χρώματα τοίχου για καλό ύπνο

  4 Χρώματα τοίχου που βοηθούν στον ύπνο!

  Εάν ανήκεις κι εσύ στους ανθρώπους που υποφέρουν από αϋπνίες, τότε πολύ πιθανό να υπάρχει κάτι στο υπνοδωμάτιο, που στο προκαλεί. Καμιά φορά χρειάζεται να αλλάξουμε χρώμα στους τοίχους, ώστε να υπάρχει πιο γαλήνιο κλίμα. Δες, λοιπόν, παρακάτω 4 χρώματα τοίχου που βοηθούν στον ύπνο!

  Ποια χρώματα τοίχου βοηθούν στον ύπνο;

  1. Μωβ τοίχοι

  μωβ τοίχοι υπνοδωμάτιο Χρώματα τοίχου για ύπνο

  Το μωβ χρώμα και γενικότερα οι ροζ αποχρώσεις δείχνουν να έχουν καλύτερη ψυχολογική επίδραση και συνεπώς, βοηθούν στην ποιότητα του ύπνου. Τέτοια χρώματα θεωρούνται ηρεμιστικά και αντιπροσωπεύουν στη γαλήνη και την ηρεμία.

  Δες επίσης: 4 Υπέροχα χρώματα τοίχου για το σαλόνι σου!

  2. Μπλε τοίχος

  μπλε τοίχος για καλό ύπνο

  Το μπλε, καθώς είναι το χρώμα του ουρανού, δίνει την αίσθηση του μεγάλου χώρου και της ανοιχτωσιάς. Προκειμένου, λοιπόν, να κοιμάσαι καλύτερα, μπορείς να βάψεις τους τοίχους σου ένα απαλό γαλάζιο.

  Δες επίσης: Τα 5 λάθη που κάνεις όταν επιλέγεις χρώματα τοίχου

  3. Πράσινοι τοίχοι

  πράσινοι τοίχοι κρεβατοκάμαρας Χρώματα τοίχου για ύπνο

  Το πράσινο χρώμα, παραπέμπει περισσότερο στη φύση. Οι περισσότεροι άνθρωποι με πράσινους τοίχους στα υπνοδωμάτια, έχουν δείξει ότι έχουν καλύτερη ποιότητα ύπνου, από άλλους με διαφορετικά χρώματα. Μειώνει το άγχος και κυριαρχεί η ηρεμία.

  Δες επίσης: Τα Καλύτερα χρώματα τοίχου για μικρούς χώρους

  4. Λευκό χρώμα στους τοίχους

  Δες επίσης: 5 Χρώματα τοίχου που φέρνουν ηρεμία και χαλάρωση!

  Το λευκό χρώμα ήταν ιδιαίτερα της μόδας τα προηγούμενα χρόνια. Είναι γεγονός, πως το λευκό προσδιορίζει την καθαριότητα, την αγνότητα και τη φρεσκάδα. Για αυτό, άλλωστε, και στα περισσότερα ξενοδοχεία τα κρεβάτια είναι ντυμένα στα άσπρα κλινοσκεπάσματα, ώστε να δείχνουν καθαρά και αφράτα. Έτσι, λοιπόν, μπορείς να αφήσεις τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας λευκούς, ώστε να υπάρχει ένα ειρηνικό περιβάλλον με ηρεμία. Πρόσεξε, όμως, μη χρησιμοποιήσεις τελείως λευκό χρώμα, αλλά αντίθετα προτίμησε κάποια απόχρωση του λευκού ή ανοιχτού μπεζ.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!