Χριστούγεννα δέντρο γυναίκα

  Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σαν επαγγελματίας

  Όλοι θέλουμε να διακοσμήσουμε το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ωστόσο είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις. Το να το στολίσεις μπορεί να είναι μία δύσκολη υπόθεση, όμως υπάρχουν κάποιες απλές συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις θα έχεις ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Πάμε λοιπόν να δούμε Πως να στολίσεις το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου σαν επαγγελματίας. 

  5 Συμβουλές για να έχεις το Ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

   

  1. Αγόρασε ένα δέντρο υψηλής ποιότητας

  Χριστουγεννιάτικο δέντρο

  Για να έχεις ένα εντυπωσιακό δέντρο τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας. Μην αγοράσεις αληθινό έλατο, γιατί και δε φαίνεται ωραίο και πέφτουν βελόνες στο πάτωμα όλη την ώρα με αποτέλεσμα να πρέπει να σκουπίζεις συνεχώς.

  Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις το καθιστικό τα Χριστούγεννα

   2. Άνοιξε τα κλαδιά και τα φύλλα

  Δέντρο Χριστούγεννα δουλειά

  Το να ανοίξεις τα κλαδιά και τα φύλλα του δέντρου σου είναι απαραίτητο για να φαίνεται πιο φυσικό και εντυπωσιακό. Προσπάθησε να βάλεις τα κλαδιά παράλληλα μεταξύ τους και να δώσεις όγκο στα φύλλα. Αυτή η διαδικασία θα σου πάρει αρκετό χρόνο, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει.

  Δες επίσης: DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο

  3. Ξεκίνησε πρώτα με τα λαμπάκια

  Χριστούγεννα λαμπάκια

  Τα λαμπάκια στο δέντρο μας είναι από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του. Το πιο σημαντικό είναι να βάλεις πρώτα τα λαμπάκια και μετά τα στολίδια του δέντρου, ώστε να καθίσουν πιο όμορφα.

  Δες επίσης: 20 Τρόποι για να διακοσμήσεις το σπίτι σου με λαμπάκια!

  4. Τοποθέτησε τις Χριστουγεννιάτικες μπάλες σωστά

  Χριστουγεννιάτικα στολίδι δέντρο

  Για να δημιουργήσεις είναι ισορροπημένο και ταυτόχρονα μία οπτικά ευχάριστη εικόνα πρέπει να τοποθετήσεις τα στολίδια με βάση το μέγεθος τους. Βάλε τα μεγάλα στολίδια κοντά στον κορμό του δέντρου για να δώσεις πιο βάθος στην εικόνα και τα μικρότερα στις άκρες των κλαδιών.

  5. Να επιλέξεις το σωστό μέγεθος Φάτνης

  Φάτνη Χριστούγεννα δέντρο

  Δες επίσης: 9 Ιδέες για να βάλεις κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

  Η φάτνη στη βάση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι απαραίτητη. Προσπάθησε όμως να μην είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή σε σύγκριση με το δέντρο σου, επειδή σαν εικόνα θα είναι ανομοιογενής.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!