λουλούδια γλάστρα μπαλκόνι

  Όμορφα λουλούδια για γλάστρα στο μπαλκόνι

  Απαραίτητο στοιχείο κάθε μπαλκονιού πρέπει να είναι τα φυτά. Με τα χρώματά τους θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι η βεράντα σου μετατρέπεται σε έναν κήπο κι έτσι να αποδράσεις. Ειδικά αν θέλεις χρώμα τότε τα λουλούδια είναι η κατάλληλη επιλογή. Θα σου δείξουμε λοιπόν μερικά υπέροχα λουλούδια που μπαίνουν σε γλάστρα και μπορούν να δώσουν ζωή στο μπαλκόνι σου!

  Θέλεις να ζωντανέψεις τη βεράντα και να την κάνεις να μοιάζει με όαση; Τότε σίγουρα θα χρειαστείς μερικά λουλούδια. Ανακάλυψε λοιπόν όμορφα λουλούδια για γλάστρα στο μπαλκόνι!

  Εντυπωσιακά λουλούδια για όμορφες γλάστρες στη βεράντα!

  Ζέρμπερα

  ροζ ζέρμπερσ λουλούδια γλάστρα μπαλκόνι

  Η ζέρμπερα είναι ένα εντυπωσιακό λουλούδι που μοιάζει πολύ με μαργαρίτα και θα το βρεις σε διάφορα χρώματα. Μπορείς πολύ εύκολα να τη φυτέψεις σε γλάστρα και να κάνεις το μπαλκόνι σου πιο πολύχρωμο. Φρόντισε να τοποθετήσεις τη γλάστρα με τις ζέρμπερες σε ένα ηλιόλουστο σημείο και πότισέ την συχνά ειδικά κατά το καλοκαίρι.

  Δες επίσης: Διακόσμησε το μπαλκόνι σου με φυτά ανθεκτικά στη ζέστη

  Ιβίσκος

  κίτρινος ιβίσκος

  Ο ιβίσκος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια για το μπαλκόνι σου κι αυτό γιατί έχει υπέροχα χρωματιστά άνθη (κόκκινα, κίτρινα, λευκά ή ροζ). Το καλύτερο σημείο για τη γλάστρα με τον ιβίσκο σου είναι σε ένα φωτεινό σημείο της βεράντας, μακριά από ρεύματα αέρα. Φρόντισε να ποτίζεις τη γλάστρα συχνά αν θέλεις να απολαμβάνεις τα όμορφα άνθη της το καλοκαίρι.

  Δες επίσης: Τα Καλύτερα αναρριχώμενα φυτά για κάγκελα

  Φρέζια- Λουλούδια για γλάστρα στο μπαλκόνι

  φρέζιες λουλούδια γλάστρα μπαλκόνι

  Οι φρέζιες είναι ένα πανέμορφο λουλούδι που ξεχωρίζει για το μοναδικό του άρωμα. Θα τις βρεις σε διάφορα χρώματα: κίτρινες, λευκές, μωβ και άλλα. Αν δεις ότι οι φρέζιες σου πιάνουν καλά στη γλάστρα και πετύχεις καλή ανθοφορία μπορείς να “κλέψεις” μερικές για να τις διακοσμήσεις σε βάζα. Εξάλλου, είναι ένα σχετικά ανθεκτικό λουλούδι για βάζο που θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση.

  Δες επίσης: Τα Καλύτερα δέντρα για σκίαση κήπου

  Πετούνια

  γλάστρες μωβ πετούνιες

  Οι πετούνιες είναι ακόμα ένα σύνηθες λουλούδι για τις γλάστρες στη βεράντα σου κι όχι άδικα. Τα υπέροχα χρώματά τους θα ομορφύνουν και θα ζωντανέψουν απευθείας το χώρο. Δείχνουν τέλειες μέσα σε παρτέρια επομένως σκέψου τες σοβαρά για το μπαλκόνι σου το φετινό καλοκαίρι!

  Δες επίσης: Ιδέες για εναλλακτικές γλάστρες για τον κήπο

  Τριανταφυλλιά- Λουλούδια για γλάστρα στο μπαλκόνι

  κόκκινη τριανταφυλλιά

  Δεν υπάρχει πιο αγαπημένο λουλούδι για το μπαλκόνι ή τον κήπο από την τριανταφυλλιά. Υπάρχουν τόσες πολλές ποικιλίες τριανταφυλλιάς και σε τόσα χρώματα που σίγουρα θα βρεις κάποιο που θα λατρέψεις. Τοποθέτησε τη γλάστρα σε σημείο του μπαλκονιού που βλέπει ο ήλιος και πότισέ την περίπου 2 φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι.