τραπεζαρία για μικρό διαμέρισμα

  Πρωτότυπες ιδέες για τραπεζαρία σε μικρό διαμέρισμα!

  Το να μένεις σε ένα μικρό διαμέρισμα σημαίνει ότι πραγματικά ο χώρος είναι πολυτέλεια. Πολλές φορές μάλιστα πολλοί χώροι είναι ενιαίοι. Για παράδειγμα, η κουζίνα με το σαλόνι δεν διαχωρίζονται με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος για την τραπεζαρία.

  Μπορείς όμως να διακοσμήσεις έτσι τον χώρο σου που θα βγεις κερδισμένος. Θα μπορείς πλέον να κανονίζεις φαγητό με φίλους χωρίς να αγχώνεσαι που θα χωρέσουν όλοι. Με κάποιες από τις παρακάτω λύσεις μάλιστα θα εξοικονομήσεις περισσότερο χώρο.

  Πρωτότυπες ιδέες για να βάλεις τραπεζαρία σε ένα μικρό διαμέρισμα

  1. Πολυμορφικό τραπέζι

  πολυμορφικό τραπέζι

  Δες επίσης 5 τρόποι για να δείχνει μεγάλο ένα μικρό σπίτι!

  Είναι ότι πρέπει για τα μικρά διαμερίσματα. Στην αρχική του μορφή δεν πιάνει πολύ χώρο και είναι ιδανικό για δύο ή τρία άτομα. Μέσα σε λίγα λεπτά, εύκολα και γρήγορα μπορείς να το ανοίξεις και να δημιουργήσεις ένα τραπέζι που θα χωράει μέχρι και δώδεκα άτομα. Το μόνο αρνητικό στο τραπέζι αυτό είναι ότι πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

  2. Στρογγυλή τραπεζαρία

  στρογγυλή τραπεζαρία για μικρά διαμερίσματα

  Εάν δεν θέλεις ένα τραπέζι τόσο μεγάλο όσο το πιο πάνω το στρογγυλό τραπέζι είναι η λύση. Εκτός ότι αποτελεί μία πολύ μοντέρνα λύση για την τραπεζαρία σου, χωράει αρκετές επιπλέον καρέκλες. Ακόμη, είναι πολύ πιο οικονομικό από το πολυμορφικό τραπέζι. Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με σκαμπό δίνοντας μια πιο σύγχρονη όψη στον χώρο σου.

  3. Τραπέζι-μπαρ

  τραπέζι μπαρ για διαμέρισμα χωρίς πολύ χώρο

  Δες επίσης έξυπνα lifehacks αν ζεις σε μικρό σπίτι!

  Στην περίπτωση που το διαμέρισμα σου είναι τόσο μικρό που δεν χωράει κανένα τραπέζι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Λύσεις υπάρχουν, πολλές μάλιστα αρκετά πρακτικές και μοντέρνες. Όπως αυτή του τραπεζιού που θυμίζει μπαρ. Όταν είναι κλειστό μπορούν να καθίσουν δύο άτομα ενώ όταν το ανοίξεις μπορούν να καθίσουν τέσσερα άτομα.

  4. Τραπέζι με πτερύγια

  μικρό τραπέζι με πτερύγια στα πλαϊνά

  Είναι η πιο οικονομική λύση για την τραπεζαρία σου. Το τραπέζι με τα πτερύγια θα το βρεις παντού και σε πολλά χρώματα. Είναι ουσιαστικά το κλασσικό μικρό τραπέζι που στα πλαϊνά του έχει προεκτάσεις. Έτσι, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μεγαλώνει και μπορείς να καλέσεις τους φίλους σου.

  5. Τραπέζι στον τοίχο

  επεκτεινόμενο τραπέζι για μικρά διαμερίσματα

  Δες επίσης τα 6 καλύτερα έπιπλα για μικρούς χώρους!

  Πολλές φορές βέβαια το θέμα με τα μικρά διαμερίσματα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου ελεύθερος χώρος για ένα τραπέζι. Τότε, μπορείς να βάλεις το τραπέζι στον τοίχο, κερδίζοντας έτσι χώρο. Το τραπέζι αυτό όταν είναι κλειστό χωράει δύο άτομα το πολύ. Με τον ειδικό μηχανισμό του όμως μπορείς να το ανοίξεις και να χωρέσουν πολλά περισσότερα.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!