά.

  Ειδικά στους χώρους που περνάς πολύ χρόνο όπως για παράδειγμα το σαλόνι, οι αλλαγές είναι πολύ σημαντικές. Παρακάτω θα βρεις 4 ιδέες για να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σαλονιού σου!

  4 Τρόποι να απογειώσεις τη διακόσμηση του σαλονιού σου!

   

  Γήινες υφές στα έπιπλα και τη διακόσμηση του σαλονιού!

  λευκό μοντέρνο σαλόνι

  Τα στοιχεία της φύσης θα γειώσουν το σαλόνι σου και θα δώσουν απευθείας ένα πιο αρμονικό, χαλαρό look στον εσωτερικό σου χώρο. Στο σαλόνι μπορείς να διαλέξεις ένα ξύλινο τραπεζάκι, ψάθινα φωτιστικά ή διακοσμητικά και να προσθέσεις φυτά. Ύστερα από αυτές τις αλλαγές θα νιώθεις την διαφορετική αύρα στο σαλόνι σου!

  Δες επίσης: 7 Μοναδικοί συνδυασμοί χρωμάτων για διακόσμηση σαλονιού!

  Ιδιαίτερα μοτίβα στα μαξιλάρια!

  μπλε καναπές στο σαλόνι

  Ένας μονόχρωμος καναπές μπορεί να δείχνει πολύ βασικός και απλός. Για να τον αναβαθμίσεις πρόσθεσε μαξιλάρια σε έντονα μοτίβα και χρώματα. Την αλλαγή αυτή μπορείς μάλιστα να τη κάνεις αρκετά συχνά μιας και το να αλλάζεις μαξιλαροθήκες στα μαξιλάρια είναι πολύ οικονομικό!

  Δες επίσης: 5 Ταπετσαρίες που θα αναβαθμίσουν κάθε σαλόνι!

  Άλλαξε τις κουρτίνες για μια αλλαγή στο σαλόνι!

  γωνία σαλονιού

  Μια ακόμα σχετικά εύκολη αλλαγή στο σαλόνι μπορεί να είναι το να βάλεις άλλες κουρτίνες. Αν και συχνά περνούν απαρατήρητες, οι κουρτίνες παίζουν σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση του σαλονιού, εάν τις αλλάξεις λοιπόν σε ένα διαφορετικό σχέδιο ή μοτίβο, η διαφορά θα φανεί αμέσως!

  Δες επίσης: 10 Ιδιαίτερα και μοντέρνα τραπεζάκια για το σαλόνι!

  Έντονο χαλί για πιο ενδιαφέρον σαλόνι!

  σαλόνι

  Δες επίσης: 5 Όμορφες κουρτίνες που ταιριάζουν τέλεια στο σαλόνι!

  Ένα χαλί με έντονο μοτίβο στο σαλόνι θα δώσει αμέσως χαρακτήρα και στυλ στον χώρο σου. Ένα απλό χαλί απλώς θα ντύσει το πάτωμα σου ενώ ένα statement χαλί θα αποτελεί ένα πραγματικά φανταστικό μέρος της συνολικής διακόσμησης!

   

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!