5 Όμορφες ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρου!

  Όταν αναφερόμαστε σε χριστουγεννιάτικους στολισμούς, δε μιλάμε μόνο για το δέντρο, αλλά και για άλλα σημεία ενός σπιτιού. Για παράδειγμα, μπορείς να διακοσμήσεις πολύ όμορφα τα παράθυρα σου, ώστε να δημιουργήσεις μια εορταστική ατμόσφαιρα. Δες, παρακάτω, 5 πανέμορφες ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρου, που θα λατρέψεις!

  Πώς να διακοσμήσεις τα παράθυρα για τα Χριστούγεννα;

  1. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρου με γιρλάντα

  γιρλάντα σε παράθυρο

  Οι γιρλάντες είναι ικανές, να μεταμορφώσουν κάθε σημείο ενός σπιτιού. Για αυτό, διακόσμησε τα παράθυρα του σπιτιού σου με γιρλάντες και λαμπάκια, ώστε να δημιουργήσεις μια εορταστική ατμόσφαιρα.

  Δες επίσης: 5 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού!

  2. Ζωγράφισε σχέδια

  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρου με σχέδια

  Ένας άλλος εύκολος, αλλά και οικονομικός τρόπος να στολίσεις τα παράθυρα για τα Χριστούγεννα, είναι να κάνεις μόνη σου χριστουγεννιάτικα σχέδια. Αυτό θα το καταφέρεις με μαρκαδόρους για τζάμι, οι οποίοι αφαιρούνται πανεύκολα με νερό. Μπορείς να σχεδιάσεις ό,τι σου αρέσει, όπως χιονονιφάδες, σπιτάκια, δέντρα, Άγιο Βασίλη κ.α.

  Δες επίσης: Ιδέες για πολυτελή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

  3. Διακόσμησε με στεφάνια

  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρου με στεφάνια

  Τα στεφάνια είναι, ακόμη ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι για τα σπίτια μας. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να μπουν μόνο στις εξώπορτες. Μπορείς, πολύ εύκολα να τα κρεμάσεις και εσωτερικά των παραθύρων σου, ώστε να δώσεις μια χριστουγεννιάτικη νότα.

  Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις το καθιστικό τα Χριστούγεννα

  4. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση παραθύρου με κρεμαστά στολίδια

  κρεμαστά στολίδια σε παράθυρο

  Στα παράθυρα σου φέτος τα Χριστούγεννα, μπορείς να κρεμάσεις στολίδια, όπως μπάλες, νιφάδες, κορδέλες ή ό,τι άλλο σου αρέσει να βάζεις στο δέντρο σου. Μέσα σε όλα, μπορείς να προσθέσεις και κάποια αστέρια, είτε με λαμπάκια, είτε χωρίς.

  Δες επίσης: 6 Όμορφοι χριστουγεννιάτικοι χρωματικοί συνδυασμοί

  5. Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια

  Δες επίσης: 7 Εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κεριά

  χριστουγεννιάτικα σπιτάκια

  Άλλη μια υπέροχη ιδέα, είναι να τοποθετήσεις στη βάση του παραθύρου γιρλάντα και από πάνω να διακοσμήσεις με χριστουγεννιάτικα σπιτάκια. Μπορεί να βρεις και μερικά, που έχουν από πίσω θήκη για κερί, οπότε θα αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο το σημείο αυτό.

  google-news

  Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!