κρεμαστά φωτιστικά

  Τέλειες και στιλάτες ιδέες για κρεμαστά φωτιστικά!

  Ο φωτισμός σε ένα δωμάτιο μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο ή ακόμα και να τον μεταμορφώσει. Αρκεί βέβαια να έχεις διαλέξει το κατάλληλο φωτιστικό! Και όλα ξεκινάν συνήθως από τα φωτιστικά οροφής, γι’ αυτό κι εμείς θα σου δώσουμε μερικές ιδέες για στιλάτα κρεμαστά φωτιστικά.

  Το φωτιστικό οροφής είναι το βασικότερο απ’ όλα τα άλλα. Αν λοιπόν βρεις το σωστό φωτιστικό οροφής τότε να είσαι σίγουρος ότι θα αναβαθμίσεις σημαντικά τη διακόσμηση σε όλο το σπίτι. Δες μερικές τέλειες και στιλάτες ιδέες για κρεμαστά φωτιστικά ώστε να ομορφύνει όλος ο χώρος!

  Υπέροχα φωτιστικά οροφής για ένα στιλάτο σπίτι!

  Γεωμετρικά φωτιστικά οροφής

  γεωμετρικά φωτιστικά κουζίνα

  Η γεωμετρία είναι της μόδας! Έτσι, ένα φωτιστικό με γεωμετρικό σχήμα ότι πρέπει αν θέλεις κάτι στιλάτο για το σαλόνι, την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο. Διάλεξε λοιπόν ένα κρεμαστό φωτιστικό που θα περιλάβεται από ένα τρίγωνο, τετράγωνο ή πολύγωνο περίγραμμα και μάλιστα μεταλλικό για να δώσεις έναν μοντέρνο τόνο στο χώρο σου.

  Δες επίσης: 5 Φωτιστικά που θα αναβαθμίσουν την κουζίνα σου!

  Μίνιμαλ μοντέρνο φωτιστικό- Στιλάτα κρεμαστά φωτιστικά

  μίνιμαλ μοντέρνο φωτιστικό κρεμαστά φωτιστικά

  Το μίνιμαλ στυλ διακόσμησης κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς διαρκώς. Φυσικά, χρειάζεται και το κατάλληλο φωτιστικό. Έτσι, ένα μίνιμλα μοντέρνο φωτιστικό, όπως είναι μια απλή βέργα μπορεί να ολοκληρώσει με στυλ τη διακόσμηση του χώρου. Προτίμησε το σε ένα μαύρο ή λευκό χρώμα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

  Δες επίσης: 6 Φωτιστικά δαπέδου που αναβαθμίζουν τη διακόσμηση

  Ρατάν φωτιστικό οροφής

  ρατάν φωτιστικό

  Η boho διακόσμηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Εξάλλου, είναι ανάλαφρη, εύκολη και χαλαρή οπότε ταιριάζει σε πολλά σπίτια. Ένα ρατάν φωτιστικό είναι μια καλή ιδέα για να δώσει στυλ στο χώρο αλλά χωρίς να τον βαρύνει. Φυσικά ταιριάζει σε boho χώρους αλλά όχι μόνο!

  Δες επίσης: 15 Φωτιστικά οροφής για το σπίτι σου!

  Φωτιστικά φανάρι- Στιλάτα κρεμαστά φωτιστικά

  φωτιστικό φανάρι τραπεζαρία

  Ένας τρόπος να δώσεις ένα vintage αέρα στο χώρο σου είναι επιλέγοντας ένα κρεμαστό φωτιστικό φανάρι. Αυτή η ιδιαίτερη επιλογή θα κάνει το χώρο να δείχνει cozy και ταιριάζει ιδιαίτερα αν τοποθετήσεις τα φωτιστικά σε δυάδες. Κρέμασε τα φωτιστικά φανάρια σου στην τραπεζαρία και ο χώρος θα δείχνει τέλειος.

  Δες επίσης: Πως να κάνεις ένα φωτιστικό να φαίνεται ακριβό!

  Μοντέρνος πολυέλαιος

  μοντέρνος πολυέλαιος

  Ποιος είπε ότι ένας πολυελαίος μπορεί να είναι μόνο ένα βαρύ φωτιστικό που μπαίνει σε κλασικούς χώρους παλιότερης αισθητικής; Πλέον θα βρεις πολλούς μοντέρνους πολυελαίους, χωρίς να είναι φορτωμένοι, που μπορούν να σταθούν με στυλ ακόμα και στον πιο σύγχρονο χώρο. Ταιριάζουν πιο πολύ στο σαλόνι αλλά μην τους απορρίπτεις ακόμα και για την κουζίνα!