διακόσμηση σπιτιού με καφάσια

26 Μοναδικοί τρόποι για διακόσμηση σπιτιού με καφάσια!

Το καφάσι είναι συνήθως κάτι που πετιέται, αφού εκεί βάζουνε φρούτα και λαχανικά και έπειτα αφού δεν χρησιμεύει πια σε κάτι, βρίσκεται στα σκουπίδια. Θα σου δείξω πως να κάνεις μια εντυπωσιακή διακόσμηση σπιτιού με καφάσια, εύκολα και γρήγορα.

Με αυτές τις ιδέες μπορείς να δημιουργήσεις από τραπεζάκια και κομοδίνα, μέχρι ολόκληρα σύνθετα, βιβλιοθήκες και διαχωριστικά σαλονιού! Δες πως θα δημιουργήσεις μοντέρνα, οικονομικά και εντυπωσιακά έπιπλα με επαναχρησιμοποιήσιμα καφάσια.

26 Απίστευτες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού με καφάσια!

 

Καφάσια σε τραπεζάκια-κομοδίνα

τραπεζακι με ποδια απο καφασι καφασι βαμμενο λευκο επιπλο κομοδινο μοντερνο απο καφασι τραπεζακι λευκο απο καφασι τραπεζακι απο καφασια καφασια σαν επιπλο τραπεζακια κομοδινο απο καφασια

Ακόμα και να δεν έχεις πολλά καφάσια για να φτιάξεις μια σύνθεση απο αυτά, μπορείς να πάρεις ένα να το βάψεις στο χρώμα που επιθυμείς και να το έχεις σαν τραπεζάκι ή κομοδίνο στο σπίτι σου. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Μπορείς να δεις εδώ Πως να φτιάξεις τραπεζάκι από καφάσια για τον κήπο σου!

Ακόμα μπορείς να στοιβάξεις δύο ή τρία καφάσια και να έχεις έτσι ένα πιο ψηλό και ιδιαίτερο τραπεζάκι για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο σου.

Καφάσια σε κρεμαστές ραφιέρες

ραφιερα τοιχου απο καφασι καφασια ραφιερα τοιχου καφασια σαν ραφιερες ραφια απο καφασι ραφιερα σε γωνια τοιχου καφασια καφασια σε τοιχο λευκα

καφασια πολυχρωμα σε τοιχο καφασια διακοσμητικα

ραφια τοιχου απο καφασι

Τα ράφια και οι ραφιέρες είναι πάντα ευπρόσδεκτες σε κάθε σπίτι, αφού μπορείς να βάλεις πολλά πράγματα εκεί, όπως βιβλία, φυτά, διακοσμητικά είδη, βάζα, ποτά, τσάντες και άλλα, χωρίς να πιάνουν χώρο στο σπίτι και αφήνοντας το πάντα τακτοποιημένο και όμορφο.

Μπορείς να δεις επίσης Πως να φτιάξεις ένα όμορφο κομοδίνο από καφάσια!

Φτιάξε όμορφες ραφιέρες με καφάσια, βάφοντας τα και κρεμάζοντας τα στους τοίχους του σαλονιού και των δωματίων σου.

Καφάσια σε έπιπλα για διακόσμηση σπιτιού

συνθετο με καφασια επιπλο απο καφασι καφε καφασι επιπλο για ξυλα καφασια σαν συνθετο γραφειο με ραφια απο καφασια διαχωριστικο σαλονιου με καφασια βιβλιοθηκη με καφασια επιπλο λευκο με καφασια συνθετο με καφασια επιπλο κοκκινο απο καφασια

Αν έχεις αρκετά καφάσια, μπορείς να φτιάξεις μια σύνθεση με αυτά και να έχεις μια δαπέδια βιβλιοθήκη, ή ένα ψηλό σύνθετο για το σαλόνι σου στο οποίο μπορείς να βάζεις διακοσμητικά είδη. Μπορείς να εντάξεις και φωτισμό στο έπιπλο σου με μικρά σποτάκια ή λαμπάκια.

Μπορείς να δεις ακόμα 7 Οικονομικοί  DIY γωνιακοί καναπέδες από παλέτες!

Ακόμα μπορείς να φτιάξεις σύνθετο εξωτερικού χώρου για τα βάζεις τα ξύλα ή τα φυτά σου. ότι και αν επιλέξεις το αποτέλεσμα θα είναι πρωτότυπο και εντυπωσιακό. Δες επίσης Πως να διακοσμήσεις το σπίτι σου με παλιά αντικείμενα!

Αυτές οι όμορφες και οικονομικές ιδέες για διακόσμηση σπιτιού με καφάσια, θα σου λύσουν τα χέρια και θα έχεις μοναδικά έπιπλα όπως κομοδίνα, τραπέζια, σύνθετα και βιβλιοθήκες με εύκολο DIY τρόπο, μικρό κόστος και πανέμορφο αποτέλεσμα.

 

google-news

Ακολουθήστε το Exypnes-idees.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!