car accessories

Tips για να διατηρήσεις τάξη στο αμάξι σου

Το αμάξι είναι ένας από τους χώρους, τους οποίους πρέπει οπωσδήποτε να διατηρούμε καθαρό. Είναι σημαντικό να είναι όλα τακτοποιημένα και καθαρά, όχι μόνο επειδή ίσως να περνάμε αρκετή ώρα μέσα σε αυτό, αλλά και λόγω ασφάλειας κυρίως. Καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί με το τί υπάρχει μέσα σε αυτό και να φροντίζουμε να βρίσκονται όλα σε τάξη. Εσύ τί νομίζεις;

Εάν θέλεις να δεις μερικά σημαντικά tips, τα οποία θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την τάξη στο αμάξι σου, ήρθες στο σωστό μέρος! Σήμερα θα σου δείξουμε πολύ πρακτικούς τρόπους να διατηρείς το αυτοκίνητό σου οργανωμένο. Ρίξε μια ματιά στις πιο κάτω ιδέες και προμηθεύσου με τα πιο κάτω αντικείμενα για να δεις το αμάξι σου να αλλάζει!

Πως να κρατήσεις το αυτοκίνητό σου οργανωμένο και καθαρό

Χρησιμοποίησε σταθεροποιητή κινητού τηλεφώνου

car phone

Πάρε μια βάση για το κινητό σου τηλέφωνο! Η βάση για το κινητό είναι must! Δεν είναι ανάγκη να πάρεις μια ακριβή βάση, αρκεί να κάνει την δουλειά της. Η σταθεροποίηση του κινητού τηλεφώνου θα σε βολέψει απίστευτα πολύ, εφόσον θα μπορείς να έχεις σταθερό το κινητό και οι κινήσεις σου θα γίνονται πιο απλές. Επιπλέον, δεν θα το χάνεις και ούτε θα πέφτει σε σημεία που δεν είναι ορατά.

Δες επίσης: 7 Πράγματα που δεν πρέπει να αφήνεις ποτέ στο αμάξι σου!

Βάλε έναν μικρό κάδο για τα σκουπίδια σε κάποιο σημείο

car bin

Ο κάδος στο αυτοκίνητο ή τουλάχιστον μερικές σακούλες απορριμμάτων είναι απαραίτητα! Με αυτό τον τρόπο, ξεφορτώνεσαι διάφορα σκουπιδάκια και τα έχεις τακτοποιημένα στο συγκεκριμένο σημείο. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να τα πετάς πολύ συχνά και να μην τα ξεχνάς μέσα στο αυτοκίνητο για μέρες. Είναι υπέροχη λύση!

Δες επίσης: Καθαριότητα σπιτιού: 6 Συχνά λάθη που μπορεί να σας αρρωστήσουν

Να έχεις πάντα ένα κουτί με χαρτομάντηλα στο αμάξι

car tissues

Όλοι έχουμε χρειαστεί κάποια στιγμή χαρτομάντηλα, την στιγμή που βρισκόμαστε μέσα στο αμάξι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φροντίσεις να υπάρχει ένα μικρό κουτί με χαρτομάντηλα σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο του αμαξιού. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί κάτι και δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να λείπουν από τον χώρο αυτό.

Δες επίσης: 5 Σημαντικά tips για σωστό καθαρισμό χαλιών

Τοποθέτησε σουβέρ για τα ποτήρια και τα ποτά σου

car

Αν θέλεις να προστατέψεις το αυτοκίνητο σου από ψίχουλα και υγρά, πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις τα σουβέρ αυτοκινήτου! Βάλε τα πατάκια αυτά στο σημείο, όπου υποτίθεται μπαίνουν τα ποτήρια για τα ροφήματα και τα ποτά. Θα αποφύγεις τους επίμονους λεκέδες και τις ζημιές και επιπλέον, θα καθαρίζεις την περιοχή πολύ πιο εύκολα!

Δες επίσης: 5 Χρυσοί κανόνες στο καθάρισμα

Αποθηκευτικές θήκες στα καθίσματα

car accessories

Οι αποθηκευτικές θήκες στο πίσω μέρος του καθίσματος είναι πολύ βολική επιλογή. Μέσα μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν σκόρπια στο πάτωμα ή στα πίσω καθίσματα. Θα μπορούσες, για παράδειγμα, να βάλεις τα παπούτσια σου ή επίσης παιχνίδια, σε περίπτωση που έχεις παιδάκια στο αυτοκίνητο.

Δες επίσης: 6 Οφέλη ενός καθαρού σπιτιού

Τσάντα για σνακ

car bag

Ποιος δεν λατρεύει τα σνακ; Όλοι τα αγαπάμε και πολλές φορές τυχαίνει να έχουμε στο αυτοκίνητο συνοδηγούς που θέλουν στην διαδρομή να απολαμβάνουν το σνακ τους. Εμείς σου έχουμε την λύση! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκορπάς τα σνακ παντού, να τα μεταφέρεις και να τα ξεχνάς! Φύλαξέ τα σε μια τσάντα, που θα δένει στο κάθισμα. Δεν είναι φανταστική ιδέα; Ο συνοδηγός σου θα σε λατρέψει!

Δες επίσης: 4 Συμβουλές για να μειώσεις τις περιττές αγορές φαγητού!

Θήκες στο πλάι των καθισμάτων για έγγραφα

car seats

Δες επίσης: 4 Ηλεκτρικές συσκευές για την καθαριότητα του σπιτιού!

Μια τέτοια θήκη, η οποία να κουμπώνει στο πλάι της καρέκλας είναι πολύ χρήσιμη. Εκεί μέσα μπορείς να τοποθετείς έγγραφα σημαντικά, όπως η άδεια οδήγησης. Επιπρόσθετα, θα μπορούσες να βάλεις το κινητό ή το πορτοφόλι σου για τις ώρες που θα τα χρειαστείς. Είναι μια πολύ γρήγορη τοποθεσία, όπου θα ανατρέξεις για τα πιο σημαντικά αντικείμενά σου.